Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende oynarım steam account adı esrar_61

Yorum

• Arkadaşlar fm13 çalışan crack yardımcı olursanız sevinirim...?

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
      Lazanat' lı

Yorum

• Crack çıkalı 10 gün oldu ama maalesef crash dump hatası veriyor.Hala stabil çalışan bir crack çıkmadı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Crack çıkalı 10 gün oldu ama maalesef crash dump hatası veriyor.Hala stabil çalışan bir crack çıkmadı.
          Bu sorunu nasıl aşabiliriz?

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
          Lazanat' lı

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu sorunu nasıl aşabiliriz?
            Aşılamıyor maalesef, yeni crack gelene kadar beklemek gerek.Crack de ne zaman çıkar belirsiz.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aşılamıyor maalesef, yeni crack gelene kadar beklemek gerek.Crack de ne zaman çıkar belirsiz.
              Teşekkür ederim, umarım tez zamanda çıkar bu crack.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
              Lazanat' lı

Yorum

• Turnuva için son iki kişi...

1-DNA-TS
                2-Yiğit Gayretli
                3-Fatih
                4-Yunus Emre AYAZ
                5-
                6-

Steam hesaplarımız...

-Foxx61
                -dna_ts
                -akkese
                -tansuonur
                -Exhumation
                -LaNuSs61
                -agvarmizle
                -freze61
                -esrar_61
                -MonotonKokteyli
                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 18.11.2012, 00:54.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Tam 3 gündür Steam'den cevap bekliyorum ama hizmette sınır tanımayarak (!) kıllarını kıpırdatmıyor adamlar.
                  Siz siz olun, Steam'den oyun aldığınızda ikinci bir bilgisayara yüklemeyin, anında uçuruyorlar oyunu. (=
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tam 3 gündür Steam'den cevap bekliyorum ama hizmette sınır tanımayarak (!) kıllarını kıpırdatmıyor adamlar.
                    Siz siz olun, Steam'den oyun aldığınızda ikinci bir bilgisayara yüklemeyin, anında uçuruyorlar oyunu. (=
                    Online destek hatları olması lazımdı...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Hesabınız kısıtlandığı için bu işlemi gerçekleştiremezsiniz. Steam'in tüm özelliklerine ulaşabilmek için Steam'den bir ürün satın almalı, bir hediye etkinleştirmeli, bir mikroödeme gerçekleştirmeli ya da Steam üzerinden bir CD anahtarı aktifleştirmelisiniz.

Bu uyarıyı aldım, steam'de atölyede bir görüntüyü beğenmek isterken.
                      En son Hamdi Karamahmutoğlu tarafından düzenlendi; 16.11.2012, 19:58.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İnternetten araştırdın mı hiç? İlk başına gelen sen değilsindir...
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnternetten araştırdın mı hiç? İlk başına gelen sen değilsindir...
                          Büyük bir dolandırıcılıkla karşı karşıyaymışız dostum meğer.
                          Şu an keyi aktive ettiğim saatin tam 1 gün sonrasında oyunun silindiğini farkettim.
                          Gittigidiyor'da fullgame isimli satıcıdan almıştım oyunu, almayı düşünenler bu kullanıcıyı pas geçsin.
                          Adamla iletişime geçtim.
                          Yiğit'in dediğini yapıp internette araştırdım fmgraphics.net isimli web sitesinde, konuyla ilgili açılan başlıkta birçok kişi muzdaripmiş benim gibi, farkettim.
                          Bakalım sonuç ne olacak.

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Büyük bir dolandırıcılıkla karşı karşıyaymışız dostum meğer.
                            Şu an keyi aktive ettiğim saatin tam 1 gün sonrasında oyunun silindiğini farkettim.
                            Gittigidiyor'da fullgame isimli satıcıdan almıştım oyunu, almayı düşünenler bu kullanıcıyı pas geçsin.
                            Adamla iletişime geçtim.
                            Yiğit'in dediğini yapıp internette araştırdım fmgraphics.net isimli web sitesinde, konuyla ilgili açılan başlıkta birçok kişi muzdaripmiş benim gibi, farkettim.
                            Bakalım sonuç ne olacak.
                            Geçmiş olsun. Aslında kutulu almak en garanti yol.
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Playstore'da TTnetlilere 72 TL orijinal alacaklar için en garanti yol.
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                4-3-3
                                Taktiği de oturttuk son 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik o da Fb'yle.Bu arada Aykut Kocaman hakkında olumsuz yorum yapmak acayip keyifli oluyor.
                                Bordomavi.net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X