Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu hatadan kurtulduğuma o gada seviniyorum ki...!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki nasıl kurtuldun crash dumpdan lütfen kafayı yiyecem artıkk ..#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2013 iyi mi arkadaşlar alırsak bizi bağlamasın hukuk derslerinden geri kalmayalım''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrjinal oyun alarakHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCemmm ne zaman alıyoruz banada bi ara buluşup şu işi halledelim.bende alayım kuralım benim pc yede olmazmı?#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bende almadım hala abi.Bu ay sınavlarım var bu aralar olmaz.Erken istiosan birine yaptır ama bir soraki ay gelebilirim ancak.Yalnız orjinal oyun steamde nasıl active ediliyor bende bilmiyorum onu diyim hiç denemedim çünküolmadı yiğidi çağırırız istanbuldan çık gel hacı kur şu oyunu deriz
)
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleocak 15 gibi alırız ozaman beraber yaparız herşeyin bi ilki var hallederiz yavolmadı yiğidi çağırırız istanbuldan çık gel hacı kur şu oyunu deriz
)
Ayrıca kalkar gelirim, hiç üşenmem. Sorun değil
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki nasıl kurtuldun crash dumpdan lütfen kafayı yiyecem artıkk ..Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SüRMeNe_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyukleme bitiyo c diskı sega program fıle dosya acılmadı hata 740 yazı sızde oldumu:Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum