İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Alın ağalar. BMN Ligi kurarızForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlın ağalar. BMN Ligi kurarız
Geçen sene skidrowla anlaşıp geç çıkmıştı ztn 1 ay fln yine olurmu bilinmez tabi ama alabilenler orjinal alsın hem lig zevkli olur gerçektenFOREVER TRABZONSPOR!!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Göktuğ Altuntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen bende orjinal aldım valla bu sene destek olmak lazım
Geçen sene skidrowla anlaşıp geç çıkmıştı ztn 1 ay fln yine olurmu bilinmez tabi ama alabilenler orjinal alsın hem lig zevkli olur gerçekten
Bu arada Necmettin abi baban oluyor sanırım?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSteam hesabı neydi Göktuğ?
Bu arada Necmettin abi baban oluyor sanırım?
Aynen babamdır kendisiFOREVER TRABZONSPOR!!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleula param olsa yatırcam hepsini bu oyuna
İlk olarak Göktuğ Altuntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehenüz oyun elime geçmedi kargo bekliorum 2-3gün içinde halledecem insallah.
Aynen babamdır kendisi
Babalarımız eski arkadaşmış. Ben de yeni öğrendimForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTTnet kullanıcısıysan o kadar da sıkıntı değil. Playstore'dan al, faturalarına yansıtarak taksitlendiriyorlarOfli - mucahiderdogan
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTTnet kullanıcısıysan o kadar da sıkıntı değil. Playstore'dan al, faturalarına yansıtarak taksitlendiriyorlar
Babaya selamlar.
Babalarımız eski arkadaşmış. Ben de yeni öğrendim
bende yeni öğrendim valla bilmiodum zaman zaman babam senin babandan bahsederdi çok iyi arkadaş olduklarını söylerdi
aslında bende playstore dn alcaktım elime gelsin dedim niye böyle yaptysam oda ayrı ztnFOREVER TRABZONSPOR!!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Göktuğ Altuntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende yeni öğrendim valla bilmiodum zaman zaman babam senin babandan bahsederdi çok iyi arkadaş olduklarını söylerdi
aslında bende playstore dn alcaktım elime gelsin dedim niye böyle yaptysam oda ayrı ztn
Hayır zaten dvd okuyucum bozukForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de D&R'dan aldım, kutulu olduğu sonradan kafama dank etti. Şimdi evde kuru kalabalık yapıyor
Hayır zaten dvd okuyucum bozukovv anlaşıldı. sanırım aynı şey banada olacak of
FOREVER TRABZONSPOR!!!!
- Alıntı
Yorum
Yorum