Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Antrenman zorluk seviyeniz nasıl?
    Orta benim, etkiliyo olabilir seviye veya sitil.
    bende agir, özel idmanlara dikkat etmek lazim, bazen yardimci tavsiye ediyor sunu çalissin diye sunu yapsin diye, ayrica bireysel idman seviyesini de en saga çekmek lazim bireysel çalismalarina önem versin diye....
    he bir de karsilasmaya hazirlik ayari var takimi kurdugunuzda sol altta, onu da yüksek seviye yaptim, + altindakinde ise bir ara savunmada yerlesme ayrintisini koydum simdi ise takim oyununu ayarladim (kolektif)
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sefer sen heralde ilk sezonda değilsin, Ben Gs ile yapmadım henüz ama adamlar 11 de 10 çoştu koptu gidiyorlar. (1 maçı da eksik)
      Bjk'ye 1-2 yenildim.
      Fener'e de 1-2 yenildim.
      Ligde benim 8galibiyet 1beraberlik 3 yenilgim var 25puandayım. Gs'nin maç eksiği var ona rağmen 30 puanda

Bjk maçında Quaresma 80m top sürdü benim bütün takımı çalıma gizdi gol attı 0 dan.
      Fener maçı deplasmandı zatan 1-0 yeniyorduk mal mal goller 90 da 2-1 yenildik.

3 Ezik bize göre çok daha güçlü. Benim takımda her maç en az 1 oyuncu sakatlanıyor.
      Evet rakip oyuncuları biraz daha iyi yapmışlar ama 1-2 transfer ve güzel bir taktik ile başa çıkamayacağınız takım yok türkiye liginde.

Avrupa için malesef yetersiz ama, transfer bütçesi olmadığı için kaliteli santrafor alamadım Henrique yetersiz kalıyor.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Okuduğum yorumların çoğunda sakatlık sorunundan yakınılıyor.Bazısının sezon başlamadan 7-8 oyuncusu sakatlanmış.Ne hikmetse son 2-3 yıldır bu sakatlık sorunu var oyunda ve anlaşılamaz bi şekilde SI tarafından çözüme kavuşturulamıyor.Oyunda son senelerde zaten ciddi bir gerileme var, en son 2010'u oynamıştım yarım yamalak.Artık bana pek zevk vermiyor oyun, eski serileri özlememek elde değil..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Fm 2006 dan beri zevk alamıyorum pek şu oyundan bir türlü. Devre arası takımı uyarıyorum, B.Munich ile 1-1 maç, 1-2 yeniliyoruz. Maç sonu bağırmak istiyorum yok bağıramıyorsun adamlara.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Sefer sen heralde ilk sezonda değilsin, Ben Gs ile yapmadım henüz ama adamlar 11 de 10 çoştu koptu gidiyorlar. (1 maçı da eksik)
            Bjk'ye 1-2 yenildim.
            Fener'e de 1-2 yenildim.
            Ligde benim 8galibiyet 1beraberlik 3 yenilgim var 25puandayım. Gs'nin maç eksiği var ona rağmen 30 puanda

Bjk maçında Quaresma 80m top sürdü benim bütün takımı çalıma gizdi gol attı 0 dan.
            Fener maçı deplasmandı zatan 1-0 yeniyorduk mal mal goller 90 da 2-1 yenildik.

3 Ezik bize göre çok daha güçlü. Benim takımda her maç en az 1 oyuncu sakatlanıyor.
            ilk senem yahu bende Bjk bayagi kötü biraz daha zorlasalar küme düsecekler ^^ gs vasatin biraz üstü idare ediyorlar, fb fena degil ama benim arkamda 9p =)
            bence bu idman islerini falan iyi ayarlamak lazim, bazen tutmayabilir o ayri ama faydasi var bence, ki bana göre takimimda islerin iyi gitmesi oyuncu bollugundan kaynaklaniyor, bazen ters teper ama cezalilar yüzünden ve sakatlardan dolayi mecbur takimda degisiklikler yapmak zorunda kaliyorum ve su ana kadar ne huzursuzluk çikti ne bir sey, bir de 1-2 defa takim toplantisi yaptim keyiflerini daha da yerine getirdim isler iyi gidiyor Antep'i 3-1 yendim simdi içeride
            mesela bir kaç hafta önce ben gs'yi 1-3 yendim, arena marena dinlemedim, 0-3 idi 89'da baros atti, Burak 2tane Giray 1tane salladi bitti, yalniz önemli anlara baktigimda ben bastiriyorum firsat buluyorum ama ilginçtir tüm karsilasmalarda topa sahip olma orani esit gibi, Antep'i 3-1 yendim 49-51 gerideyim topa sahip olma oraninda, ilginç

Yorum

• Ben bütün staff'ı yeniledim 4 yıldızdan aşşağı Antreman programım yok.
              Ama gerçek hayatta Bjk 4-2 yenildiği G.Birliğini , Almeida'nın 5 gol attığı maçta 8-1 yendi az önce.

Editör neden açılmıyor bilen var mı ?
              (Fb:5-1:Ordu) Yok ya böyle bir lig yok valla bu kadar basit mi arkadaş bizim lig, Böyle uçurumlar asla yok.
              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 09.11.2011, 16:00.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet rakip oyuncuları biraz daha iyi yapmışlar ama 1-2 transfer ve güzel bir taktik ile başa çıkamayacağınız takım yok türkiye liginde.

Avrupa için malesef yetersiz ama, transfer bütçesi olmadığı için kaliteli santrafor alamadım Henrique yetersiz kalıyor.
                para kazanmak için oyuncu satmak lazim, satilacak ilk oyuncu ise Alanzinho, satin 4.5-5'e, o para ile 10 15 m€'luk transfer yapilabilir 48aya bölünmüs parayla

Yorum

Fm 2006 dan beri zevk alamıyorum pek şu oyundan bir türlü. Devre arası takımı uyarıyorum, B.Munich ile 1-1 maç, 1-2 yeniliyoruz. Maç sonu bağırmak istiyorum yok bağıramıyorsun adamlara.
                  oyunculara fazla kizmamak lazim, mesela 1-1 oldugunda uyari yerine iyisiniz ama daha iyi olabilirsiniz gibi gaza getirici seyler söylemek lazim, hemen firliyor moralleri falan ^^ bagirmak lazim bazen ama rakip Bayern olunca oyuncular oha lan hoca ne diyon sen demek istiyor onun için bu sefer keyifleri kaçiyor huzursuz oluyorlar

Yorum

• Luis guilherme,
                    Akin Basibüyük Giray Rejak Celutska
                    Yigit
                    Orhan Alper
                    Colman
                    Burak Horau

Buda benimkadrom
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Ben bütün staff'ı yeniledim 4 yıldızdan aşşağı Antreman programım yok.
                      Ama gerçek hayatta Bjk 4-2 yenildiği G.Birliğini , Almeida'nın 5 gol attığı maçta 8-1 yendi az önce.

Editör neden açılmıyor bilen var mı ?
                      (Fb:5-1:Ordu) Yok ya böyle bir lig yok valla bu kadar basit mi arkadaş bizim lig, Böyle uçurumlar asla yok.
                      benim bir tek teknik heyet çok iyi degil bak, biraz düzelttim ama tam degil, 3'ten asagi yok, kimisi 4.5 kimisi 4 kimisi 3.5, fena degil ama daha da iyi olacak
                      bende bazen oluyor öyle sonuçlar ama çok az, ben Karabük'ü içeride 6-0 yendim mesela, zaten son siralardalar.....
                      peki sen 12.0.4 sürümü ile mi oynuyorsun ?
                      editör skintisi vardi evet onu hallettim baktim açildi ama nasil yaptim gerçekten hatirlayamiyorum simdi, hatirladigimda yazacagim
                      En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 09.11.2011, 16:05.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oyunculara fazla kizmamak lazim, mesela 1-1 oldugunda uyari yerine iyisiniz ama daha iyi olabilirsiniz gibi gaza getirici seyler söylemek lazim, hemen firliyor moralleri falan ^^ bagirmak lazim bazen ama rakip Bayern olunca oyuncular oha lan hoca ne diyon sen demek istiyor onun için bu sefer keyifleri kaçiyor huzursuz oluyorlar
                        Üst Üste Fener'e Bjk'ye sonra Olimpiakos'a en sonra Bayern'e yenilmiş takıma bağırmıyım da kime bağırayım

OLAMAZ YA VALLAHA OLAMAZ Burak Yılmaz Geçen hafta iyileşti 30 dk oynattım bu hafta 11e koydum Dk 30 ve Burak sakatladı.
                        2 aydır yoktu adam , kimbilir şimdi ne kadar yok.
                        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 09.11.2011, 16:05.
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• 12.0.4 falan bilmem ben Hiç bir güncelleştirme kurmadım oyunu kurduğumla oynuyorum, güncelleştirme çıktı mı ki ?
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

Üst Üste Fener'e Bjk'ye sonra Olimpiakos'a en sonra Bayern'e yenilmiş takıma bağırmıyım da kime bağırayım

OLAMAZ YA VALLAHA OLAMAZ Burak Yılmaz Geçen hafta iyileşti 30 dk oynattım bu hafta 11e koydum Dk 30 ve Burak sakatladı. 2 aydır yoktu adam , kimbilir şimdi ne kadar yok.
                              olympiakos yenilgisi sonrasi atacaktin firçayi
                              sende bir bahtsizlik var yaaa bende 5 hafta sakatlandi geldi oynamaya basladi yavas yavas ve golleri takir takir takiyor atiyor

Yorum

12.0.4 falan bilmem ben Hiç bir güncelleştirme kurmadım oyunu kurduğumla oynuyorum, güncelleştirme çıktı mı ki ?
                                ooooo, bence biraz degisebilir isler güncelleme ile, çikti tabii 12.0.1 12.0.2 12.0.3 12.0.4 çikti digerlerini yüklemeden 12.0.4'ü yükleyebilirsin, oyununu tekrar baslatmasan da olur skinti olmuyormus
                                skidrowgames sitesine git orada var, bakayim anlatacam simdi tam olarak nerede

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X