Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2013-2014 sezonu hazırlıklarına başladık.Transfere hızlı girdik.Daha önce sözleşmeleri bittiği için bedelsiz imza attırdığım Bursa'dan Sercan Yıldırım,Fb den Aleksic ve Emre Balak'ı kadromuza kattık.

Solbekte Çağlar Birincinin Altenatifsiz kalması üzerine 21 Yaşındaki mısırlı genç oyuncu Samir ile anlaşmaya vardık.Hem Sol bekte hemde sağ bekte oynayabiliyor.3 yıldır çeşitli kulüplerde kiralık oynayan oyuncum Ömer Toprak'ı bu yıl takımda tutmaya karar verdim.Yıllık 3 milyon 500 bin lira alan Kariyerinin son demlerini yaşayan ve sözleşmesi sona eren Fatih Tekke'ye yıllık 500 bin liradan 1 yıllık yeni sözleşme önerdim tereddütsüz kabul etti.Sanırım bu sezon sonu futbolu bırakacak.

Sürekli forma şansı bulamadıkları için huzursuzluk çıkaran Uğur Uçar ve Teofilo'ile yollarımızı ayırdık.

Hazırlık maçlarında pek verimli olmayan forma şansı az olan Aleksic ve Emre Balak'ı kiralık göndermeyi düşünüyorum.

Yaşları ilerleyen Alanzinho ve Egemen'i de iyi bir teklif gelmesi durumunda elden çıkarmayı planlıyorum.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Messi'yi kiraladın he Alihan. Bence hile yapmadan daha çok zevk alırsın.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Messi'yi kiraladın he Alihan. Bence hile yapmadan daha çok zevk alırsın.
        .. Hilesiz de zevkli , böyle de Ömer abi.

Trabzonspor'da dünya yıldızı görmek istedik , suçmu ? Bizi bu hale getiren yönetimler utansın.

Yorum

• carlos eduardo yu aldım...
          engin gabriçi felan sattım.ligde haftalardır 4.yüz daha ilk sezon 1.fb 2.bjk 3.gs 4.ben büyük ihtimal lig böyle biter seneye şampiyonuz!!!!
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• charlton athletic'le yepyeni bir sayfa açtık,ders çalışmaya başlamadan önce.lig one'ı leeds'in ardından 2. bitirdik.viduka,camara,appiah,kaleci viera,shilla,soley,babayaro en belirgin transferlerimizdi.şimdi championship'te orta sıra mücadelesi vermeye çalışacağız.saha transferiyle bombayı patlattım ve daha önce oyunda hiç rastlamadığım 2 tane ispanyol oyuncuyu ve zenoni'yi bedelsiz olarak kadroya kattım.harika oynuyorlar.gael kakuta ve possebom kiralık olarak geldi.caldwell'i de bedelsiz olarak kadroya kattım.en son olarak,kadroda derinlik için recoba ve pim pong ile anlaştım.sorun ,forveti yedeklememe rağmen ve tek santrfor oynamama rağmen yaşlı ve maliyetli viduka-camara ikilisini elden çıkaramamam.
            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Real Madrid ' i 5-3-2 oynatıyoruz bize cok savunmacısın dediler 21 macta 19 galibiyet 2 beraberlik aldık 56 gol atıp sadece 8 gol yedik

-------------------------------Josimar Pip---------------------------
              ----------------Mamadou Sakho-Ömer Toprak-Simon Kjaer------------
              Dennis Ackerman-------------------------------------------Ariel Sosa
              ----------------------Moussa Sissoko-Steven Scoot------------------
              ------------------------------Marco Verratti-------------------------
              --------------------Ruud Van Hecke----Daniel Villalva-----------------
              En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 31.07.2010, 00:50.

Yorum

• Yıl şuan 2014..Transfere para harcamam..Hedef Stadyumu genişletmek..
                2012'de Şampiyon oldum ve Uefa Kupasını aldım..
                2013'de Dzeko,Gourcuff,Lukaku,Bryan Ruiz,Kaleci Hart gibi futbolcuları serbest olarak aldım ,Şampiyonluk,Türkiye kupası,Süper Kupa ve Ş.ligi Şampiyonluğu yaşadık..
                Dzeko çok iyi performans göstermesine rağmen 32.M.euro gibi yüksek bonservis ile sattık yerine Serbest olarak Luis Suarez'i kadromuza kattık.
                Gourcuff'un 50 m.euro bonservisi var şuan..
                Colman Türk statüsüne geçmiştir..
                SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• Kennedy'yi şiddetle tavsiye ederim. Sanırım Ajax'tan almıştım. Kennedy Bakırcıoğlu. 31 Maç 18 Gol 13 Asist. Adam harika. İleride solda Alan, sağda Kennedy, forvette de Gökhan ve Cristaldo oynuyor. İlk senemde açık ara şampiyon oldum. Kolay gelsin

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Barcelona ile oynadım 1 sezon. Balotelli ilede çok oynamak istiyordum Transfer ettim kendisini. Süper bir performans gösteri toplamda 22 küsür gol 15 küsür asist yaptı.

Ama Messi için ayrı parantez açmak istiyorum. Belki de FM'de kendi adıma konuşuyorum görüp görebileceğim en iyi istatistiği yaptı ;

25 Gol 25 Asist.

Hangi poziyonda oynattın Messi'yi??

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hangi poziyonda oynattın Messi'yi??
                      Sağ Kanatta.

Yorum

• arkadaşlar,mümkünse avrupalı hızlı bir santrfor aramaktayım bitiricik 10-15 arası yeterli.önerileri olan?
                        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar,mümkünse avrupalı hızlı bir santrfor aramaktayım bitiricik 10-15 arası yeterli.önerileri olan?
                          Yannick Djalo, Vaclav Kadlec, Agbonlahor, Rade Prica, Lamine Diarra

Yorum

• sylva
                            opare song egemen ferhat
                            selçuk
                            kennedy(bakrcıoglu) colman gabriç
                            alanzinho
                            teofilo
                            genelde bu kadroyla oynadım türkiye kupası şampiyonlugu, lig şampiyonlugu ,uefa da gruptan çıktım(valencia ya elendinm) ardından süper kupa fenerden olay kadroya güven tabi en önemlisi revizyon

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yannick Djalo, Vaclav Kadlec, Agbonlahor, Rade Prica, Lamine Diarra
                              beleş veya ucuza yazmayı unutmuşum.league one'dan takım alınca finans biraz sorunlu oluyor.
                              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Ligin gelecekti önemli oyuncu olacak olan genç yeteneklerine ait bir liste var elimde.
                                Bu Oyuncuları ilk seneden Karadenizspor'a kiralık olarak alacağım içlerinden iyi bir kadro kuracağız yani. Daha sonra üst seviyede takımlarına geri göndereceğiz.

Elimizde ki Listeye göre oluşturacağız kadromuzu. Öncelikli olarak Trabzonspor ağırlıklı tabi ki.
                                Onur , Barış Memiş ilk adaylarımız.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X