Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstifa edicem de bu adama bırakılmaz bu güzelim takım.
    Més Que Un Club

Yorum

• Onu bunu bilmem ben dedim diyeceğimi.

Bütün takımı transfer listesine koy, huzursuzluk yarat herşeyi Başkanın üzerine bırak öyle git.

Yorum

• Yapıcam Allah'ın izniyle. Uzun zaman sonra oyunu açtığım için Selçuk ve Egemen'den intikam aldım. İlk önce milli takımdan çıkarttım ikisini.Sonra Monzon'u Selçuk'un üzerine saldım 7 ay yok. Göndercektim ama gördüm ki başka bir takımla anlaşmış. Neyse sorun yok.
        Més Que Un Club

Yorum

• Yok böyle bir şey 5 yıldır kazandığımız Türkiye Kupası'nı Aziz'in geldiği gün kazanamadık. Allah kahretsin, adam Fb'de alamıyordu geldi bizi de bozdu.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Jaja'yı takımda tutmakta zorlanabilirsin kardeşim devre arasında bi sözleşme teklifi et hemen. Takımda ki en iyi yabancı oyuncu.
            Hatırlattığın iyi oldu. Devre arasında hemen uzatıyorum sözleşmesini. Fakat bu Selçuk'un durumunu nasıl halledeceğiz bilmiyorum valla. İkinci kez sözleşmesini uzatmaya çalıştım ama yine kabul etmedi. Adama haftalık 35.000 euro artı maç başına para teklif ettim nuh diyor peygamber demiyor kılkıyruk. Neyse ki adamın talipleri var İspanya'dan. Beş milyon euro'ya kakalasak yeter.

Yorum

• Kardeşim Getafe'den Juan Angel Albin'e bi bak Ocak 2011 de gelecek sezon için sözleşme teklifi edebiliyorsun, Haziran 2011 de sona eriyor sözleşmesi çünkü. Bi bak ona.

Yorum

• @Kereşenli,

Trabzonspor'da oyuncuların dizilimini söyler misin ? Bir de uzun paslarla mı oynuyorsun, hızlı mı oynuyorsun, böyle detayları da belirtirsen iyi olur, merak ettim

Jaja,Teofilo,Engin gibi isimleri elden çıkarmanı tavsiye ederim, seni yarı yolda bırakma ihtimalleri çok yüksek. Trabzonspor'da 2.sezonumda çok iyi bir kadro kurmuştum, ligde 12 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik alıp sadece 4 gol yemiştim. Teofilo takımdan ayrılmak istedi, bende sorun çıkarmasın diye gönderdim ve takımın düşüşü bu hamleden sonra başladı. İlk yarı bitimine kadarki 5 maçı da kaybettim. Çok ilginç. Sonra 2.yarıda toparladım takımı, zirveye yeniden yerleştiğimde bu sefer Jaja sorun çıkarmaya başladı. Onu takımdan kesince yine bocalamaya başladık. Demem o ki, böyle problemli adamlar başına iş açabilir. Tez elden kurtul.
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Enginime laf etmeyin.2015'e geldim adamı istediğim gibi kullanıyorum.Bildiğin nöbetçi psikopat bende. Bonus olarak takımda tutuyorum.
                  Més Que Un Club

Yorum

• Sen hala ordamısın.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kardeşim Getafe'den Juan Angel Albin'e bi bak Ocak 2011 de gelecek sezon için sözleşme teklifi edebiliyorsun, Haziran 2011 de sona eriyor sözleşmesi çünkü. Bi bak ona.
                      Baktım usta, geç kaldım herhalde sözleşmesi 2013'e kadar. Selçuk'un takımda kalacağını sanmıyorum, eğer varsa yerini doldurabilecek bildiğin oyuncu paylaşırsan sevinirim hocam.

İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Kereşenli,

Trabzonspor'da oyuncuların dizilimini söyler misin ? Bir de uzun paslarla mı oynuyorsun, hızlı mı oynuyorsun, böyle detayları da belirtirsen iyi olur, merak ettim

Jaja,Teofilo,Engin gibi isimleri elden çıkarmanı tavsiye ederim, seni yarı yolda bırakma ihtimalleri çok yüksek. Trabzonspor'da 2.sezonumda çok iyi bir kadro kurmuştum, ligde 12 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik alıp sadece 4 gol yemiştim. Teofilo takımdan ayrılmak istedi, bende sorun çıkarmasın diye gönderdim ve takımın düşüşü bu hamleden sonra başladı. İlk yarı bitimine kadarki 5 maçı da kaybettim. Çok ilginç. Sonra 2.yarıda toparladım takımı, zirveye yeniden yerleştiğimde bu sefer Jaja sorun çıkarmaya başladı. Onu takımdan kesince yine bocalamaya başladık. Demem o ki, böyle problemli adamlar başına iş açabilir. Tez elden kurtul.
                      Yeni yamayla başladığım için Teofilo takımda yok zaten. Engin'i bilmem de Jaja çok değerli be. Hani çok çok iyi teklif gelirse belki bırakırım da şimdi takımın vazgeçilmezlerinden.

Taktiği soruyorsan, şu ana kadar üç tane taktik kullandım ama şu an ki bu:

Yorum

• Zokora:

Paulo:

Sercan:

Eren:

Ve son olarak alınması düşünülen Adrian M. :

''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk sezonu 3.bitirdikten sonra transfer calişmalarina hiz verip Tekke,Gökhan Ünal,Malik Fathi ve Henrique'yi kadromuza kattik.lige iyi bir baslangic yaptim ve lider gidiyorum.Uefa elemesinde Sarajevo ve Otelul Galatiyi eleyip gruplara kaldim.jaja ve Gokhan Ünal mukemmel oynuyor Gabric'te sag acikta oldukca etkili.bu sezon daha isler yapacagim insallah
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ben menejerliğe ara verdim Wow oynuyorum.
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Finaller bittiii .. fm'ye başlama zamanı .

Yorum

• [QUOTE=Kereşenli;1917710920]Baktım usta, geç kaldım herhalde sözleşmesi 2013'e kadar. Selçuk'un takımda kalacağını sanmıyorum, eğer varsa yerini doldurabilecek bildiğin oyuncu paylaşırsan sevinirim hocam.

Yerli mi lazım, yabancı mı usta?

Yabancı olacaksa Cruzeiro'dan Henrique'yi almak için elinden geleni yap. Türkiye'den bu sene pek oynamadığım için yerli piyasası hakkında pek bilgim yok.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X