Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk sezonu şampiyon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından üçüncü bitirdik. İyi başlamamıza rağmen sonuna kadar gidemedik. Galatasaray'ın 12 puan gerisinde bitirdik ligi.

Yeni sezon için hemen oyuncu baktım. Kendi oyuncularımıza gelen teklifleri de gözden geçirdim. Çoğunlukla istediğim paralar verilmediği için gitmelerine izin vermedim. Umut Bulut'a 3.2 milyon euro verdiler, satmadım. Onur'a 10 milyon euro teklif ettiler çok değerli olduğu için satmadım. Selçuk'u da yaklaşık 8 milyon euro civarı bir teklifle almaya çalıştılar onu da satmadım. Sözleşmesini uzatmamış olsaydık şimdi bedavaya uçmuştu yuvadan.

Neyse gelelim transferlerimize. Genelde bedava oyuncu almaya çalıştım. Zaten transfer bütçesinin düşük olmasından kaynaklandı bu olay. Cimri başkanımıza transfer bütçemizi biraz yükseltebilir misiniz diye sorduk o da yükselte yükselte 1 milyon euro'yla yükseltti.

İlk sezonda anlaştığımız Josh Simpson'u aldık Manisaspor'dan. Sıkıntılı olduğumuz sol kanata transfer yapmak şarttı. Eren Albayrak Bursaspor'la olan sözleşmesini uzatmayarak serbest kaldı. Onu da hemen renklerimize bağladık. Çağdaş Atan'ı da stoper sıkıntısı çektiğimiz için aldık. Egemen, Giray ve Glowacki vardı ama Glowacki'nin yaşlandığını düşündüğüm için aldık Çağdaş'ı. Glowacki'yi en kısa zaman içinde elden çıkarmayı planlıyorum. Egemen, Giray, Çağdas ve Mustafa dörtlüsü yeterli bence. Manchester United'ın sözleşmesini uzatmadığı Petrucci'yi de aldım. Oynatmayı düşünmüyorum. Bir-iki sezon başka takıma kiralayıp kârına satmayı düşünüyorum. Ve en azından bir bomba patlamak istediğim için aramıza Mark van Bommel'ı kattık. Selçuk ve Colman'dan başka orta sahada adam olmadığı için tecrübesinden yararlanacağımızı düşündüğüm Van Bommel'ı aramıza kattık. Aramızdan ayrılan bir tane önemli oyuncu vardı o da Ceyhun. 4 milyon euro karşılığında Benfica'ya gitti.

Geçen sezon Galatasaray'ı finalde mağlup edip Türkiye kupasını kazandığımız için bu sene Süper Kupa finalinde yine Galatasaray'la karşılaştık. İlk yarıda oyun olarak üstünlük kurmamıza rağmen bir türlü gol bulamadık. İkinci yarı onlar daha iyi oynadı ama Kadlec'in nefis golüyle maçı 1-0 aldık.

Yorum

• Al Ahli oyunumu dondurmaya karar verdim şuanlık.

Oyuncu alamıyoruz ne yazık ki. Para var adam yok, o derece. Aklımda tekrar Bundesliga'ya yükselmiş olan Hertha BSC'nin başına geçmek var şu aralar.

Ortalama transferler yaptılar ama hiçte fena değil yani.

Bayern Münih'ten kaleci Kraft, Ön libero Andreas Ottl.. Sağ bekleri yine Münih'ten Lell.. Hanburg'dan Tunay'ı da aldılar. En yeni transfer'de yanlış hatırlamıyorsam Frankfurt'tan dı Stoper'e Franz'ı aldılar. Ekonomik anlam'da kötü bir takım Hertha. Borçları falan var baya.

Tabi zor şartlar altında başarı daha bir haz veriyor insana.

Bu teklifi düşünüyorum şu sıralar düşüncesi olan varsa, buyursun..

Yorum

• Nasıl geliyo bu teklifler size anlamıyorum.Yılmaz vural ekolünden misiniz? nesiniz? 4 senede 2 şampiyonluk yaşayıp Avrupa hedefim var diye bıraktım takımı.Sonraki 2 seneyi space tuşuna basarak geçirdim,teklif gelmeyince kaydetmeden çıktım.Benim oyunda mı problem?

Yorum

• İlk olarak exuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nasıl geliyo bu teklifler size anlamıyorum.Yılmaz vural ekolünden misiniz? nesiniz? 4 senede 2 şampiyonluk yaşayıp Avrupa hedefim var diye bıraktım takımı.Sonraki 2 seneyi space tuşuna basarak geçirdim,teklif gelmeyince kaydetmeden çıktım.Benim oyunda mı problem?
          Takımı Bırakarak İş Bulmayı Deneme..
          Teklifler Başarılı Gidersen Takımın Başındayken Gelir
          Ama Biraz Şans İşi .. Mesela Ben 3 Yılda 1 Kez Şampiyon oLdum.. Şampiyon oLduğum Yıl A.Madrid Kötü Gitti.. Hocaları Kovuldu Beni Çağırdılar..

Yanii Hem Başarı Lazım Hemde Hedefi Olan Başka Takımların Başarısızlığı.

2. Yol İse.. Takımın Başında Devam Ederken .Kovulan Hocaların Yerine Hemen Başvuru Yapmak .. Değerlendirirler Onlar
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak exuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nasıl geliyo bu teklifler size anlamıyorum.Yılmaz vural ekolünden misiniz? nesiniz? 4 senede 2 şampiyonluk yaşayıp Avrupa hedefim var diye bıraktım takımı.Sonraki 2 seneyi space tuşuna basarak geçirdim,teklif gelmeyince kaydetmeden çıktım.Benim oyunda mı problem?
            Tatile çık, çıkarkende en yukarıda iş olunca başvur gibi bir seçenek var ona bas. Çok geçmeden iş gelir sana.

En kötü oynadığım zamanlarda bile teklifler geliyordu bana. Feyenoord'dan henüz oyunun başında kovuldum, 2-3 hafta için A.Bilbao'dan teklif geldi. Bunların transfer politikalarını sevmedim diye ayrıldım, sonra Heerenveen'den teklif geldi. Burada 3 sene oynadım, takımdan ayrılınca Sevilla teklif yaptı. Yani arayan bulur, ben sana öyle söyliyim
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• fm 2010 türkçe yaması olan var mı ?

not:buldum.
              En son Ba®ış tarafından düzenlendi; 15.06.2011, 15:01.

Yorum

• fm 2008 oynuyorum, 3 sene üst üste şampiyon oldum 1 türkiye kupası aldım bu sezonda şampiyonluğa koşuyorum hile felan yok sadece oyuncum 3 ay ve üzeri sakatlanmışsa kapatıp açıyorum o kadar o da hile olmazki(:

neyse, anlatmak istediğim şu. oyuna başlar başlamaz takımda ersun yanal gerçekte ne yapmışsa aynısını yaptım, aymandı musampaydı erdinçti vs.. ne kadar kazma varsa sattım genç yıldızlar aldım yerli yıldızları kaptım (egemen, s.inan, sezer öztürk, özer vs..) yabancılarla felan süper bir kadro kurdum başarıdan başarıya koşuyorum. şuan 4. şampiyonluğa koşmaktayım kupa yarı finale yükseldim uefadada uygun adım ilerliyoruz, yalnız selçuk inan krizi patlak verdi !

yok arkadaş herif sözleşme imzalamıyor !!! la paraya boğuyorum yok naz yapıyor, derdi ney onuda anlamadım kulübü için oynamaktan zevk alıyor yazıyor ama adam sözleşme imzalamaya yanaşmıyor aynı gerçekteki gibi bir durum var yani sözleşmesinin bitmesine 3-4 ay kalmıştı bir kere daha teklif vereyim dedim, paraya boğdum herif 4 yıllık imzayı çaktı taliplisi olsa belkide bedavaya gidecekti, talipli çıkmadı iyiki yoksa çıldırırdım..

adamlar geleceği görmüş beyler
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hile felan yok sadece oyuncum 3 ay ve üzeri sakatlanmışsa kapatıp açıyorum o kadar o da hile olmazki(:
                  hiç sayılırmı

Yorum

• Galvan diye bir adam bilen varmı?.Tamamen meksika pazarına yöneldim müthiş gençler var öneririm size.

Yorum

• Tanıyorum, Martin Galvan.

AMC oynuyordu sanırsam ufak tefek bişe. )

Yorum

• Aynen o.Kara diye bir adam var tromsoda müthiş birşey yaşıda genç.

Yorum

• Trabzonspor ile ikinci sezonumda Fenerbahçe Canales'i almış. Vay be, biz sözleşmesi bitmiş oyuncuları almakta zorlanıyoruz adamlar Real Madrid'den transfer yapıyor. Sonra ol bakalım şampiyon olabilirsen.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen o.Kara diye bir adam var tromsoda müthiş birşey yaşıda genç.
                            Ön Libero'muydu Kara?

Sergei Kara'ydı yanılmıyorsam tam adı?

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ön Libero'muydu Kara?

Sergei Kara'ydı yanılmıyorsam tam adı?
                              Yok sadece Kara.Senagelli ön libero.

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kaç yılında yaptın bu kadroyu
                                2014 Uçuyor hepsi.
                                Més Que Un Club

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X