La başlayalım oyuna. (=
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Evet gençler. Kimler oynamak istiyor?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet gençler. Kimler oynamak istiyor?
Yetmezmiş gibi kırmızı kırmızı kocaman kocaman da "Kim Oynamak İstiyor" demiyor musun ? ? ?
Ben diye haykırasım geliyorAma nafile . . .
9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabaha sınavım var, sadece 3 saat uyuduğum yetmezmiş gibi sabahlamak zorundayım.Siz burada oyunu ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz.
Yetmezmiş gibi kırmızı kırmızı kocaman kocaman da "Kim Oynamak İstiyor" demiyor musun ? ? ?
Ben diye haykırasım geliyorAma nafile . . .
Bir kerelik değil ya
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Dün akşam işyerinde oyunu steam'den almıştım.
İşyerinde oynadım, eve geldim oynadım.
Bugün işyerinde yine oynadım ama şu an evdeki steam hesabımda oyun gözükmüyor.
Çok garip, aklım almıyor.
İşyerinden çıkarken pc'yi kapatmıştım, çakışma imkanı da yok üstelik.
Sadece 1 makineye mi yüklenebiliyor Steam oyunlar?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
- Alıntı
Yorum
-
Liginin listesini yapıyorum o zaman
1)Yiğit
2)Hamdi
3)Dna
4)Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam işyerinde oyunu steam'den almıştım.
İşyerinde oynadım, eve geldim oynadım.
Bugün işyerinde yine oynadım ama şu an evdeki steam hesabımda oyun gözükmüyor.
Çok garip, aklım almıyor.
İşyerinden çıkarken pc'yi kapatmıştım, çakışma imkanı da yok üstelik.
Sadece 1 makineye mi yüklenebiliyor Steam oyunlar?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah key'ini iptal etmediler. Paran yanar.
2 farklı bilgisayardan oynamak iptal neden mi acaba Yiğit?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginç.
2 farklı bilgisayardan oynamak iptal neden mi acaba Yiğit?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormal şartlarda evet. Ama oynadığını iddia edenler var
Keşke dvd'sini alsaydım.
Tembellik işte.
Mail attım, bakalım ne cevap verecekler.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi ya.
Keşke dvd'sini alsaydım.
Tembellik işte.
Mail attım, bakalım ne cevap verecekler.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu aksamdan gecti yani usaklarForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum