Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Volkan Şen'i direk sağ kanatta ofansif winger olarak kullandım. Süreklide oynattım. 19 maç oldu 8 gol 9 asistlik bir performansı var. Serkan, Giray ve Glowacki beklediğimden iyi performans gösteriyor.

Yorum

• Oyunun başında Gökdeniz ile direkt kontrat imzalayabiliyorsunuz.
      7

Yorum

• 12.0.3 ile başladım oyuna yeniden , önerileriniz nelerdir ,trabzonspor için

Yorum

• Gökdeniz'i alın Gökdeniz'i...
          7

Yorum

• Sabah kalktım oyunu açıcaktım, simgeye tıklıyorum. Tak açılacak 1 sn beyaz ekran gelip gidiyor ve oyun kapanıyor. Silip yeniden mi kursam ne yapsam.

Oyunu her istediğim zaman açamıyorum bu nedir yahu
            FM 2012 ve Mozilla'yı istediğim zaman açamıyorum. Virüs mü yedim ne oldu acep..
            En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 11.11.2011, 15:50.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Fransa Ligi'nden alabildiğinizi alın.Santrfor almadım ama orta sahaları mükemmel çıkıyor.1-2 milyon arası bulabilirsiniz.
              9 # Osvaldo'

Yorum

• Editör'ü açtım Sefer sağolsun
                İlk olarak Burak'ın 16 ya 14 olan Hız ve Hızlanmasını 15-17 yaptım. Topsuz Alanı 18, Bitirişi 15 , Tekniği 13, Top sürmeyi 14 yaptım
                Burak'a hakarettir bu oyun aksi halde oynamam!

Tolga da oyunda çok vasat ona da ufak bir ayar çektim

En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 11.11.2011, 16:01.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• 4-1-2-1-2 ile oynuyorum her takıma ilk yarıda en az 2 tane attım.
                  +
                  Yeni bir antrenman taktiği buldum internette eğer bu performans devam ederse paylaşacağım sizinle.
                  7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oyunun başında Gökdeniz ile direkt kontrat imzalayabiliyorsunuz.
                    evet ama biraz fazla istiyor sanki, pek zorlamadigimdan gelmedi, sonra sene onuna uzattigi için devre arasi yine teklif ettim bu sefer iyice abartti daha fazla istedi olmadi yine uzatti ^^

İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    12.0.3 ile başladım oyuna yeniden , önerileriniz nelerdir ,trabzonspor için
                    12.0.4 var onu indir de oyna =)

İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fransa Ligi'nden alabildiğinizi alın.Santrfor almadım ama orta sahaları mükemmel çıkıyor.1-2 milyon arası bulabilirsiniz.
                    Olivier Giroud var golcü, yeni Gignac almadim ama alinabilir bilmiyorum gelmek ister mi ama.....
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• kaka619, bir sey degil renkdas, yalniz su resimleri attributes basip paylassan, su solda olan çizgileri falan görerek baksak

Yorum

• ola Ani Dilaver'e baktim, dogum yeri Trabzon, gerçekten Trabzonlu mu la bu ?

Yorum

• CSKA ile eşleştim gruptan lider çıktım şampiyonlar liginde
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Tek maçta 3 sakatlık bir kırmızı kart. Maçı 9 kişi tamamladık, inanılır gibi değil.

Yorum

• @ kaka6191 bende FMRTE'den birkaç oyuncumuzun gözüme batan özelliklerini değiştirdim.Dediğin gibi 3-4 özelliğini 1'er 2'şer artırdım.Birde oyuncuların kendi yetenekleri falan var.çevirebildiğim kadarını yaptım.sende oralara göz at derim.
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Ivelin Popov için 8.75m € fazla sanki, degil mi ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X