Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sanırım şehrin nüfusunu da mı hesaba katıyorlar stadın büyüklüğü konusunda? Ben başarılı olmuştum. Beni kovma pahasına yer yok genişletemeyiz dediler 1000 defa Demek biraz efsane hale gelmek gerek Teşekkürler

Bütçenin de çok sağlam olması lazım sanırım...Ben henüz büyütemedim ama büyüten arkadaşlar öyle diyorlardı...
    21.12.2009 Unutmayacağız...
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
    Cemil Usta
    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok sağlam olması lazım sanırım...Ben henüz büyütemedim ama büyüten arkadaşlar öyle diyorlardı...
      Neden........
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ümit Milli takımımızı yönetiyorum, Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandık.

Gruplarda İtalya'yı geçtim play off maçında Rusya'yı. Şampiyona çekişmeli olacak

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mahmut acıma Otamendi'yi al...Sat Song'u al onu...İlk senesini hatırlamıyorum ama şu anda Arjantin milli takımında direk oynuyor...
          İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bütçenin de çok sağlam olması lazım sanırım...Ben henüz büyütemedim ama büyüten arkadaşlar öyle diyorlardı...

Adam oyunu çözmüş

Yorum

• Benimde stadyumu büyütmüş ve stad ismine de benim adımı vermişlerdi.
            2009'u oynuyordum o sıralar.
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• Yokmu ucuz defans oyuncusu otamendi yi kaptirdik olimpiyakas a
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• bu transfer sezonu geçmez böyle..
                şu oyunu oynamayacağım demiştim kendi kendime..
                ama dayanamıyorum oynayacağım
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yokmu ucuz defans oyuncusu otamendi yi kaptirdik olimpiyakas a
                  Kryvtsov, Maidana, Rajnoch, Rivas gibi oyunculara da bir bak istersen Mahmut.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yokmu ucuz defans oyuncusu otamendi yi kaptirdik olimpiyakas a
                    Juanito'yu al yaşlı ama işini görür..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kryvtsov, Maidana, Rajnoch, Rivas gibi oyunculara da bir bak istersen Mahmut.
                      Tesekküler tavsiyeleriniz icin
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk sezonun sonunda Gana ile Dünya Kupası için anlaştık.Turnuvada iyi sonuçlar aldık.

Grupta;

Hollanda 1-0 Gana
                        Gana 3-0 Kosta Rika
                        Danimarka 2-3 Gana

2. turda İtalya ile eşleştik.0-0 giden maçın 50. dakikasında Kingson sakatlandı.Ben de maç kadrosuna yedek kaleci almamışım, kaleye Vorsah'ı koydum.Maçı 3-0 kaybettik.Yine de iyi bir turnuva çıkarmış olduk.Gyan 5 golle takımını sırtlayan isim oldu.Bu arada kupayı da İtalya kazandı.
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• 2. sezonun başında Community Shield'da ManU'ya 3-1 kaybettik.
                          Avrupa Süper Kupası'nda Ajax'ı 2-0 ile geçtik.
                          Lig Kupası'nda ve Fa Cup'ta Manu'ya elendik.
                          Ligi 87 puanla rahat bir şekilde şampiyon tamamladık. (http://i30.tinypic.com/10oldmd.jpg)
                          Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde Barcelona'ya toplamda 5-2 ile elendik.5 golü de Ibrahimoviç'ten yedik.

Şuan 3. sezona yeni başladım.Zapata'yı 20, Agüero'yu 48 milyon avroya kadroya kattım.Güncel kadrom şu şekilde:

Sezonun ilk kupasını Community Shield'da West Ham'ı 6-1 yenerek kazandık.

**2014 Dünya Kupası için de Brezilya ile anlaştım.Kupanın ev sahibi konumundayız..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Database hazırlıyorum.

Tüm Dünyada son transferleri içerdiği. Türkiye'de dahil tabi buna.

Transfer Dönemi Resmi olarak bittiğinde Database'yi yayına sokacağım.

Şuana kadar yapılmış önemli transferlerin hepsini içeriyor. Avrupa ve Türkiye'de ki transfer piyasasınıda takip ediyorum böylelikle.

Database hazırlamak kolay değil yani..

Bir nevi oyunu 2011 Model yapıyorum. Örnek vermek gerekirse ; Glowacki 1,5 Milyon'a 2010'da Trabzonspor'a katılıyor.

Keita 9 Milyon'a All-Sadd.. Stoch 9,5 Milyon'a Fenerbahçe.. David Villa 40 Milyon Euro Barcelona..

Ve daha Tüm önemli transferler..

İsteyen arkadaşlar olursa burada seve seve paylaşırım..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Database hazırlıyorum.

Tüm Dünyada son transferleri içerdiği. Türkiye'de dahil tabi buna.

Transfer Dönemi Resmi olarak bittiğinde Database'yi yayına sokacağım.

Şuana kadar yapılmış önemli transferlerin hepsini içeriyor. Avrupa ve Türkiye'de ki transfer piyasasınıda takip ediyorum böylelikle.

Database hazırlamak kolay değil yani..

Bir nevi oyunu 2011 Model yapıyorum. Örnek vermek gerekirse ; Glowacki 1,5 Milyon'a 2010'da Trabzonspor'a katılıyor.

Keita 9 Milyon'a All-Sadd.. Stoch 9,5 Milyon'a Fenerbahçe.. David Villa 40 Milyon Euro Barcelona..

Ve daha Tüm önemli transferler..

İsteyen arkadaşlar olursa burada seve seve paylaşırım..
                              Ben isterim , bitince paylaş burada da..
                              Data Editör'ten mi yapıyorsun sen yoksa başka bir program mı kullanıyorsun ..?

*
                              Bu arada çok eskiden Bmn DB yapılmış önceki sayfalarda da var .. Bunu yapabilen olursa yeniden güzel olur.

Yorum

• fmgraphicste bi arkadaş çok iyi kapsamlı bi yama hazırlamış 21temmuza kadar bütün transferler ayrıca çok daha fazlası ben onu indirdim bide bugünde kadarki transferleri 2 dkde kendim ayarladım.ama hala oyuna baslamadım bizim forvet tranferini bekliyorum..
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim