Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FM 2011i neden beğenmediniz anlamadım. Bütün detaylar düşünülmüş. Oyuncularınla konuşabiliyorsun, antrenmandaki performansını beğenmedim gibi laflar bile edebiliyorsun.

Beğenmediğim tek yönü, bir oyuncu transfer ederken oyuncu menajerlerinede ciddi miktarda para vermek. yoksa imza atmıyorlar, bu da çok gerçekçi bir yön ama biraz sinir bozucu. Olsun, 2016dayım şimdi. Sevilla ile ilerliyoruz. 4. olmayı ancak başarabildik, takım genç oyunculardan oluşuyor ama doğrusu, biraz sıkıldım Sevilla'dan. Şimdi Bank Asya'dan bir takımla başlamayı düşünüyorum Ya da 1461 Trabzon olabilir. Önceki oyunlarda yapmıştım bunu, inanın çok zevkli olmuştu. Herkese tavsiye ederim. Bank Asya'y yükselmeye çalışıyorsunuz, Trabzon'dan kiralık oyuncular alıyorsunuz. Aynı zamanda Türkiye Kupasında mücadele ediyorsunuz.

Oyunun başında, ısınmak için büyük takımlar alınabilir ama oyuna alıştıktan sonra küçük takımlarla büyük işler başarmaya çalışmak en zevklisi diye düşünüyorum. Yukarıda Alihan kardeşimin yaptığı gibi mesela

* Bu arada, Türkiye 2.liginin, yani Bank Asya'nın alt liginin forma ya da logo paketlerini bulabilir miyim sizce ? Varsa bildiğiniz bir yer, link lütfen.
    En son mda61 tarafından düzenlendi; 03.02.2011, 12:27.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      FM 2011i neden beğenmediniz anlamadım. Bütün detaylar düşünülmüş. Oyuncularınla konuşabiliyorsun, antrenmandaki performansını beğenmedim gibi laflar bile edebiliyorsun.

Beğenmediğim tek yönü, bir oyuncu transfer ederken oyuncu menajerlerinede ciddi miktarda para vermek. yoksa imza atmıyorlar, bu da çok gerçekçi bir yön ama biraz sinir bozucu. Olsun, 2016dayım şimdi. Sevilla ile ilerliyoruz. 4. olmayı ancak başarabildik, takım genç oyunculardan oluşuyor ama doğrusu, biraz sıkıldım Sevilla'dan. Şimdi Bank Asya'dan bir takımla başlamayı düşünüyorum Ya da 1461 Trabzon olabilir. Önceki oyunlarda yapmıştım bunu, inanın çok zevkli olmuştu. Herkese tavsiye ederim. Bank Asya'y yükselmeye çalışıyorsunuz, Trabzon'dan kiralık oyuncular alıyorsunuz. Aynı zamanda Türkiye Kupasında mücadele ediyorsunuz.

Oyunun başında, ısınmak için büyük takımlar alınabilir ama oyuna alıştıktan sonra küçük takımlarla büyük işler başarmaya çalışmak en zevklisi diye düşünüyorum. Yukarıda Alihan kardeşimin yaptığı gibi mesela

* Bu arada, Türkiye 2.liginin, yani Bank Asya'nın alt liginin forma ya da logo paketlerini bulabilir miyim sizce ? Varsa bildiğiniz bir yer, link lütfen.
      Türksportal'da istediğin herşeyi bulabilirsin , ben de yeni bir kariyer açmayı düşünüyorum bakalım .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türksportal'da istediğin herşeyi bulabilirsin , ben de yeni bir kariyer açmayı düşünüyorum bakalım .
        Bir zahmet bulup bana linkini göndersen kardeşim ? Bulamadım da ben.
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

...Oyunun başında, ısınmak için büyük takımlar alınabilir ama oyuna alıştıktan sonra küçük takımlarla büyük işler başarmaya çalışmak en zevklisi diye düşünüyorum. Yukarıda Alihan kardeşimin yaptığı gibi mesela

Evet ben de çok seviyorum küçük takımlarla büyük hedeflere koşmayı..

* Logo paketi ben kullanıyorum.. Fmgraphics.net'ten bulabilirsin orada birçok çalışma var.

Yorum

• Ben yardımcı olayım.
            Més Que Un Club

Yorum

• Orda var burda var diyene kadar link versenize, nerden indirdiyseniz Bulamıyorum ben bir türlü.
              Kazım Koyuncu

Yorum

Bir zahmet bulup bana linkini göndersen kardeşim ? Bulamadım da ben.
                İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orda var burda var diyene kadar link versenize, nerden indirdiyseniz Bulamıyorum ben bir türlü.
                Yok ben indirmedim ama vardır diye düşünüyorum , neyse bir bakayım bulabilirsem veririm linki.

Yorum

• Uzun süredir paylaşım yapma fırsatı bulamamıştım. Gerekse işlerim gerekse paylaşmaya değer bir paket-yama bulamamaktan. Yeni bir logo paketi buldum içerisinde tüm liglerin (alt liglerde dahil) logoları bulunuyor. Boyutuda gayet indirilebilir bir miktarda 147MB. Aşağıdaki screenshotlarda da görebileceğiniz üzere logolar hoş ve kaliteli bir görünüme sahip. Uzun süredir logo paketi arıyor ve umduğunuzu bulamadıysanız bu fırsatı Havlayan Kirpi sizlere sunar.

Paket'in İçeriği: Bu pakette; 1. 2. ve 3. ligin Türkiye logo paketi bulunmaktadır. http://i53.tinypic.com/2urm7f7.jpg

Şu ikisine bak bir istersen .

Yorum

• Özelden gönderdim 2 link.
                    Més Que Un Club

Yorum

• Yorum

• Elinde forma numarası fontları olan varmı fm10 için?..

* mda61 ; http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2010-logolar/

Yorum

• 3ünüze de teşekkür ediyorum Birini indiririm.
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• hala çıkmadımı %100 türkçe yama ya ...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hala çıkmadımı %100 türkçe yama ya ...
                              Malesef...
                              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Malesef...
                                Ha iş ya

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X