Volkan Şen'i direk sağ kanatta ofansif winger olarak kullandım. Süreklide oynattım. 19 maç oldu 8 gol 9 asistlik bir performansı var. Serkan, Giray ve Glowacki beklediğimden iyi performans gösteriyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Sabah kalktım oyunu açıcaktım, simgeye tıklıyorum. Tak açılacak 1 sn beyaz ekran gelip gidiyor ve oyun kapanıyor. Silip yeniden mi kursam ne yapsam.
Oyunu her istediğim zaman açamıyorum bu nedir yahu
FM 2012 ve Mozilla'yı istediğim zaman açamıyorum. Virüs mü yedim ne oldu acep..En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 11.11.2011, 15:50.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 11.11.2011, 16:01.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunun başında Gökdeniz ile direkt kontrat imzalayabiliyorsunuz.
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12.0.3 ile başladım oyuna yeniden , önerileriniz nelerdir ,trabzonspor için
İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFransa Ligi'nden alabildiğinizi alın.Santrfor almadım ama orta sahaları mükemmel çıkıyor.1-2 milyon arası bulabilirsiniz.almadim ama alinabilir bilmiyorum gelmek ister mi ama.....
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
@ kaka6191 bende FMRTE'den birkaç oyuncumuzun gözüme batan özelliklerini değiştirdim.Dediğin gibi 3-4 özelliğini 1'er 2'şer artırdım.Birde oyuncuların kendi yetenekleri falan var.çevirebildiğim kadarını yaptım.sende oralara göz at derim.9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
Yorum