Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman'a özel ilgi gösterin. Ligin ilk yarısı bitti 10 gol 10 asist ile oynuyor 10 golünün 9'u penaltı ama
    Més Que Un Club

Yorum

• Oyunda gereksiz yere penaltılar ve çok kolay kartlar çıkıyor. Maçları kartsız bitiremiyorsunuz ki özellikle kırmızı kart 2 maçta bir görülüyor. Daha tedbirli pres ayarı vermeme rağmen.
      Sakatlıklar ise cabası. Oyunu kısmen oynuyorum özel ilgi göstermedim şu anda tatil kısa diye ama oyunda eksikler çok gibi 2010'u oynadıktan sonra.

Mehmet Ekici muhteşem bir orta saha ama Bremen'i ikna etmeme rağmen kendisi gelmiyor TrabzonSpor'a. Gökhan Töre de öyle. Oyuncu satışı zorlaşmış mı TrabzonSpor'dan mı kimse adam almıyor bilmiyorum. Zokora'ya teklif yok , Alanzinho'nun değeri 1.6'a düştü anca satabildim. Colman Henrique Adrian Burak satışa çıkardım teklif yok.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Sarı kart anlayışı çok kötü oyunun. 1 dakikada 2 sarı kart gördüğümü bilirim.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• burada yazilan çogu sikayet bende yok yahu, çok sari gördügüm yok, sakat var zirt pirt ama neyse ki uzun sürmüyor en fazla 3 ay, ve biraz da azalma var sakatliklarda oyuncu satma isi biraz zor ama Alanzinho'yu 4.7'ye satabildim, hatta Milan ile bana karsi son karsilasmada oynadi, 0-4 yendim 14puan ile bitirdim samp ligi grubunu benfica ile eslestim
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• FM 2012 de oyunun yapay zekası gerizekalı.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Glowacki'ye teklif geldi kabul ettim.
              Sene sonu gidecek.
              Şimdi BJK maçında 2 tane gol attı.(Sezondaki ilk golleri)
              Garip olmuş garip...
              7

Yorum

• Fenerbahçe 14te 14 yaptı. Bende iyi gidiyorum ama onlara yetişmem mümkün değil. Son maçta da beni yendiler.
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İleride Halil
                  Solda Burak(Gizli Forvet)
                  Sağda Amrabat
                  Forvet arkası Sapara

Yeni düzenim bu çok iyi oldu.
                  7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İleride Halil
                    Solda Burak(Gizli Forvet)
                    Sağda Amrabat
                    Forvet arkası Sapara

Yeni düzenim bu çok iyi oldu.
                    Arkaya da Zokora ile Vitolo koy kapı gibi takım gelemezler daha
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkaya da Zokora ile Vitolo koy kapı gibi takım gelemezler daha
                      Vitolo'nun fiyatı tuzlu mu?
                      7

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pre-Match Pep
                        Pre-Match Team:
                        If you're favourite / similar opponent (Aggressive) I expect a Win,
                        If you're not favourite, (Calm) Give these fans their money worth
                        Pre-Match Individual:
                        If motivated, don't talk
                        If not motivated, (Passionately)I have faith in you

Half-Time Talk:
                        Half-Time Team:
                        When winning big, (Calm) Don't get complacent
                        When losing/drawing/winning 1-0/playing bad, (Aggressive) Team's pride at stake (or whatever on top)

Half-Time Individual:
                        If players get de-motivated, (Passionately)
                        Those who 'Gain Focus', just left it.

Full-Time:
                        Winning, (Passionately) A very nice victory, well done
                        If favourite / against similar team Losing/drawing (Aggressive) I'm disappointed (or whatever on top)
                        If underdog, and losing (Calm) Unlucky
                        işe yarıyor gerçekden eyw sağol
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pre-Match Pep
                          Pre-Match Team:
                          If you're favourite / similar opponent (Aggressive) I expect a Win,
                          If you're not favourite, (Calm) Give these fans their money worth
                          Pre-Match Individual:
                          If motivated, don't talk
                          If not motivated, (Passionately)I have faith in you

Half-Time Talk:
                          Half-Time Team:
                          When winning big, (Calm) Don't get complacent
                          When losing/drawing/winning 1-0/playing bad, (Aggressive) Team's pride at stake (or whatever on top)

Half-Time Individual:
                          If players get de-motivated, (Passionately)
                          Those who 'Gain Focus', just left it.

Full-Time:
                          Winning, (Passionately) A very nice victory, well done
                          If favourite / against similar team Losing/drawing (Aggressive) I'm disappointed (or whatever on top)
                          If underdog, and losing (Calm) Unlucky
                          Hangi durumda hangisini söyleyeceğiz?
                          Yardımcı olur musunuz?
                          7

Yorum

• Kemal Tokak'ı alırsanız, Samsunspor maçında gol atacak garanti.
                            7

Yorum

• Pre-Match Pep
                              Pre-Match Team: ( Maç öncesi takıma )
                              If you're favourite / similar opponent( Eğer favori yada yakın orandaysan) (Aggressive) I expect a Win,
                              If you're not favourite, ( favori değilse ) (Calm) Give these fans their money worth
                              Pre-Match Individual: ( Maç öncesi kişisel konuşma )
                              If motivated, don't talk ( Genel konuşma ile motive olmuşsa özel konuşmana gerek yok )
                              If not motivated, ( Motive değilse ) (Passionately)I have faith in you

Half-Time Talk:
                              Half-Time Team: ( devre arası )
                              When winning big, ( Rahat kazanıyorsan ) (Calm) Don't get complacent
                              When losing/drawing/winning 1-0/playing bad, (kaybediyorsan, berabereyse, kötü oynuyorsan )(Aggressive) Team's pride at stake (or whatever on top) ( aggressive e tıkladığında en üstte hangisi varsa )

Half-Time Individual: ( devre arası bireysel )
                              If players get de-motivated, ( motive olmamışsa oyuncu ) (Passionately)
                              Those who 'Gain Focus', just left it. ( motive olmuşsa özel konuşma yapma)

Full-Time:
                              Winning, (kazanınca)(Passionately) A very nice victory, well done
                              If favourite / against similar team Losing/drawing ( favori olduğun ve ya yakın bir takıma kaybetiysen veya berabere kaldıysan )(Aggressive) I'm disappointed (or whatever on top)( en üstte ne varsa)
                              If underdog, and losing ( rakip favoriyse ve kaybettiysen ) (Calm) Unlucky
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Yine kovuldum...
                                Bu sefer farklı olsun A Milli Takım teknik direktörü olacağım.

*Sağolasın Mustafa abi...
                                En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 10.11.2011, 22:21.
                                7

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X