Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçek hayatta Konyaspor'a transfer olan Kêrê - Nabil Dirar - Serkan Atak ve Mehmet Batdal da transfer listemizde.

Andrej Kramaric için kulübü ile anlaştık kendisine teklifimi sundum , büyük ihtimalle bu transfer de gerçekleşecek.

Yorum

• Dün yeni bir kariyer açtım. İlk 1 sezon boşta durdum. 2.Sezon Rizespor'u aldım. Oldukça önemli transferler ile girdik yeni sezona , aldığımız oyuncuların hepsinin bonservisi elindeydi.

Trabzonspor'dan Faty Papy'ide kadromuza dahil ettik. Bir türlü randıman alamıyorum kariyerlerimden.

Ne yapacağımı şaşırdım..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben yönetiyordum bir ara..
        teklifleri kabul ediyorum ama milli takımın başına geçemiyorum,nedendir acaba?
        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Renktaş aynı sıkıntı bende de var..FM 2010 ile ilgili bir sorun demek ki.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Eger oyuna küçük db ile başladıysanız oyunda alabileceğiniz milli takımlar sınırlıdır..İspanya,Fransa,Almanya,Brezilya,Arjant in vs. bu takımlarda çalışabilirsiniz..Takım seçerken orada seçebileceğiniz milli takımlar var zaten..Bunun dışında atıyorum Türkiye ligini açtınız küçük Db ile 3-4 sene başarılı oldunuz Fildişi,ABD,Sırbistan,İsveç gibi takımlar size teklif yapar ama siz gidemezsiniz bu sorun yüzünden..Burada oyunun bu teklifi size getirmesi hatadır..

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              10.3 de bu durum var Berk..Ben 10.3'ü çok saçma buldugum için özellikle transfer konusunda 10.1 ile oynuyorum..Gayette memnunum..
              Anladım, o zaman 10.1 başlarım oyuna Murat.Bu arada skin, logo paketi falan var mı önerebileceğin?
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Benim oyundan görüntüleri koyarım buraya eğer beğenirsen linkini yollayabilirim Logo paketinin ve skinin.

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anladım, o zaman 10.1 başlarım oyuna Murat.Bu arada skin, logo paketi falan var mı önerebileceğin?
                  bugüne kadar orjinal skin'da ısrar ettim ama bugün 2 skin indirdim begendiklerimden msnden hallederiz..

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eger oyuna küçük db ile başladıysanız oyunda alabileceğiniz milli takımlar sınırlıdır..İspanya,Fransa,Almanya,Brezilya,Arjant in vs. bu takımlarda çalışabilirsiniz..Takım seçerken orada seçebileceğiniz milli takımlar var zaten..Bunun dışında atıyorum Türkiye ligini açtınız küçük Db ile 3-4 sene başarılı oldunuz Fildişi,ABD,Sırbistan,İsveç gibi takımlar size teklif yapar ama siz gidemezsiniz bu sorun yüzünden..Burada oyunun bu teklifi size getirmesi hatadır..
                    large database.brezilya ve ingiltere talip oldu.sorun databaseden kaynaklanmıyor gibi geliyor bana,oyunun sürümünde bir sorun olabilir.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• 2-3 hafta sonra eve dönünce oynamaya başlayacağım

Yorum

• Sağlam.. Oyuncuların Gelişimine Katkı Sağlıcak ve İdmanlarda Fazla Sakat Veremicem. Güzel Bir Antreman Taktiği Varsa Bildiğiniz.. Paylaşırmısınız ?
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          large database.brezilya ve ingiltere talip oldu.sorun databaseden kaynaklanmıyor gibi geliyor bana,oyunun sürümünde bir sorun olabilir.
                          oyunun ilk cıkan 10.0 ve 10.1 sürümlerinde bu hata var muhtemelen sende de bu surumlerden biri var.
                          10.2 yada 10.3 patch ini yuklersen istersen uganda milli takımına bile td olursun.
                          Tavsiyem 10.2 yi kur daha gerçekçi.
                          Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                          Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Evet Milan'dan sonra Real Madrid'e de tüm kupaları ilk senede kazandırıdm ve istifamı verip İngiltere'ye gidiyorum. Orayıda feth edicem. Sonra Türkiye. Tüm ülkelerde yapıcam bunu.
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Oyunu 2011 Model yaptım. Data Editör'den yeni transferleri ayarladım tüm takımların. Örn ; Mehmet Batdal 1-7-2010'da Galatasaray'a katılıyor gibi.

Buca , Karabük , Konya , Antep , Kayseri ve Avrupa'da ki önemli transferleri bile ayarladım. Bugüne kadar olanları. Trabzonspor'a da Glowacki , Bora , Barış Ataş'ı göndermiştim.

Dün Oyuna girmeden öncede Makukula ve Ki'yi gönderdim. Şuanlık Olası transferlerimiz çünkü. )

İlk senemizde Avrupa Kupalarına katılma gibi hedefimiz var. Gelecek Sezon yeni transferlerimiz ile daha güçlü bir hale geleceğiz. Aslında pek asılmıyorum ilk sezonumdan Lige ama ister istemez Liderim şuanda geride kalan 9 Haftalık periyotta.

Yorum

• Yahu arkadaşlar siz ne kadar çabuk bitiriyorsunuz sezonu ben halen daha ilk sezonumdayım henüz 24. haftadayız..
                                En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 10:39.
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X