Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonda oynarken Yattarayı satıp yerine Antepten Popov'u almıştım.Adam bir sezonda 15 gol 20 asist yaptı
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Lodeiro diye bir adam aldım psvden galiba ajaxda olabilir uruguaylı bir sezonda 20 gol atıp 28 asist yaptı forvet arkası.

Yorum

• Yok arkadaş ne varsa cm 01-02 de var
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Büyük takımla başarılar elde etmek pek tatmin etmiyor. Yani aslında mutlu oluyorsun şampiyon olduk diye ama olması gerekiyor yani. Karışık bir durum. FM 2011'de genel itibari ile hep küçük, orta dereceli takımlar ile oynadım. Mesela, Rusya'dan Spartak Moskova ile oynadım 5 sezon. Almanya 2.Liginden Hertha Berlin ile oynadım 7 Sezon. Türkiye Liginde Boluspor'u Süper Lige çıkarıp bıraktım. Trabzonsporu ilk sezon şampiyon yapıp bıraktım. Wolfsburg ile oynadım 1,5 sezon oyuncuların mutsuzluğu sebebi ile bıraktım oradada.

Şimdi aklımda Hoffenheim var. Çok genç ve İbisevic, Salihovic, Babel, Beck, Vorsah gibi çok iyi genç potansiyeli olan isimler var. Akşama sözleşme imzalarız diye düşünüyorum Hoffenheim ile.

Yorum

• Su oyunda Bir türlü Sampiyon Olamadim yahu
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Su oyunda Bir türlü Sampiyon Olamadim yahu
              Trabzonsporla ilk senemde hem şampiyon oldum hemde uefayı aldım,tabi bunun yanında türkiye kupası,süper kupa gibi çerez kupaları saymıyorum bile

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonsporla ilk senemde hem şampiyon oldum hemde uefayı aldım,tabi bunun yanında türkiye kupası,süper kupa gibi çerez kupaları saymıyorum bile
                Acaba kadronu yazarmisin bakalim kimler var

Yorum

dostum hilesiz hurdasız bu kupaların hepsini alman imkansız.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Acaba kadronu yazarmisin bakalim kimler var
                    Muhtar ben FM 2008'deki birkaç taktikten çaldım, 2011'e uyarladım ve kendi taktiğimi oluşturdum ve ilk iki sezon transfersiz şampiyon oldum İstiyorsan taktiği gönderebilirim.

Ama Trabzonspor'un ekonomisi içler acısı. Şampiyon oluyorsunuz, Şampiyonlar Ligi'ne katılıyorsunuz, bütçeniz hala 100 bin sterlin. Ve 100 bin sterlinle her yıl şampiyon olmanız bekleniyor
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muhtar ben FM 2008'deki birkaç taktikten çaldım, 2011'e uyarladım ve kendi taktiğimi oluşturdum ve ilk iki sezon transfersiz şampiyon oldum İstiyorsan taktiği gönderebilirim.

Ama Trabzonspor'un ekonomisi içler acısı. Şampiyon oluyorsunuz, Şampiyonlar Ligi'ne katılıyorsunuz, bütçeniz hala 100 bin sterlin. Ve 100 bin sterlinle her yıl şampiyon olmanız bekleniyor
                      Coook iyi olur valla

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğru yol üzerindesin.
                        Semih ben hep o yoldaydım da işte sağolsun Benitez yüzünden sattım Liverpool'u Liverpool'dan sonra da Avrupa'da bir takıma sempatiyle bakamadım..Şimdi ise Real ve Tottenham'a sempatim var...
                        Not: 4-4lük Chelsea maçında evi yıkmıştım ulan ben

FM'de Tottenham'ı seçtim...Büyük takımların gölgesinde kalmış iyi takım arıyorsanız Tottenham tam size göre...Bütçeside iyi...
                        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Tottenham benimde ilgi mi çekmişti evet. Ama İngilterede ki çalışma izni muhabbetleri bazen can sıkıyor.

Yorum

Bende ilk senemde Çemişgezekspor Libertadores kupası ile Copa Americayı aldım. Allah kısmet ederse seneye ingiltere community shield kupasını alıcam.
                            Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                            Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Semih ben hep o yoldaydım da işte sağolsun Benitez yüzünden sattım Liverpool'u Liverpool'dan sonra da Avrupa'da bir takıma sempatiyle bakamadım..Şimdi ise Real ve Tottenham'a sempatim var...
                              Not: 4-4lük Chelsea maçında evi yıkmıştım ulan ben

FM'de Tottenham'ı seçtim...Büyük takımların gölgesinde kalmış iyi takım arıyorsanız Tottenham tam size göre...Bütçeside iyi...
                              4-4'lük ŞL maçı mıydı hani saçma bir ortada Reina gol yemişti, ondan önce Aurelio zekâ kokan frikiğiyle öne geçirmişti L'pool'u, Alex de müthiş bir frikik atmıştı. Ne maçtı be. Gerrard oynasa geçerdik turu o'na yanıyorum ben.
                              O yıl (2008/09) zaten altı kupayı alan Barcelona değildi en iyi takım, bizdik. Ligde salakça alınan beraberlikler, ŞL'de evinde kötü bir maç (1-3 ; Chelsea) pahalı şeylere mâl olmuştu. Yoksa Real'i 4-0, ManU'yu Old Trafford'da 4-1 yenmek kolay mı ? Ey gidi..

Tottenham de iyi takım, Aaron Lennon adamım iyi bak o'na. Maaşını falan yükselt.
                              Başarılar dilerim.
                              YOU'LL NEVER WALK ALONE
                              OKlahoma City Thunder

Yorum

• Tottenham'ın kadrosuna baktım tekrar.

Modric , Vaart gibi çok iyi adamları var. Bir tek şu İngiltere ligine kanım ısınamadı ondan sebep oynasam mı oynamasam mı tereddütünde kalıyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X