Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aston Villa'yla 2013-2014 sezonuna kötü bir başlangıç yaptık. Aldığımız 3 beraberlik ve bir mağlubiyet ile 17. sırada bulunuyoruz. Hemen taktiğimi değiştirdim bakalım işe yarayacak mı. Yeni taktiğimizle çıktığımız maçta 2-2 oynadık. Sanchez 20. dakikada kırmızı kart görmüştü. Artık yükselişe geçmeyi umuyorum.

@Birtan: Ben de önce Babacar'ı almaya çalışıyorum çoğu zaman. Baktım olmadı Lukaku'ya yöneliyorum, o da olmadı mı Kadlec.

Yorum

• Jaja hariç bütün yabancıları satıyorum.Önereceğiniz ekonomik ve iyi oyuncular var mı yabancı
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jaja hariç bütün yabancıları satıyorum.Önereceğiniz ekonomik ve iyi oyuncular var mı yabancı
        mevki belirtmen yeterli
        Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
        Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mevki belirtmen yeterli
          Kaleci
          Defans
          Orta Saha
          Forvet

Bana önerir misin ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mevki belirtmen yeterli
            Sağ bek orta saha sol açık forvet stoper
            As Roma
            Francesco Totti "10"

Yorum

• Cem abi, Stoper için Anderlecht'ten Juhasz'a baktın mı abi?

Fiyatı çok makul ve çok faydalı olur. Forvet için bence transfer listesinde ki adamlara göz at abi, kiralık olarak almaya çalış. Katkı sağlamasını bekleyeceğin forvetler çok para istiyor.

Sağ bek neden arıyorsun Serkan'ı mı sattın yoksa?

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aston Villa'yla 2013-2014 sezonuna kötü bir başlangıç yaptık. Aldığımız 3 beraberlik ve bir mağlubiyet ile 17. sırada bulunuyoruz. Hemen taktiğimi değiştirdim bakalım işe yarayacak mı. Yeni taktiğimizle çıktığımız maçta 2-2 oynadık. Sanchez 20. dakikada kırmızı kart görmüştü. Artık yükselişe geçmeyi umuyorum.

@Birtan: Ben de önce Babacar'ı almaya çalışıyorum çoğu zaman. Baktım olmadı Lukaku'ya yöneliyorum, o da olmadı mı Kadlec.
                Anladım. Evet bu 3 genç oyuncu çok iyi forvetler oluyor 1-2 sene sonra.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gremio'dan Adilson'a bak bi abi. Betis'den Emana'yı alabiliyorsan bence hiç düşünmeden al. Hırvat Milan Badelj var tam bir Lider. Real Zaragoza'da Ander var genç bir oyuncu, ileride büyük paraya satarsın. Cruzeiro'dan Henrqiue'de benim favori orta saha oyuncularımdan biridir Cem abi'ye de önerdim.

Bu adamlara bi bak abi, olmazsa başka isimlerde öneririm.

Forvet'e gelince Spartak Moskova'dan Welliton'u al eğer hızlı bir santrafor istiyorsan. Mutlaka al ama para lazım biraz. Fiorentina alt takımında Khouma Babacar adında bi çocuk var 1-2 sezon sonra inanılmaz bir çıkış yapıyor para varsa varını yoğunu bu çocuğa yatır abi o kadar diyorum sana.

Miguel Medina diye forvet var genç. ES Tunis takımında oynuyor Paraguaylıydı sanırsam. Bu çocukta iyi golcü. Sen hangi takımsın abi onuda söyle de ona göre adam önerelim.

Para sorunum yok BARÇA dayım..arkadaş da realde..karaktersiz herif 450 Mio harcadı transfere.. bu oyuncuları biliyorum..ama param kıymetlidir 1 milyonu esirgerim..daha çok alt yapılardan geleceğin yıldız adayı oyuncularını alıp alt yapımdan yetiştiriyorum..ama haızr oyuncuya da ihtiyaç oluyor bazen..sağolasn bilgile riçin
                  1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                  Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Egemen ve Teofilo ile de yollarımızı ayırdık.Toloi ve Juhasz'ın peşindeyiz kontratlarımızı önerdik bekliyoruz.Ön liberoya partizan'ın oyuncusu Petrovic'i transfer ettik 1 ocak itibari ile formamızı giymeye başlayacak
                    En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 15:09.
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"

Yorum

• Tamamdır Cem abi iyi transferler, doğru yoldasın.

Yorum

• genç,ucuz yetenekli am lc arıyorum alanzinho yerine gençler,dökün bakalım listeleri

Yorum

• İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          genç,ucuz yetenekli am lc arıyorum alanzinho yerine gençler,dökün bakalım listeleri
                          Jaja Engin iyi oynuyor orada aslında. Sattın mı

Jaja'yı 4-2-3-1'in solunda gizli forvet olarak oynatırsan çok verimli
                          En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 17:09.
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• jaja ile engin duruyor alanzinhoyu fiorentinaya sattım daha ilk sezon başı 4.5 milyona.zati şimdi de vazgeçtim baktım engin var jaja var en kötü ihtimal piotr var.

Yorum

• İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              jaja ile engin duruyor alanzinhoyu fiorentinaya sattım daha ilk sezon başı 4.5 milyona.zati şimdi de vazgeçtim baktım engin var jaja var en kötü ihtimal piotr var.
                              Ben oyunu yüklediğim gibi oynadığım için Piotr ve Pawel yok ama Jaja'yı solda gizli forvet oynatıyorum Yattara'yı da sağda Burak ile değişmeli olarak kanat oynatıyorum. Orta ikili Colman ve Selçuk destek olunca çok gol ve asist yapıyorlar. ileride bir sene Umut'u oynattım 5e sattım sonra.
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaleci
                                Defans
                                Orta Saha
                                Forvet

Bana önerir misin ?
                                Kaleci
                                Guillermo Ochoa

Defans
                                Jozef Piacek - Malmöde Kara diye bi eleman var

Orta saha
                                Milan Badelj - Nestor Ortigoza - Claudemir

Forvet

Christian Benitez - Darwin Quintero - Gabriel Hauche

Yardımcı antrenör sağlıkçı felanda istersen mevki belirt yeter
                                Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                                Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X