Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maçları nasıl izliyorsunuz arkadaşlar?

2D Klasik - Önemli Anlar - Son Hız
    ayni sekilde, son hiz degil ama, ondan azicik az, bir tik geri
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 3D Tv, önemli anlar, son hızın bi' altı.

Yorum

• Galatasaray gerçektekinden çok daha fazla güçlü çok saçma Fener'de Beşiktaş'ta
        Gs 11 de 10 Galibiyet
        Bjk ve Fener 9'ar Galibiyet aldı 11 maçta. Gelene gidene 5 atıyorlar.

İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maçları nasıl izliyorsunuz arkadaşlar?

2D Klasik - Önemli Anlar - Son Hız
        Son Hız -1 , 3D , Önemli Anlar
        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 09.11.2011, 15:21.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Galatasaray gerçektekinden çok daha fazla güçlü çok saçma Fener'de Beşiktaş'ta
          Gs 11 de 10 Galibiyet
          ilk senemde şampiyon oldum Trabzonspor'a sökmez onların büyüklükleri

ikinci sene türkiye ligleri zevk vermiyor hakaten önüme gelene 2-3 sallıyorum gol yemeden
          En son Oğuzhan tarafından düzenlendi; 09.11.2011, 15:28.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Oğuzhan kardeş bilmiyorum, hilesiz olduysan tebrikte. Trabzonda transfer bütçesi mi var, nede bu abartılmış 3 kız kardeşin özelliklerindeki oyuncular. Gs 11 maçta 10 galibiyet aldı. Sende heralde Lige 11 maçta 5 galibiyetle falan başladı.
            (Burak Yılmaz'da 2 ay sakat) Bu Adrian falan hikaye her maç oynatıyorum adamın 1 asisti yok !
            En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 09.11.2011, 15:30.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Galatasaray gerçektekinden çok daha fazla güçlü çok saçma Fener'de Beşiktaş'ta
              Gs 11 de 10 Galibiyet
              senin oyunda sorun var yaaa bende Bjk kötü aha simdi fb ile 0-0 berabere kaldilar içeride daha emre 1.dk kirmizi görmesine ragmen ççç
              fb benim 9puan arkamda, 12'de 12 yapan benim, gs ise 4üncü 23p ile, Bursa ise 3 25p ile, ben 36 fb 27
              bjk 8 17p ile, 5g 2b 5m
              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 09.11.2011, 15:30.

Yorum

• Basit bir lig maçı:

Burak ve Zokora sakatlandı. + Alanzinho
                Cech kırmızı kart.
                Ey gidi...
                En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 09.11.2011, 15:32.
                7

Yorum

Oğuzhan kardeş bilmiyorum, hilesiz olduysan tebrikte. Trabzonda transfer bütçesi mi var, nede bu abartılmış 3 kız kardeşin özelliklerindeki oyuncular. Gs 11 maçta 10 galibiyet aldı. Sende heralde Lige 11 maçta 5 galibiyetle falan başladı.
                  (Burak Yılmaz'da 2 ay sakat) Bu Adrian falan hikaye her maç oynatıyorum adamın 1 asisti yok !
                  Hocam hile falan yok da Transferleri iyi yaptım cuk oturdu takım süper pas yapıyor ayağa.

Serdar Aziz ile Giray göbekte.

Cech - Celustka beklerim.

Vitolo - Zokora - Sapara ( Colman ) orta saha

Volkan - Henrique - Burak ileri uçta.
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Basit bir lig maçı:

Burak ve Zokora sakatlandı. + Alanzinho
                    Cech kırmızı kart.
                    Ey gidi...

Henrique'de sakatlandı
                    Bir maçta 4 sakat.
                    7

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam hile falan yok da Transferleri iyi yaptım cuk oturdu takım süper pas yapıyor ayağa.

Serdar Aziz ile Giray göbekte.

Cech - Celustka beklerim.

Vitolo - Zokora - Sapara ( Colman ) orta saha

Volkan - Henrique - Burak ileri uçta.
                      fm 12 biraz kolaylasti, yani hile mile falan gerek yok, bol yedekli takim kurun skinti yasamazsiniz, benim belirli bir 11'im pek yok ama Onur Serkan D.Wilson en çok oynattigim oyuncular, Burak Wilfired 2lisi de çok oynuyor ama genelde bir onu bir öbürünü oynatiyorum, bazen de Burak sagda Wilfried ileri uçta, Henrique de bazen solda bazen kadro disi pek yedek birakmiyorum onu yabanci olayindan dolayi, yerine Eren Albayrak'i oynatiyorum bazen ve hakikaten cosuyor, 5 karsilasmaya çikti 1inde yedek digerleri 11, 4gol 1gol pasi ile oynuyor, bunda da hile yapamam herhalde

Yorum

Henrique'de sakatlandı
                        Bir maçta 4 sakat.
                        bu konuda elestirebiliriz oyunu evet, önceki sayfada resim var benim takimin, bls olanlar sakat, 4tane vardi, Tolga C + Colman + Adrian + Halil

Yorum

• Liverpool pozisyon vermeden 3 tane attı şampiyonlar liginde

2. olmak için oynayacağım artık 3. torbadaki rakibimi yenebildim.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Liverpool pozisyon vermeden 3 tane attı şampiyonlar liginde

2. olmak için oynayacağım artık 3. torbadaki rakibimi yenebildim.
                            benim bayagi balim mi var neyim var anlamadim o zaman
                            gittim olympiakos'u 1-4 yendim
                            geldim milan'i 2-1 yendim
                            gittim bayern ile 1-1 berabere kaldim
                            geldim bayern ile 1-1 berabere kaldim
                            geldim oynayacagim olympiakos'la

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu konuda elestirebiliriz oyunu evet, önceki sayfada resim var benim takimin, bls olanlar sakat, 4tane vardi, Tolga C + Colman + Adrian + Halil
                              Antrenman zorluk seviyeniz nasıl?
                              Orta benim, etkiliyo olabilir seviye veya sitil.
                              7

Yorum

• Sefer sen heralde ilk sezonda değilsin, Ben Gs ile yapmadım henüz ama adamlar 11 de 10 çoştu koptu gidiyorlar. (1 maçı da eksik)
                                Bjk'ye 1-2 yenildim.
                                Fener'e de 1-2 yenildim.
                                Ligde benim 8galibiyet 1beraberlik 3 yenilgim var 25puandayım. Gs'nin maç eksiği var ona rağmen 30 puanda

Bjk maçında Quaresma 80m top sürdü benim bütün takımı çalıma gizdi gol attı 0 dan.
                                Fener maçı deplasmandı zatan 1-0 yeniyorduk mal mal goller 90 da 2-1 yenildik.

3 Ezik bize göre çok daha güçlü. Benim takımda her maç en az 1 oyuncu sakatlanıyor.
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X