Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 Haftada 3 takımla şampiyon oldum, Trabzonspor, Arsenal, Dortmund ... Yeni heyecanlar arıyorum, farklı bir ligden bahsederken kardeşimle Rusyadan Spartak Moskova ve CSKA arasında kaldık, Spartaktan yana kullandık tercihimizi ... Yeni takımım Spartak Moskova bakalım ne olacak ... 2011 Transfer yamasıyla oynuyorum bu arada ...

Seçilen Ligler

Alex Meschini, Welliton, Ananidze, McGeady ve Ari takımın yıldızları ...

Transferde hedeflerim Forren, Neymar ve Dentinho ... Hayırlı olsun bakalım neler yaşayacağız : )
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• 2011 çıksın artık da FM oynayalım ya. Uzun zamandır oynamıyorum 2010 baya sıkmıştı.
      -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• FM oynamıyorum.

2011 bekliyorum ..
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Can sıkıntısına oynuyorum bende, okul sonrası yapılacak pek birşey olmadığı için ( :
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1 Haftada 3 takımla şampiyon oldum, Trabzonspor, Arsenal, Dortmund ... Yeni heyecanlar arıyorum, farklı bir ligden bahsederken kardeşimle Rusyadan Spartak Moskova ve CSKA arasında kaldık, Spartaktan yana kullandık tercihimizi ... Yeni takımım Spartak Moskova bakalım ne olacak ... 2011 Transfer yamasıyla oynuyorum bu arada ...

Seçilen Ligler

Alex Meschini, Welliton, Ananidze, McGeady ve Ari takımın yıldızları ...

Transferde hedeflerim Forren, Neymar ve Dentinho ... Hayırlı olsun bakalım neler yaşayacağız : )
            Spartak eski takımım benim. Ne yalan söyliyeyim tekrar gidesim var eski takımıma.

Yabancıları alıyorsun da abi yabancı sıkıntısına dikkat et ona göre 11'de 6 tane oynatabiliyorsun.

Yorum

• Spartak'a geçiş yapacağım gibi ben de. )

Yorum

• Spartak'da oynarken Jaja'yıda götürmüştüm yanımda. Alex , Welliton , Jaja 3lüsü zaten Kabus'dan başka birşey değil. )

Şimdi Jaja'yı yine götürüyorum.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Spartak'da oynarken Jaja'yıda götürmüştüm yanımda. Alex , Welliton , Jaja 3lüsü zaten Kabus'dan başka birşey değil. )

Şimdi Jaja'yı yine götürüyorum.
                  ben her gittiğim takıma özellikle Hazard'ı ve Stekelenburg'u götürüyordum. İkisi de City'de şu anda. Ben ise Hollanda milli takımını çalıştırıyorum.

Aynı zamanda Spartak'a da talip olabilirim.

Yorum

• Ne öyle Alihan talip olabilirim , onuda alırım bunuda satarım ayakları.

Bu para yok mu bu paraa aahh ahhh.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne öyle Alihan talip olabilirim , onuda alırım bunuda satarım ayakları.

Bu para yok mu bu paraa aahh ahhh.
                      parayla ne alakası var. adamlar ligin son şampiyonu, bu sene 8. sıradalar. e haliyle teknik direktörün koltuğu sallanıyor.

ben de göreve talip olabilirim diyorum. Para Ruslar'da, bende yok şuan.

Yorum

• online oynamak isteyen varmı.. ?

Yorum

• Arkadaşla yaptığımız online kariyer süper ilerliyor.

2023 yılındayız.Hala aynı zevkteyiz.

Cumhuriyetin 100. yılını kutluyoruz şuan.29 ekim saveledik çıktık.
                          Més Que Un Club

Yorum

• 2016 yılındayım şuan, çok sıkıldım.

yeni sezon transfer güncellemesini buldum, onunla yeniden başlıyorum.

Yorum

• 2010 u rafa kaldırdım ama çok zor şartlar altında ve sürükleyici bir kariyer arıyosanız deportivo yu öneriyorum. ilk yıl gırtlağa kadar borcun içindesin (100-150m£ kadar ) takım desen guardado harici para eden adam yok. her oyuncu sattığinizda başkan gelen paranın en aşsağı yarısını kendi alıyor. birde en düşük beklenti orta sıralarda bitirme. Lig de la liga olunca adrenalin tavan yapıyor. ilk sene 6. bitirdim 2. sezon 5m£ transfer parası verdiler o derece zor yani.
                              En son Ahmet Pulusoğlu tarafından düzenlendi; 08.10.2010, 19:54.
                              Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                              Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3. senenin yarısında Valencia'dan teklif geldi hemen geçiş yaptım. Takım 10 hafta sonunda 14.
                                Devre arası eski takım Trabzonspor'dan Cardozo, Hazard ve Renan'ı kadroma katmıştım. G. Bale'yi de almıştım sola. Diego'yu aldım ve ligi 4. bitirip İspanya kupasını aldım. Ve CL'de çeyrek final oynadım. İkinci sezona bu kadroyla giricem..

-------------İvanov---------

Renan---Vidic---Luisao---Bale

---------Hamsik--Melo-------

Jouaqin------Diego-------Hazard

------------Cardozo------------
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X