Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• La başlayalım oyuna. (=
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Evet gençler. Kimler oynamak istiyor?
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet gençler. Kimler oynamak istiyor?
        Sabaha sınavım var, sadece 3 saat uyuduğum yetmezmiş gibi sabahlamak zorundayım.Siz burada oyunu ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz.
        Yetmezmiş gibi kırmızı kırmızı kocaman kocaman da "Kim Oynamak İstiyor" demiyor musun ? ? ?

Ben diye haykırasım geliyor Ama nafile . . .
        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sabaha sınavım var, sadece 3 saat uyuduğum yetmezmiş gibi sabahlamak zorundayım.Siz burada oyunu ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz.
          Yetmezmiş gibi kırmızı kırmızı kocaman kocaman da "Kim Oynamak İstiyor" demiyor musun ? ? ?

Ben diye haykırasım geliyor Ama nafile . . .
          Sonra da oynarız Bir kerelik değil ya
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Oynayacak olanlar belli

Yorum

• Dün akşam işyerinde oyunu steam'den almıştım.
              İşyerinde oynadım, eve geldim oynadım.
              Bugün işyerinde yine oynadım ama şu an evdeki steam hesabımda oyun gözükmüyor.
              Çok garip, aklım almıyor.
              İşyerinden çıkarken pc'yi kapatmıştım, çakışma imkanı da yok üstelik.
              Sadece 1 makineye mi yüklenebiliyor Steam oyunlar?
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Ben de aldım oyunu
                .

Yorum

• Liginin listesini yapıyorum o zaman

1)Yiğit
                  2)Hamdi
                  3)Dna
                  4)
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün akşam işyerinde oyunu steam'den almıştım.
                    İşyerinde oynadım, eve geldim oynadım.
                    Bugün işyerinde yine oynadım ama şu an evdeki steam hesabımda oyun gözükmüyor.
                    Çok garip, aklım almıyor.
                    İşyerinden çıkarken pc'yi kapatmıştım, çakışma imkanı da yok üstelik.
                    Sadece 1 makineye mi yüklenebiliyor Steam oyunlar?
                    İnşallah key'ini iptal etmediler. Paran yanar.
                    Ayağa KALK!

Yorum

İnşallah key'ini iptal etmediler. Paran yanar.
                      İlginç.
                      2 farklı bilgisayardan oynamak iptal neden mi acaba Yiğit?

Yorum

İlginç.
                        2 farklı bilgisayardan oynamak iptal neden mi acaba Yiğit?
                        Normal şartlarda evet. Ama oynadığını iddia edenler var
                        Ayağa KALK!

Yorum

Normal şartlarda evet. Ama oynadığını iddia edenler var
                          Hadi ya.
                          Keşke dvd'sini alsaydım.
                          Tembellik işte.
                          Mail attım, bakalım ne cevap verecekler.

Yorum

Hadi ya.
                            Keşke dvd'sini alsaydım.
                            Tembellik işte.
                            Mail attım, bakalım ne cevap verecekler.
                            İki pc'nin de senin olduğunu ispatlama şansın olursa key'i geri alabilirsin diye düşünüyorum (Tabi iptal edildiyse)...
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Bu aksamdan gecti yani usaklar

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu aksamdan gecti yani usaklar
                                Acelesi yok. Yarın olur, öbür gün olur. Güzel olsun da yeter
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X