Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Su oyunu 2009 dan beri oynuyorum am ahala hic sampiyon olamadik ya
    Bende 2007den beri oynuyorum daha hiç bir takımla şampiyon olamadım. Hep ufak takımlarla macera aradığım için olabilir ya da bir çok arkadaş gibi hile yapıp oynamadığım içinde olabilir

Ama fm 2011'de Sevilla ile istikrarlı bir planlamayla bu sezon yukarıları hedefliyoruz. Sevilla'da 3.sezonum Barça'nın arkasından 2. sırada amansız takibimi sürdürüyorum.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• 11.3'ü kurdum bugün, alt liglerden seçmek istiyordum bir takım ve Ofspor'u aldım.Bakalım ne olacak

Crash dumps sana ben ne dıyeyım !
      En son Burak tarafından düzenlendi; 25.03.2011, 19:28.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Hillesiz uefada ceyrek final
        Sampiyonlar liginde SOn 16 ama hala sampiyonluk
        Ya ben bilmiyorum Oynamayi Yada oyunda sorun var
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Diyarbakırspor'da bomba transferler!
          Michael Eneramo, Tümer Metin, Thiago Gossling, Hasan Üçüncü, Şener Aşkaroğlu, Kürşat Duymuş ve Geremi Diyarbakırspor'da.. Bank Asya'da şampiyonluk hedefleyen Diyar, hedefini gerçekleştirmek için transferde kesenin ağzını açtı.

Kupa Beyi Diyar!

Türkiye Kupası eleme maçında İBB'yi 4-1 ile geçen Diyarbakırspor'da Nijeryalı yıldız Eneramo üç gol atarak yıldızlaştı.

Hedefte Sapma Yok!
          Ligde 5 maçta 2 beraberlik, 1 yenilgi ve 2 galibiyet alan Diyarbakırspor'da hedeften bir sapma yok.. Teknik direktör Alihan Ertürk Diyar'ı kendisine yakışan yere getireceklerine inandıklarını söyledi.

MedyaDiyarbakır

Yorum

• Güya en geç Şubat sonu çıkacaktı yama nerdeyse 2012 çıkacak artık çıksada oynarmıyım bilmiyorum. Yama ne oldu diye sorunca cevapta vermiyorlar.
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Güya en geç Şubat sonu çıkacaktı yama nerdeyse 2012 çıkacak artık çıksada oynarmıyım bilmiyorum. Yama ne oldu diye sorunca cevapta vermiyorlar.
              Yama çalışması iptal oldu.

Yorum

• İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yama çalışması iptal oldu.
                Neden ....

Yorum

• İptal olduysa bu yazıyı neden hala daha kaldırmıyorlar.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İptal olduysa bu yazıyı neden hala daha kaldırmıyorlar.

http://www.fmgraphics.net/forum/turkcefm.php
                    Kendileri de ne yaptıklarından haberi yok ki.

Yorum

• Başka da bir site yapmıyor bildiğim kadarıyla nese 2012 çıkacak zaten 4-5 ay sonra.

Yorum

• Editör'den Bank Asya'nın yabancı statüsünü değiştirebiliyor muyuz?

Yorum

• nasıl iptal oldu ya yama çalışması böyle hiç bir zevki yok fmnin

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Editör'den Bank Asya'nın yabancı statüsünü değiştirebiliyor muyuz?
                            Geçen sene ki editör'de değiştirebiliyoruz ama bu sene olmuyor.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sene ki editör'de değiştirebiliyoruz ama bu sene olmuyor.
                              Geçen sene dediğin Fm 2010 mu?
                              Ben onu oynuyorum da..

Yorum

• Türkiyeyi çalıştırıyorum.Resmen Trabzonsporun reserve takımı yaptım milli takımı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X