Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah kahretsin ya. Adam ilk maçında gol attı, sonra öküzün biri sakatladı çocuğu. İki ay yok.

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birtan, sen Trabzonspor futbol izleme komitesindeymişsin

Bende Dortmund'da yeni kariyer açtım. Transfer bütçem yok. Çok ucuza,hatta bedavaya kapatabileceğim transferlere ihtiyacım var. Sağ bek,stoper,sol açık,forvet mevkilerinden bana önerilerde bulunursan sevinirim.

**Bu arada Guarch'ı önceki oyunumda Trabzonspor'a almıştım, gelişimi fena değildi. Lekic,Teofilo,Boakye gibi isimlerin arkasında fazla forma şansı bulamasa da takımı ipten aldığı maç sayısı da az değildi. İyi oyuncu yani, 1,5milyon gibi bir fiyata kapatırsınız oyunun başında.
      Kardeşim hiç bütçesiz takımlar ile oynamadığım veya az bütçeli takımlar ile oynamadığım için çook ucuza kapatabileceğin oyuncu önerisi yapmakta zorlanırım. En kötü Transfer ve Kiralık listesinde ki oyunculara saldır.

Yorum

• Turkiye 2.lig'den bir takimi sececegim. Hedef Süper Lig
        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Şu okullar bitsin bende oynayacağım bu oyunu
          Şuana kadar hiç oynamadım,umarım çok fazla zorlanmam

Yorum

• Transfer bütçem olmadan takımı iyi oyuncularla takviye edebildim, aynen şöyle:

Gidenler:
            Markus Feulner 2m
            Tamas Hajnal* ( takas )

Gelenler:
            Edinho* ( takas ) Forvet
            Bernard Mendy bedava- sağ bek
            Nadarevic stoper kiralık ( önyargılı olmayın, 4.stoperim, iyi yedek )
            Taufic Guarch 1,5m forvet

Barrios ve Nuri çok iyi takımda. Nuri'yi oyun kurucu yapıyorum, öyle paslar atıyor ki gol yapmamak elde değil
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Uzun zamandır oynamıyordum bana eski oyunlar gibi tat vermiyordu. Özellikle 2008 benim en çok zevk aldığım oyunlardan birisiydi.. 2011'in bazı bölümleri çok zor bazı bölümleri çok kolay. Mesela önceden çok iyi transferler yapmadan şampiyon olamıyordun. Şimdi de hiç transfer yapmadan hep şampiyon oluyorsun. Mesela ben sadece Serkan'ı gönderip sağ bek alıyorum(Rafael kiralık) ilk senede 2 kupayı da çok rahat alabiliyorsun. Önceden transfer daha kolaydı. Şimdi Anadolu takımlarından transfer yapmak bile zor. Oyunun çok geliştiği doğru ama eskisi gibi değil insanı hemen sıkıyor.

Burdaki yorumları okuyunca yeni bir kariyer açmaya karar verdim. Hangi takımı alacağımı bilmiyorum artık rastgele bir takım seçicem
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Yazıp yazıp duruyorum oyuna yeni başlayanlar Meksikalı Guarchı kaçırmasın.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mesela ben sadece Serkan'ı gönderip sağ bek alıyorum(Rafael kiralık) ilk senede 2 kupayı da çok rahat alabiliyorsun.
                  Nasıl alıyorsunuz kupaları arkadaşım, Mourinho musunuz hepiniz ? Ben hiç öyle kupaları alamıyorum. Hep takım iyi giderken bir şeyler oluyor bozuluyor. Acaba nerede yanlış yapıyorum. Hep aynı taktikle oynuyorum sezon boyu, ondan mıdır ?

İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazıp yazıp duruyorum oyuna yeni başlayanlar Meksikalı Guarchı kaçırmasın.
                  Guarch'ı önceki kariyerimde Trabzonspor'a almıştım. Şimdi Dortmund'a da transfer ettim, şimdilik iyi izlenimler veriyor, gelişeceğine eminim.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Artık ligde falan hedefimiz yok.Lig ve kupa her yıl geliyor zaten şampiyonlar liginde 2 yıldır gruplardan çıkıp ilk turda eleniyoruz. Bu yıl daha ileri gitmeyi istiyoruz. Şu kadroya baktığımda Roman,Jaja,Granero,Pizarro,Selçuk,Ceyhun ve Egemen gider heralde.Bu sene revizyon yapıyorum yani.İskeleti tutuyoruz yıllardır.Sattıkça yazıcam.
                    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl alıyorsunuz kupaları arkadaşım, Mourinho musunuz hepiniz ? Ben hiç öyle kupaları alamıyorum. Hep takım iyi giderken bir şeyler oluyor bozuluyor. Acaba nerede yanlış yapıyorum. Hep aynı taktikle oynuyorum sezon boyu, ondan mıdır ?
                      Ondan değildir çünkü bende sürekli aynı sistemle oynuyorum. Sadece bazı zor maçlarda ufak değişiklikler yapıyorum. Büyük ihtimalle yardımcılardan kaynaklanıyordur. Ben takımın kontrolünü aldığımda ilk iş olarak Ünal Karaman dışındaki antrenör, doktor, scoutları falan değiştiriyorum. Çok büyük etkisi oluyor. Birde yenilgilerden ağır yenilgilerden sonra bile takıma kızmıyorum. Onun dışında hemen hemen herkes aynı şeyleri yapıyor. Hatta büyük çoğunluk bu saydıklarımı da yapıyor. Kilit nokta yardımcılar ve takım konuşması bence
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ondan değildir çünkü bende sürekli aynı sistemle oynuyorum. Sadece bazı zor maçlarda ufak değişiklikler yapıyorum. Büyük ihtimalle yardımcılardan kaynaklanıyordur. Ben takımın kontrolünü aldığımda ilk iş olarak Ünal Karaman dışındaki antrenör, doktor, scoutları falan değiştiriyorum. Çok büyük etkisi oluyor. Birde yenilgilerden ağır yenilgilerden sonra bile takıma kızmıyorum. Onun dışında hemen hemen herkes aynı şeyleri yapıyor. Hatta büyük çoğunluk bu saydıklarımı da yapıyor. Kilit nokta yardımcılar ve takım konuşması bence
                        Bende aslında kızmıyorum ama benim her oyunumda bir yenilgi oldumu ya da puan kaybı, diğer 1-2 hafta daha kesin puan kaybediyorum. Nedenini hala çözemedim. Benim yardımcılar da iyi oluyor genelde, ilk iş olarak hepsini yeniliyorum. Neyse, yakında şampiyon olucam bende, hissediyorum
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• 2 Şampiyonluk
                          2 Türkiye Kupası
                          2 Türkiye süper kupası
                          1 Uefa kupası
                          1 Süper kupa
                          Trabzon kariyerim bunları yaptım.

Panzerler zor durumdaydı gittim aldım 8.likten şampiyon yaptım artı almanya kupasını aldım.
                          2.Sezonumdayım hedef alt yapıdan oyuncu kazandırmak ve şampiyonlar ligi kupasını almak. Oyunda 2013'deyim sözleşmem 2015'de bitiyor uzatmicam.

Şunu söyleyeyim Trabzonla işleri yoluna koymak için kesinlikle defansa ömer toprağı alın sürekli oynatın ve 2 sezon sonra fiyatı baya artacaktır. Kolay satmayın teklifler yükseliyor çünkü
                          Forvete kesin bir takviye yapın manudan machedayı kiralayın iş görür ardından para gelince iyi bir forvet alırsınız ve sol beke arjantinli monzonu alın. Ghost tactik adında bir taktik var onu kullanıyorum.
                          Diziliş şu şekilde

Kaleci

sağbek dc dc solbek

dmc

ortsha

sağknat solkanat

St St

ararsanız taktiği bulursunuz googleden

Personeller çok önemli doktor fitnes sağlam koçlar gözlemciler youth koçlar
                          iyi birde antreman programı tamamdır. Sakatlıkların çok uzun olmasını ve sık olmasını istemiyorsanız kaliteli doktorlar ve fitnes koçları alın.
                          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                          Бургундия синий
                          61

Yorum

• [QUOTE=Dorukhan Açıl;1917717193
                            Guarch'ı önceki kariyerimde Trabzonspor'a almıştım. Şimdi Dortmund'a da transfer ettim, şimdilik iyi izlenimler veriyor, gelişeceğine eminim.[/QUOTE]
                            1 sene iyi bir takıma kirala istersen.

Yorum

• İcimdenbir ses devamli oglum birak bu oyunu dön Cm 01-02 ye Roma ile ciktigin 1000 maca Trabzonspor ile de çık diyor
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ligin 23 haftası 2. Bursa'yla aramda 7 puan fark var.Bu hafta onlarla deplasmanda oynuyoruz.Hedefimiz puan veya puanlarla dönmek.

Uefa'da gruptan çıktık fakat şansımıza Premier lig lideri Tothenham çıktı.İlk maçı evimizde kaybettik.Mucizelere inanmayan biri olarak elendik herhalde.
                                Colmandante

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X