İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Siz de deneyin:
İlk sezon : Taktik : 4-4-2 klasik, Use playmaker ve Use target man seçili olacak.Szymek playmaker,Ersen Martin target man.Bunlar olmadığı zaman Marcelinho playmaker,Cem Demir target man.Target man supply "to head" yapın ki uzun boylu Ersen veya Cem topu kafayla indirsin,finishingi çok iyi olan diğer santraforunuz da (aşağıda yazdım) son vuruşu yapsın...Passing=direct,focus passing =down both flanks,quick.Zor deplasmanlarda counter-attack passing=long,tackling=hard yapın ve Hüseyin'i MC'den DMC pozisyonuna çekin...
Transferler : Serkan Aykut,Mehmet Polat Samsun'dan,bjk'dan Mehmet Sedef,beleşe İlhan Mansız.
Burda en önemli nokta sakatlıklar yüzünden şampiyonluğu kaçırma olasılığınızın çok çok yüksek olması,kadro dar,3 as elemanınız sakatlandı mı haftalarca maç kazanamayabilirsiniz.Bu yüzden,hemen phsyio için iş ilanı verin,gelen başvurulardan phsyotherapy yeteneği en yüksek olan 5-6 tanesiyle sözleşme imzalayarak antrenmanlara atayın.
İlk sezon biraz da şansınız yardım ederse yukarıdaki taktikle şampiyon olma ihtimaliniz fazla.İkinci sezon Fatih Tekke ve Azar Karadas'ı aldınız mı tamamdır,aynı taktikle target man Azar Karadas olacak,ayrıca sözleşmesi biten her iyi oyuncu sizi tercih edecek,5 sene daha şampiyonluğunuz garanti.Para bollaşınca Jo denen gol makinasını alın,sanırım oyundaki en iyi golcülerden birisi,her maç gol atar,rakip farketmez.İyi ama pahalı yabancılardan Lucas (DMC) ve Morais (AML) alındı mı UEFA'da şansınız çok yükselir.Ayrıca İtalya genç milli takımının kalecisi (adını hatırlayamadım) ve yine aynı takımdan Ercole Candido mükemmel genç yetenekler.Ben 10 sene üst üste şampiyon olunca bıraktım oynamayı...
Yorum