Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    6 kişi ile mı yapacağız oyunu ?

Dediğim gibi 6 kişi birden aynı anda oynarsak ligi anca 2-3 ayda bitiririz..birimiz devam ettirdği zaman diğerlerini beklemek zorundayız, 2 şerli 3 grup yapalım veya 2 kişi daha bulalım 4 grup olsun grup liderleri aralarında eşleşsin 2 grup daha yapsınlar..son gruptan lider çıkanlar da aralarında final oynasınlar, şampiyon belli olsun..derim ben..sen ne dersin
    En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 13:03.
    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Şu transferi kapatalım yeni kadromuza 2011 yılında kavuşacak olsam'da 2010 yılından başlayacağımız için oyunda gelecek sezonun hazırlıklarını ince eleyip sık dokuyarak yapacağız. İlk sene vaziyeti korumaya çalışacağım sadece, 2.sezonumda transferlerim otomatik olarak gelecekleri için takım direk hazır olacak.

Yorum

• [QUOTE=Birtan Karaman;1917711487]
        İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Baktım usta, geç kaldım herhalde sözleşmesi 2013'e kadar. Selçuk'un takımda kalacağını sanmıyorum, eğer varsa yerini doldurabilecek bildiğin oyuncu paylaşırsan sevinirim hocam.

Yerli mi lazım, yabancı mı usta?

Yabancı olacaksa Cruzeiro'dan Henrique'yi almak için elinden geleni yap. Türkiye'den bu sene pek oynamadığım için yerli piyasası hakkında pek bilgim yok.
        Yerli yabancı farketmez hocam. Yeter ki Selçuk'un yerini doldurabilecek oyuncu olsun.

Henrique'ye bakacağım şimdi. Gerekirse oyuncu satıp alacağım.
        En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 16:24.

Yorum

• [QUOTE=Kereşenli;1917712391]
          İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yerli yabancı farketmez hocam. Yeter ki Selçuk'un yerini doldurabilecek oyuncu olsun.

Henrique'ye bakacağım şimdi. Gerekirse oyuncu satıp alacağım.
          Usta, Moreno Costanzo, Denys Garmash, Serigne Kara, Milan Badelj, Lars Bender, Edwin Valencia, ve Anthony Annan.

Bu isimlere bi bak derim.

Yorum

• Guarch diye bir adam var yeni başlayanlar kaçırmasın,forvet ama deli forvet.Meksikalı 17 yaşında.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Usta, Moreno Costanzo, Denys Garmash, Serigne Kara, Milan Badelj, Lars Bender, Edwin Valencia, ve Anthony Annan.

Bu isimlere bi bak derim.
              Garmash için Dinamo Kiev Alanzinho artı 8 milyon euro istedi. Diğerlerini bulamadım. Küçük database ve sadece Türkiye ligini seçtiğimden kaynaklanıyor galiba.

İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Guarch diye bir adam var yeni başlayanlar kaçırmasın,forvet ama deli forvet.Meksikalı 17 yaşında.
              Takibe aldım.

Yorum

• Birtan, sen Trabzonspor futbol izleme komitesindeymişsin

Bende Dortmund'da yeni kariyer açtım. Transfer bütçem yok. Çok ucuza,hatta bedavaya kapatabileceğim transferlere ihtiyacım var. Sağ bek,stoper,sol açık,forvet mevkilerinden bana önerilerde bulunursan sevinirim.

**Bu arada Guarch'ı önceki oyunumda Trabzonspor'a almıştım, gelişimi fena değildi. Lekic,Teofilo,Boakye gibi isimlerin arkasında fazla forma şansı bulamasa da takımı ipten aldığı maç sayısı da az değildi. İyi oyuncu yani, 1,5milyon gibi bir fiyata kapatırsınız oyunun başında.
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Lan arkadaş sinir hastası olucam yaa bu küçük takımlarla berabere kalma hastalığına kesin çözüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm delirecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                  1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                  Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birtan, sen Trabzonspor futbol izleme komitesindeymişsin

Bende Dortmund'da yeni kariyer açtım. Transfer bütçem yok. Çok ucuza,hatta bedavaya kapatabileceğim transferlere ihtiyacım var. Sağ bek,stoper,sol açık,forvet mevkilerinden bana önerilerde bulunursan sevinirim.

**Bu arada Guarch'ı önceki oyunumda Trabzonspor'a almıştım, gelişimi fena değildi. Lekic,Teofilo,Boakye gibi isimlerin arkasında fazla forma şansı bulamasa da takımı ipten aldığı maç sayısı da az değildi. İyi oyuncu yani, 1,5milyon gibi bir fiyata kapatırsınız oyunun başında.
                    Dortmund'la oynamıştım alt yapıya bak orada güzel adamlar var. Defans çok kötü Kehl'li defansın ortada oynat. Forvette Barrios'u hedef adam olarak tüm toplar ona oynasın süper oynuyo.Kalecide güzel
                    Altta 3. yedek olan Stiepermann alt yapıda bulunuyor onuda oynatabilirsin

Çektiğim bir örnek kadrom:
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Burak, zaten bende hemen hemen bu kadroyla oynamayı düşünüyorum ama en azından alternatif isimler lazım. Kiralık ve ya çok ucuza oyuncular kadroya katmam lazım. Stiermann iyi diyorsan, onu A takıma çıkartayım. Sagol ayrıca
                      En son mda61 tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 19:34.
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak, zaten bende hemen hemen bu kadroyla oynamayı düşünüyorum ama en azından alternatif isimler lazım. Kiralık ve ya çok ucuza oyuncular kadroya katmam lazım. Stiermann iyi diyorsan, onu A takıma çıkartayım. Sagol ayrıca
                        duran topları Nuri ile Kevin Großkreutz ayarla
                        Barrios güzel golcu yanınada güzel bir adam koydunmu daha güzel
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Yahu gereksiz bir soru gibi görmeyin ama bu yeni Cm oyunlarına alışamadım.Bana istanbulda Beyazıt,Eminönü,Beşiktaş civarında eski CM oyunları satan bir yer söyleyebilir misiniz lütfen CM 98-99,ve CM 00-01 favorilerim
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• 17. maç sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından üçüncü sırada yer alıyoruz. Galatasaray arayı 7 puan ile baya açtı maalesef. Şu ana kadar 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldık. Karabükspor maçını Cale'nin kırmızı kart görmesiyle 2-0 kaybettik. Belki o maçı kaybetmemiş olsaydık şimdi işler çok farklı olabilirdi. Şimdilik hedefimiz şampiyonlar ligine katılabilmek.

Neyse gelelim transferlere. Sezon başında aldığım Kadlec ve Julio Cesar'la devam ediyoruz. İki tane genç oyuncu kiraladım, biri Cenk Tosun diğeri Newcastle'dan Vuckic. Şimdi Shaktar'dan Moreno'yu almak için uğraşıyorum.

Takımdan ayrılan futbolculara bakacak olursak, Yattara'yı sezon başında 1 milyon karşılığında İBB'ye sattım. Sonradan pişman oldum ama oldu bir kere. Genç oyuncumuz Mustafa Alkan'ı da Kartalspor'a yolladık küçük bir bedel karşılığında. Ferhat Öztorun'u da yine İBB'ye sattık 500.000 euro'ya. Mustafa Yumlu ve Sezer Badur'u kiralık olarak verdik. Mehmet Çakır'ı 500.000 euro karşılığında Vitesse'ya, Zafer Yelen ve Barış Ataş'ı da toplam 2,4 milyon euro'ya Porta'ya sattık. Ve bize en fazla para kazandıran oyuncu Alanzinho oldu, yaklaşık 6 milyon euro karşılığında Atletico Madrid'e transfer oldu.

Transfer bütçemiz 4 milyon euro'nun biraz üstünde. Trabzonspor'a gelmek isteyen kanat oyuncuları tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              17. maç sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından üçüncü sırada yer alıyoruz. Galatasaray arayı 7 puan ile baya açtı maalesef. Şu ana kadar 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldık. Karabükspor maçını Cale'nin kırmızı kart görmesiyle 2-0 kaybettik. Belki o maçı kaybetmemiş olsaydık şimdi işler çok farklı olabilirdi. Şimdilik hedefimiz şampiyonlar ligine katılabilmek.

Neyse gelelim transferlere. Sezon başında aldığım Kadlec ve Julio Cesar'la devam ediyoruz. İki tane genç oyuncu kiraladım, biri Cenk Tosun diğeri Newcastle'dan Vuckic. Şimdi Shaktar'dan Moreno'yu almak için uğraşıyorum.

Takımdan ayrılan futbolculara bakacak olursak, Yattara'yı sezon başında 1 milyon karşılığında İBB'ye sattım. Sonradan pişman oldum ama oldu bir kere. Genç oyuncumuz Mustafa Alkan'ı da Kartalspor'a yolladık küçük bir bedel karşılığında. Ferhat Öztorun'u da yine İBB'ye sattık 500.000 euro'ya. Mustafa Yumlu ve Sezer Badur'u kiralık olarak verdik. Mehmet Çakır'ı 500.000 euro karşılığında Vitesse'ya, Zafer Yelen ve Barış Ataş'ı da toplam 2,4 milyon euro'ya Porta'ya sattık. Ve bize en fazla para kazandıran oyuncu Alanzinho oldu, yaklaşık 6 milyon euro karşılığında Atletico Madrid'e transfer oldu.

Transfer bütçemiz 4 milyon euro'nun biraz üstünde. Trabzonspor'a gelmek isteyen kanat oyuncuları tavsiyelerinizi bekliyorum.
                              Celso Ortiz ve Ömer Sismanoglu. Ömer'i tavsiye derim.
                              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Sağol, Ömer'i 1 milyon euro'ya aldım. Bakalım iş yapacak mı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X