İlk olarak alihan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheee City'de 16 yasinda savunmaciRafael mi ? hangisi Manchester U'da olan mi ?
Okay iyidir ben de almaya çalisacagim
Stefan Saviç'i diyorsun, oyunda fena yapmamislar iyidir
Mehmet Bakir kim yahu çikmadi
Mehmet bekir i güngörenden aldim
Suanda Iyi IlerliyoruzGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRafel brazilyadan aldim
Mehmet bekir i güngörenden aldim
Suanda Iyi Ilerliyoruzçikmadi bende oysa Türkiye ve brezilya ligi açik bende seçtim onlari
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesahte topçu mu bunlar ?çikmadi bende oysa Türkiye ve brezilya ligi açik bende seçtim onlari
Galiba degil
Yaa rekik in sözlesme imzalamiyor ayni sevic gibiGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç birine bence
Daha sade oyunları seviyorum, 10 çok iyiydi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok canimGaliba degil
Yaa rekik in sözlesme imzalamiyor ayni sevic gibiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11'den memnun kalmamıştım görsellik bakımından o yüzden sordum.
Daha sade oyunları seviyorum, 10 çok iyiydi.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemin misin ? ^^ tipleri gözüküyor mu =)Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEminimtipleri gözükmeyobir gariplik var yaaauuu
tam yazar misin isimlerini hatasizTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir gariplik var yaaauuu
tam yazar misin isimlerini hatasizGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Bekir ve Karim RekikTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm grafik paketlerini kurup, gerekli ayarlamaları yaptım. Yaklaşık 8 GB tuttu tüm grafikler. Şimdi oyuna başlamak için Türkçe yamanın çıkmasını bekliyorum.
- Alıntı
Yorum
Yorum