Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birtan bir daha oyuncu lazım olursa bana emin ol ilk sana soracağım.

@Livera61 Başarılar hocam, inşallah kupalara boğarsın taraftarı.
    En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 04.06.2011, 00:33.

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cem abi başarılar dilerim yeni kariyerinde.

Diğer abilerime de başarılar dilerim, umarım bol bol kupalar kazanırsınız.
      Çok sağol kardeşim
      İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birtan bir daha oyuncu lazım olursa bana emin ol ilk sana soracağım.

Çok teşekkürler oyuna bir alışayım taraftarı coşturacağım inşAllah
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Transferde hareketli günler devam ediyor.Son olarak takımdan ayrılmak isteyen Colman'ı 5 milyon euroya Rubin'e yolladım.Glo'yu da Aek'ya kiraladım.Jaja hariç bütün yabancıları satmayı düşünüyorum.Sene sonunda büyük bir araştırma ile yeni oyuncular alacağım.Juventus'a malesef elendim.Ligde 2 maç oynadım bu maçlarda Antep'i deplasmanda 1-3 Manisa'yı kendi sahamda 1-0 yendim.İnşallah iyi işler yapacağım.
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birtan bir daha oyuncu lazım olursa bana emin ol ilk sana soracağım.

FM 2011'i kendimce bitirdim.

Bir tek Trabzonspor ile oynayacağım artık. Çok kariyerim olduğu için hemen hemen tüm futbolcuları biliyorum. Sorabilirsin tabi bende önerimi yaparım seve seve.

Yorum

• Önerilere devam edelim;

Sparta Prag'da oynayan 20 yaşında ki Martin Zeman'ı önerebilirim Sol açık arayan arkadaşlara. Kanatta geleceğe yönelik transfer düşünüyorsanız bu adamı değerlendirebilirsiniz atar, attırır hiç farketmez. Oyuncu için bir yorum;

Kayserisporu yönetirken almistim bu oyuncuyu , cok iyi oynuyor kendisini iyi gelistiriyor. Min. 20 assisti var sezon başi.Tavsiye ederim.

*

Orta sahanın ortasına iyi bir 10 numara arayan arkadaşlara Senijad İbricic'i öneririm. Tekniği, şutları, pasları iyi bir 10 numara fazlasıyla verim alırsınız her türlü.

*

Finans olarak iyi durumda olan takımlar için Leverkusen'den Lars Bender'i öneririm. Ön libero'da oynuyor genç ve çok büyük gelişim gösteriyor.

*

Yine Ön Libero için Bologna'da oynayan Gabi Mudingayi'yi öneririm. Fiziksel olarak fazlasıyla iyi bir futbolcu olan Mudingayi 20 olan Tackling'le de FM'in en iyi top kapan oyuncularından. Top geçer adam geçmez felsefesiyle çoğu ligde de iş yapabilecek bir futbolcu görüşü var kendisi hakkında.

*

Sol açık için Adam Hlousek'i de öneriyorum. 21 yaşında henüz makul bir ücrete alıp iyi bir fiyata elden çıkarabilirsiniz ama çıkarmak istemesiniz katkısını gördükten sonra. Uzun şutu, Tekniği, ve 1e 1 de çok etkili.

*

Brescia'da oynayan Adam Vass'a da bir bakmanızı tavsiye ederim. 21 yaşında henüz.

*

Orta sahanın ortasında Palmerias'da oynayan Tinga'yı da deneyebilirsiniz. Bir sezonda fazlasıyla gelişebilen bir oyuncu. Bir göbek oyuncusuna göre hem hızlı hemde dribblingi iyi kesinlikle tavsiye ederim.

Yorum

• Benim yine transfer politikam belli sözleşmesi biten 30 yaş altı oyuncuları alıp kiralamak ve sonraki sene satmak. Böylece ikinci sezonumda 13m bütçem var ve kadromda Hasan Ali Kaldırım Uğur Uçar Oijer stoper Hubocan Perisic Belaid bulunuyor.
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Birtannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...Ortasahanın ortasında yani MC pozisyonunda geleceğin Xavisi olabilecek bir adam hatta 2 adam söyleyebilir misin mümkünse avrupalı olsunn..arkadşaımla online oynuyoruz..çok pis idda var.. haa bi de tuttugunu atan, güçlü ve çok hızlı bir sanrtafor da lazım.
                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birtannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...Ortasahanın ortasında yani MC pozisyonunda geleceğin Xavisi olabilecek bir adam hatta 2 adam söyleyebilir misin mümkünse avrupalı olsunn..arkadşaımla online oynuyoruz..çok pis idda var.. haa bi de tuttugunu atan, güçlü ve çok hızlı bir sanrtafor da lazım.
                  Abi oyuncu arama yerinde yıldızlara göre oyuncular var 4.5 yıldızlı falan çok oyuncu var paraya kıyıp alabilirsin. Maximum 5milyon falan özellikle Brezilyalı çok çıkıyor. Ofansif orta saha var Djujuric bir bak istersen
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birtannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...Ortasahanın ortasında yani MC pozisyonunda geleceğin Xavisi olabilecek bir adam hatta 2 adam söyleyebilir misin mümkünse avrupalı olsunn..arkadşaımla online oynuyoruz..çok pis idda var.. haa bi de tuttugunu atan, güçlü ve çok hızlı bir sanrtafor da lazım.
                    Gremio'dan Adilson'a bak bi abi. Betis'den Emana'yı alabiliyorsan bence hiç düşünmeden al. Hırvat Milan Badelj var tam bir Lider. Real Zaragoza'da Ander var genç bir oyuncu, ileride büyük paraya satarsın. Cruzeiro'dan Henrqiue'de benim favori orta saha oyuncularımdan biridir Cem abi'ye de önerdim.

Bu adamlara bi bak abi, olmazsa başka isimlerde öneririm.

Forvet'e gelince Spartak Moskova'dan Welliton'u al eğer hızlı bir santrafor istiyorsan. Mutlaka al ama para lazım biraz. Fiorentina alt takımında Khouma Babacar adında bi çocuk var 1-2 sezon sonra inanılmaz bir çıkış yapıyor para varsa varını yoğunu bu çocuğa yatır abi o kadar diyorum sana.

Miguel Medina diye forvet var genç. ES Tunis takımında oynuyor Paraguaylıydı sanırsam. Bu çocukta iyi golcü. Sen hangi takımsın abi onuda söyle de ona göre adam önerelim.

Yorum

• FM 2012 ne zaman cikiyor?

Yorum

• Benim de sizi küçük bir önerim var: eğer alabiliyorsanız Birtan'ın da dediği gibi Fiorentina'dan Babacar'ı alın. Alın hemen başka bir takıma kiralayın. Zaten ilk sezonunda hemen 20-25 gol garanti atıyor. Takıma geri döndüğünde dünyanın en iyi forvetleri arasında yer alıyor. En fazla bir bilemedim iki sezon tutabilirsiniz zaten Babacar'ı. Sonra dünya devleri peşine düşüyor.

Bir diğer isim de Anderlecht'ten Lukaku. Babacar için dediklerim onun için de geçerli.

Yorum

• Ya Bu Avrupada Şansım Trabzonla Bi Tutmadı Ya ... 1 Puanla Grupdan Çıkamadım Yine..

Çok Değişik Bi Kadro Kurdum Yakında Paylaşırım Onuda

Sağ Sol Bek ve Forvet İhtiyacım Var Ama Param Yok

Yönetim İstifa :P
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Benim de sizi küçük bir önerim var: eğer alabiliyorsanız Birtan'ın da dediği gibi Fiorentina'dan Babacar'ı alın. Alın hemen başka bir takıma kiralayın. Zaten ilk sezonunda hemen 20-25 gol garanti atıyor. Takıma geri döndüğünde dünyanın en iyi forvetleri arasında yer alıyor. En fazla bir bilemedim iki sezon tutabilirsiniz zaten Babacar'ı. Sonra dünya devleri peşine düşüyor.

Bir diğer isim de Anderlecht'ten Lukaku. Babacar için dediklerim onun için de geçerli.
                            Her Zamanki Gibi Transfer Dönemimin Sonunda Yada 1 KaçHafta Sonrasında Çıkar..

Türkçe Dil Desteği Bu Seneki FM2011 'in Türkiyedeki Satışına Göre Kararlaştırılıcak
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Nereden indirdiniz arkadaşlar,özelden bi link falan atsanız çok makbule geçer.

Yorum

Benim de sizi küçük bir önerim var: eğer alabiliyorsanız Birtan'ın da dediği gibi Fiorentina'dan Babacar'ı alın. Alın hemen başka bir takıma kiralayın. Zaten ilk sezonunda hemen 20-25 gol garanti atıyor. Takıma geri döndüğünde dünyanın en iyi forvetleri arasında yer alıyor. En fazla bir bilemedim iki sezon tutabilirsiniz zaten Babacar'ı. Sonra dünya devleri peşine düşüyor.

Usta Babacar, Lukaku'dan daha iyi ama. Çok fena gelişiyor Lukaku'ya göre.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X