Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben isterim , bitince paylaş burada da..
    Data Editör'ten mi yapıyorsun sen yoksa başka bir program mı kullanıyorsun ..?

*
    Bu arada çok eskiden Bmn DB yapılmış önceki sayfalarda da var .. Bunu yapabilen olursa yeniden güzel olur.
    Editör'den.

Yanlız çok iyi oldu transfer dönemi bitsede oynasam diyorum 2011 model yama ile.

Yorum

• Renktaşlar Fm 2010'u Türkçe oynamak istiyorum ama yamayı indirdikten sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Daha önce hiç yama indirmedim. Yardım eder misiniz ?

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Editör'den.

Yanlız çok iyi oldu transfer dönemi bitsede oynasam diyorum 2011 model yama ile.
        Sen güzel diyorsan öyledir.. Ben de sabırsızlanmaya başladım şimdi.

Sahi , Ne zaman bitiyordu transfer dönemi ?

Yorum

• İlk olarak burakaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renktaşlar Fm 2010'u Türkçe oynamak istiyorum ama yamayı indirdikten sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Daha önce hiç yama indirmedim. Yardım eder misiniz ?
          sports interactive-data-langues e at ama bildiğim kadarıyla zaten fm için üretilen türkçe yamaların çoğu setuplu direk kendi kuruyor...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen güzel diyorsan öyledir.. Ben de sabırsızlanmaya başladım şimdi.

Sahi , Ne zaman bitiyordu transfer dönemi ?
            Eylül'ün başlarında işte.. Daha var aslında..

Yorum

• -------------Sylva--------------
              Serkan--Egemen--Ali Turan--Cale
              ------------Ceyhun-------------
              ----Selçuk-----------Colman----
              Yattara---------------Alanzinho
              ------Gökhan---Cristaldo--------

Tjikuzu ve Songu iyi paraya okuttum Musa Çağıran, Sezer Öztürk, Ali Turan, Cristaldo transferlerini ucuza kapattım Musayı kiralık verdim. Ligde liderim forvetlerim çok iyi anlaşıyor leblebi gibi gol atıyorlar

Yorum

• İlk olarak Burak 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                -------------Sylva--------------
                Serkan--Egemen--Ali Turan--Cale
                ------------Ceyhun-------------
                ----Selçuk-----------Colman----
                Yattara---------------Alanzinho
                ------Gökhan---Cristaldo--------

Tjikuzu ve Songu iyi paraya okuttum Musa Çağıran, Sezer Öztürk, Ali Turan, Cristaldo transferlerini ucuza kapattım Musayı kiralık verdim. Ligde liderim forvetlerim çok iyi anlaşıyor leblebi gibi gol atıyorlar
                4-5-2 12 kişiyle normaldir
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  4-5-2 12 kişiyle normaldir
                  Ceyhun ne ara girmiş oraya

Yorum

• beyler ts ile fm kariyerime başladım son yamalardan sonra süper kupayı 3-1 bursa aldı inşallah gerçektede aynı şey olmaz
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• 2Sene Trabzonsporda basariyla görev aldikdan sonra Tothhenhamin teklifini kabul edip imzayi attik hedef sampiyonluk

En büyük basarimiz uefada son 16 Kaldik
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2Sene Trabzonsporda basariyla görev aldikdan sonra Tothhenhamin teklifini kabul edip imzayi attik hedef sampiyonluk

En büyük basarimiz uefada son 16 Kaldik
                        Yemeden içmeden uyumadan kalkmadan fm mi oynadın Mahmut..?
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Barcelona ile oynadım 1 sezon. Balotelli ilede çok oynamak istiyordum Transfer ettim kendisini. Süper bir performans gösteri toplamda 22 küsür gol 15 küsür asist yaptı.

Ama Messi için ayrı parantez açmak istiyorum. Belki de FM'de kendi adıma konuşuyorum görüp görebileceğim en iyi istatistiği yaptı ;

25 Gol 25 Asist.

Yorum

• Devre arasında Barcelona'dan Messi'yi kiralamıştık.. O Messi'nin şampiyonluğumda büyük payı var.

İlk senemde Türkiye Kupası , Lig Şampiyonluğu'nu ve Süper Kupa'yı kazanmıştık Trabzonspor ile. İkinci senemde de önce kupayı ardından lig şampiyonluğu'nu yine kazandım. Hedefim artık avrupada başarı.

Takımdaki en önemli oyuncular ; Eden Hazard , Leo Messi , Van der Vaart , Colman ve Humberto Suazo. Önümüzdeki sene için bir yandan revizyon yapmayı diğer yandan da yıldız transferler yapmayı düşünüyorum.

Gerçektekinin aksine , yönetimin inadına en Kral forvetleri Trabzonsporlu yapıyorum oyunda. Şu an avrupa kupalarına katılamayan İnter'in oyuncularına göz dikmiş bulunuyorum. Gelen olursa alacağım , ilk hedef Balotelli.

Forvet için diğer adaylarım ; Dzeko , Gignac , Huntelaar.. Ayrıca Sadri Başkan'ın bana karşı olan bonkörlüğünü de sizlere ispatlamak istiyorum.
                            2012-2013 sezonuna giriyoruz ve tam tamına 162milyon € transfer bütçesi verildi başkan tarafından.

Not : Oyunda Print Screen yapınca ekran görüntüsü geliyor , bunu nasıl halledebilirim ? Bütçeyi göstermek istiyorum sizlere..

Yorum

• Transferlerim ;

- Vedad İbisevic'i 8,75 milyon € karşılığında Birmingham City'den aldım.

- Andre-Pierre Gignac'ı 27m € karşılığında Toulouse'dan transfer ettim.

- Lionel Messi'yi Barcelona'dan sezon sonuna kadar kiraladım.

- Marten Stekelenburg'la daha önce anlaşmıştım , serbest olarak kadroma kattım.

- Sunderland'ten Lorik Cana'ya 6,75 milyon € karşılığında Bordo-Mavi formayı giydirdim.

-------------------------Stekelenburg-----------------------

--Aykut Demir------Giray----------Egemen--------Ferhat

---------------------------Necip Uysal*------------------------
                              -------------------Colman-------Van der Vaart--------------

-------Messi------------------------------------------Hazard
                              -----------------------------Gignac*---------------------------

* Ceyhun - Cana

* İbisevic

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yemeden içmeden uyumadan kalkmadan fm mi oynadın Mahmut..?
                                Evet Emrah fm oynadim
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim