Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oyunu indirdim kurdum, FIFA Manager cikti. Kusura bakmayin yanlis anons.

Ulan Rezour gandirdin beni...
    fena degil ama o da aslinda tam yönetici gibi olabiliyorsun bu oyunda, biletleri ayarliyorsun yabanci Ülke'de tesis açabiliyorsun ürün satabiliyorun falan filan, güzel yani, ben 07 08 09 10 oynadim 11 ise pek oynamadim fm 11 ile uykusuz geceler basladi bu fifa manager arkadaslarla acayip zevkli oluyor ama ha
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fena degil ama o da aslinda tam yönetici gibi olabiliyorsun bu oyunda, biletleri ayarliyorsun yabanci Ülke'de tesis açabiliyorsun ürün satabiliyorun falan filan, güzel yani, ben 07 08 09 10 oynadim 11 ise pek oynamadim fm 11 ile uykusuz geceler basladi bu fifa manager arkadaslarla acayip zevkli oluyor ama ha
      Oyun güzelde Trabzonsporu görünce moralim bozuldu. Su futbolcu isimlerine bak Allahini seversen...

Saffet Cetin
      Canberk Özinc
      Ufuk Dagdelen
      Feyyaz Erbakan
      Köksal Demirtas
      Yilmaz Güney
      Toygar Akbulut

Ne hayaller kurmustum... Buragi Barcelonaya, Tolgayi Real Madride satip köseyi dönecektim...
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Fm'de hala crack çıkmadı.

Şu Fifa Manager'i hep merak ederim acep kursam mı? İbrahim o dediğin oyuncular alt yapımı mı yoksa Trabzonspor'un kadrosu sallama mı? Çok sallama birşeyse hiç bulaşmıyım ama Sefer Asan da güzel reklam yapmış ikilemde kaldım şimdi
        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Bana sorarsan hiç uğraşma. Ben de geçen merak edip FIFA Manager 2011'i indirdim, ama iki maç oynayıp sildim. Keşke Football Manager'de olsa dediğim çok şey var ama maç esnasında canınız o kadar sıkılıyor ki anlatamam. Bir maçtan diğer maça geçmek zaten yaklaşık 10 dakikanızı alıyor, maçın kendisi de hemen hemen 10-15 dakika. Tek maç için 25 dakikanız gitmiş oluyor. FM'e alışmış biriyseniz bence yapmayın. Ama FM 12'yi bekleyene kadar denemek istiyorsanızda bir şey diyemem.

Yorum

• Şimdi FM 2012 olsaydı da oynasaydım bea. İnan FM 2011'i oynamak istemiyorum artık, o kadar sıkıldım oyundan. Bu hackerlerda baya yavaş çalışıyormuş.

Yorum

• Süperligin adi 1. Lig. Koca ligde bir tek Galatasarayin komple kadrosu ile fenerin kadrosundaki Ziegler dogru. Okadar.

Seferin anlattigi gibi oyun güzel. Ben Barcelonayi sectim oynuyorum bir kac saattir. Sariyor yani.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• anaaa nasil olur la sahte isimler, yanlislik olmasi lazim, Türkiye ligini seçtin mi ?? seçmesen de çikmasi lazim ama yaaaa gariplik var, acaba fifa hani bzm takimlari almadi ya manager de mi ayni seyi yapip sadece gs'yi tam yapti ? ilginç, böyle olmamasi lazim
                ve aynen çok sey var fm'de keske olsa diyebilecegimiz, yalniz ben en çabuk nasil oynaniyorsa öyle oynuyordum yani hizli hizli sonuç geçiyordu bitiyordu, 3d falan izlemiyordum yani

Yorum

• resimler

Yorum

• Valla çok sıkıcı diyenlerde var zevkli diyenlerde var. Ben stadyumu formayı falan kendin tasarlayabiliyosun diye duymuştum o kısımları güzel olabilir. Linkteki grafikler baya sağlam gözüküyor neredeyse birkaç sene öncesinin Fifa oyunları gibi... Yinede şu isimler konusunda net birşey söyleyebilirseniz güzel olur çünkü en önemli şey o benim için. Trabzonspor sallamaysa grafik falan kesmez beni. Kesin olarak Ts kadrosu doğru mu ? Öyleyse bi alıp deniycem.

Ben şimdi gider Fifa M. alırım bu sefer crack çıkar

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla çok sıkıcı diyenlerde var zevkli diyenlerde var. Ben stadyumu formayı falan kendin tasarlayabiliyosun diye duymuştum o kısımları güzel olabilir. Linkteki grafikler baya sağlam gözüküyor neredeyse birkaç sene öncesinin Fifa oyunları gibi... Yinede şu isimler konusunda net birşey söyleyebilirseniz güzel olur çünkü en önemli şey o benim için. Trabzonspor sallamaysa grafik falan kesmez beni. Kesin olarak Ts kadrosu doğru mu ? Öyleyse bi alıp deniycem.

Ben şimdi gider Fifa M. alırım bu sefer crack çıkar
                      formalari tasarlayabilirsin belki ama ben hiç denemedim ^^ isimler konusunu bilmiyorum ama belki şikeden dolayi eksiklik falan olabilir.......... istersen demosunu indir dene bak ona göre karar ver =)

Yorum

• Doğrudur, sadece Galatasaray'ın isimlerini doğru kullanmışlar. Nedeni de FIFA 2012'de olduğu gibi sadece Galatasaray ile anlaşmaları. Federasyon kulüplerle anlaşın demiş kimse yanaşmamış Galatasaray dışında.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Doğrudur, sadece Galatasaray'ın isimlerini doğru kullanmışlar. Nedeni de FIFA 2012'de olduğu gibi sadece Galatasaray ile anlaşmaları. Federasyon kulüplerle anlaşın demiş kimse yanaşmamış Galatasaray dışında.
                          ppfffff çok kötü yaaaa, e peki fm nasil yapiyor bu isi o zaman ? anlasmis mi yani ?

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Doğrudur, sadece Galatasaray'ın isimlerini doğru kullanmışlar. Nedeni de FIFA 2012'de olduğu gibi sadece Galatasaray ile anlaşmaları. Federasyon kulüplerle anlaşın demiş kimse yanaşmamış Galatasaray dışında.
                            İsimler sahteyse o zaman beni sarmaz. Ben managerlik oyunlarında ts dışında başka takımla oynayamıyorum hemen sıkılıyorum. Ama görselliği iyi birde marketing yönü stadyum vs. ilgimi çekmişti.

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            formalari tasarlayabilirsin belki ama ben hiç denemedim ^^ isimler konusunu bilmiyorum ama belki şikeden dolayi eksiklik falan olabilir.......... istersen demosunu indir dene bak ona göre karar ver =)
                            Demo iyi fikir bugün değil ama sonra indirip denerim belki. İnternette de araştırdım biraz yamayla falan tr eklenir diyorlar öyle olursa iyi...

Yorum

• FM de oyuncu özelliklerine baktım da hayal kırıklığı, 82 puan toplayan takım değil de sanki orta sıralarda kalmış bir takım gibi saçmalamışlar. En fazla aynı kalmış oyuncularımızın özellikleri, üstüne koyan yok. Sadece Burak biraz geliştirmişler ama onuda çok birşey değil. Hayal kırıklığı resmen. Tahminimce Zokora dışında 3.5 yıldız oyuncumuz yok. Onur da 3.5 olabilir. Burak Colman 3 yıldız. Kalanlarda 2 sene içinde vasatı aşamayacak kadar kötüler. Saparada fena değil ama 2011 de de çok iyiydi Sapara.
                              Türkiyedeki araştırmacılar kim çok merak ediyorum. Sabriyi falan 2011 de müthiş yapmışlardı , Blica 2010 da süperdi falan. FM oyuncu güçleri konusunda Türkiye'de çok yetersiz. Bu benim gün geliyor 10 saat günde oynamış olmama engel olmasada yetersizler. Neyseki TSL Patch falan bişi buluruz da düzelir birazcık belki.Örneğin, Burak'ın en sağda 15 ten aşşağı özelliği olamaz bana göre. Teknik 12 'ye rağzıyım ama en sağda 15 ten aşağı mümkün değil.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                FM de oyuncu özelliklerine baktım da hayal kırıklığı, 82 puan toplayan takım değil de sanki orta sıralarda kalmış bir takım gibi saçmalamışlar. En fazla aynı kalmış oyuncularımızın özellikleri, üstüne koyan yok. Sadece Burak biraz geliştirmişler ama onuda çok birşey değil. Hayal kırıklığı resmen. Tahminimce Zokora dışında 3.5 yıldız oyuncumuz yok. Onur da 3.5 olabilir. Burak Colman 3 yıldız. Kalanlarda 2 sene içinde vasatı aşamayacak kadar kötüler. Saparada fena değil ama 2011 de de çok iyiydi Sapara.
                                Türkiyedeki araştırmacılar kim çok merak ediyorum. Sabriyi falan 2011 de müthiş yapmışlardı , Blica 2010 da süperdi falan. FM oyuncu güçleri konusunda Türkiye'de çok yetersiz. Bu benim gün geliyor 10 saat günde oynamış olmama engel olmasada yetersizler. Neyseki TSL Patch falan bişi buluruz da düzelir birazcık belki.Örneğin, Burak'ın en sağda 15 ten aşşağı özelliği olamaz bana göre. Teknik 12 'ye rağzıyım ama en sağda 15 ten aşağı mümkün değil.

Yanlış anlamayın ama ne bekleniyor ? bir oyuncunun özelliğinin 19-20 olması o oyuncunun o özellikte gelmiş geçmiş en iyiler arasında oldugunu gösterir..Bir çok kıstası var bu özellik vermelerin.Bence Burak'ın 1-2 özelliği dışında harika olmuş..Bir de orta sıra takımı diyoruz ama Trabzonspor dışında takım yöneten görmüştür Ligde Trabzonspor ve Fenerbahçe agırklı oluyor oyun ilerleyen yıllarda..hatta Turksportal'da istatistik vardı oyundaki ilk 10 yılın en çok puan toplayan takımları listesi..1-Fener 2-Trabzon oluyor..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X