Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tekrar hatırlatayım Dünya Futbolunda ki transferleri kapsayan New Database editör'ü hazırlıyorum. Kullanmak isteyen olursa paylaşabilirim burada. Örnek vermek gerekirse;

1 Ocak 2011'de Pawel, Piotr'un Trabzonbspor'a katılması, 1 Temmuz 2011'de Zokora'nın Trabzonspor'da gelmesi, Nuri Şahin'in Real Madrid'e gitmesi, Türkiye ve Avrupa futbolunda ki diğer önemli transferler'i kapsayan yama..

Yorum

• Beni de yazın.Yalnız benim makine server olmayınca oyun oynayamıyorum ben, bağlanmıyor diğer makinelere
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• 5- Mustafa Yılmaz
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Yine Trabzonspor ile oynuyorum önceki oyunda Teo, Selcuk, Yattara, Egemen ve Umut'u yollamıştım. Baktım olmuyor şimdi kullanıyorum hepsini. Şampiyon olursak onları yollayıp Zokora ve Henrique'yi almayı düşünüyorum.
          7

Yorum

• 6-Dorukhan Açıl

Bende hiç bir program falan yüklü değil ama yama da yüklü değil. Ne indirmem gerektiğini söylerseniz, oynarım bende
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• 1-Maniack61
              2-İlyas Bahadır
              3-Rayman35
              4-Burak Zihni
              5-Mustafa Yılmaz
              6-Dorukhan Açıl

En son patch nedir Fm 2011 de bilmiyorum ancak herkes onu indirir.Hamachi'den Lan bağlantısı kuracağız zaten,herhangi bir sitede 10 saniye bile sürmez indirmesi,daha sonra tıpkı msn gibi hamachi adresi alıyor ve birbirimize bağlanıyoruz.

Turnuva'da takım seçme işlemine gelecek olursak;
              Bana güvenirseniz takımları seçip kurayı çekebilirim,isterseniz de alınmayacak takımlar olan Barcelona-Real Madrid-ManU-Chelsea-İnter-Milan vs. gibi üst düzey takımları çıkardıktan sonra geriye kalan takımları ilk gelen kapar şeklinde kendimiz seçebiliriz.Ya da Bank Asya'dan herkes 1 er takım seçebilir,Bank Asya'yı seçmemizin nedeni takım güçleri olarak arada bariz bir fark bulunmaması.

Yorum

• Yeni Kariyerime Baslyiorum Son sürüm ve Az biraz türkce yama ile
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Yamalari indirdikden sonra ne re yüklücez

Yorum

• Yerli Genc Oyuncular istiyorum takimi tamemen Yerliden Kurmak Istiyorum

Yorum

• Şu ana kadar oyunu patch indirmeden oynadım. Şimdi indiriyorum bakalım çalıştırabilecek miyim. Yeni transferler olmadan olmuyor yahu. Bir indirebilsem Trabzonspor'la başlayacağım yeni bir kariyere.

Yorum

• Yahu bu işi 2 şerli şeklilde yapalım derim..2 kişi aynı ligden takım alsın..diğer ikisi farklı ligden diğer 2 si farklı..ya da aynı ligden ama amaç oyunları 2 şerli gruplarla oynamak..cünkü oyunda biriniz devam ettirdiğinizde, diğerleri devama basmadan oyun devam etmiyor..çok kşi olursak oyunu 2 ayda anca bitiririz..gruplara ayrılalım mı ? lig seçelim mi ? 6 kişi tamam mı ?, daha gelecek olan var mı ?.
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Sınavların bitmesiyle kaldığım yerden devam ediyorum 2012 çıkana kadar.
                          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yerli Genc Oyuncular istiyorum takimi tamemen Yerliden Kurmak Istiyorum
                            Muhammet Demir,Atila Turan,Okay Yokuslu, Artun Akçakin,Engin Bekdemir,
                            Bu gençler çok iyi..
                            Yabancı olarakta Christian Benitez'i ne yap ne et al.. 2M alırsın birdahaki sene en az 9-10 M.euro piyasası olur..
                            SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                            ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• mahmut hangi takimla basliyorsun.

Yorum

• Sorman Ayip ortak Tabikide TS

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X