Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cristaldo forvet ilk sezon iyi değil ama sonra durdurulamıyor
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Şu dosyaları bir Flaş Belleğe atsam bu şekilde , Cd'yi takmadan-Daemon Tools'la falan uğraşmadan direk başka bir bilgisayarda oynayabilirmiyim oyunu ?..Fm 2oo8'i bu şekilde oynadığımı hatırlıyorum sanki.

Yorum

• Almanyada Cm yok ya

Legal Netden bulamam mi acaba ?

Her sürüm kabulümdür...
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Denedim olmuyormuş..

Yorum

• İlk olarak ibo_chan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bişe sorcam.. ömer toprakı man utdye 15.5meuro peşin paraya sattıktan sonra, sandro neymar bernardo ve felipa mattioniye toplam 48m euro verdim 48 ay taksitle.. bunu yaparken 9m euro transfer bütçem vardı.. bu normal bişe mi oyun hatası mı?
            öncelikle oyunun hatası falan değil bu..Sen eger atıyorum 4m€'ya 48 ay üzerinden bir oyuncu almışsan kasanda sadece ilk yılın taksiti olması yeterli..yani transfer bütçenden sadece ilk yıl ödeyeceğin taksit çıkacak..1m€ olması yeterli..

Yorum

• Elinde Fransa Ligue 2 forma paketi olan var mı ? nette aradım 1 tane var onunda stili çok kötü begenmiyorum..

Yorum

• Mesut Özil City'e gelmiyor yahu , delirmiş.

30m €'ya anlaştık kulübüyle Mesut gelmedi ben de kariyerimi yarıda kestim , Liverpool'la başlayacağım.Oraya gelir heralde.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kariyerimiz devam ediyor zevkli ve templu bir şekilde.

İlk sezonumda elimizde 2 forvet vardı Umut ve Gökhan. Devre arası Teo katılacaktı takıma ama ben ne olur ne olmaz Umut ve Gökhana yarım sezonluk bir alternatif alayım dedim ve Dinamo Zagrepten Andrej Kramaric'i kiraladım. 18 Yaşında ki oyuncu 11 Maç 1 Asistlik performansı ile gol yollarında hayal kırıklığımız oldu. Devre arası Teo takıma katılınca kiralık sözleşmesini fesh ettik.

Teo ilk resmi maçında Altayı 6-0 yendik 4 gol atma başarısı gösterdi. Ligde 23.Hafta ve 6 Puan fark ile lideriz. Aslında gelecek sezon bizim için daha önemli yeni transferlerimiz falan takıma katılıyor tam kadro olacağız ama bu sezonda ister istemez ipi göğüslüyeceğim gibi. İlk sezonumda Tayfunun sakatlığı sebebi ile Serkan'a bir alternatif aldım Genk'den Güney Afrikalı Anele. Yattaranın sağ bek olanı diyorum ben onun için. 21 Yaşında henüz. 1 Sezonluğuna kiraladık kendisini , sene sonunda evine dönecek.

Bu sezonun ön planlamasını Kıtasal Kupalara katılırız dedik. O Dereceye bile verilen para iyiydi yönetimimiz tarafından. Eksik bir mevkii göremediğim için para elimizde kalmıştı bir nevi. Birden Lukaku gözüme çarptı ve tüm paramızı kendisine harcadık. Oyuncu Temmuz 2011'de 2,5 Nakit , 5 Milyon Taksitle olmak üzere 7 Milyon Euro karşılığında takımıza katılacak. Hayırlısı Olsun Klübümüz adına. Oyuncuyu basına Özkan Sümerin yeni buluşu olarak tanıttık.

Dedim ya İster istemez. Bizim için gelecek sezon daha öenmli dedik sene başında ama ilk sezonumuzda önümüzde ki seneye hazırlık yaparken şampiyon olduysak bide hazır halimizi düşünemiyorum.

Evet , Şampiyonluk ipinin göğüsledik. 30.Hafta'da belli oldu şampiyon. Kalan maçlarda ise önümüzde ki sezonun muhtemel yedeklerini oynattım. Gustavo Colman Asist , Umut Bulut Gol kralı oldu. Ligin yanında Türkiye Kupasınıda aldık. Kupanın gol kralı 9 Golle Teofilo Gutierrez oldu. Geçmişe baktımda daha önce 9 golü geçen bir oyuncu olmamış krallıkta. Teo'da bu alanda bir rekor kırdı.

Glowacki , Barış Ataş , Ki Sung Yueng , Bora Sevim , Makukula 1 Temmuzda resmi sözleşmeyi imzaladılar. Tayfun uzun süre sakattı. Ve özellikleri baya bi düşüş gösterdi. Sağ bek arayışları içine girdik. Şuan da gündemimizde olan Erhan Güven için pazarlıklar devam ediyor. 1,5 Milyon Teklif etmemize rağmen BJK 2,5 Milyon'da diretiyor. İndirim bekliyoruz.

Sağ Bek transferinide yapıp transferi kapatacağız. Papy'i takıma çağırdım Hazırlık karşılaşmalarında oynatacağım. Ardından ya Süper Ligin yeni ekiplerinden birine yada BankAsya'ya göndereceğim kendsini. Karadenizspor içinde bonservisi elinde olan 3-4 genç yetenekli oyuncu aldık. Maalesef Karadenizspor BankAsya'ya çıkma başarısı gösteremedi bu sezon. Rizespor'da 2.Lig B Kategorisini boyluyordu az daha. Giresunspor Süper Lig'de. Papy'ide oraya göndereceğim ama büyük ihtimalle. Diğer aldığım genç oyuncular ise Karadenizspora. Bonservisi elinde olan yaşı Max. 21 olan genç yabancı oyuncu arayışları yapıyoruz. Varsa alıp Mvv veya başka bir takımımıza göndereceğiz. Yabancı transferinde fiyasko yaşamamak için özen göstereceğim. Geleceğe dönük transferlerde yapacağız.

Aldığım oyuncuyu Karadenizspor için almıyorum ama. Daha önce ki kariyerlerimde bunu yapıyordum ama yapmayacağım artık. Alıp kiralayacağım tekrar geldi mi oynatacağım bir kaç maç. Yetersizse balon transfer oldu demektir ve hemen bağları koparacağız. Sürekli oyuncu kiralayarak kadroyu karma karışık tutmak istemiyorum. Genel olarak transfer politikamızdan bahsettik. Yeni sezonda hedefimiz Lig'de Çifte kupa ve Avrupada başarı.

Yorum

Oyunu 2011 Model yaptım. Data Editör'den yeni transferleri ayarladım tüm takımların. Örn ; Mehmet Batdal 1-7-2010'da Galatasaray'a katılıyor gibi.

Buca , Karabük , Konya , Antep , Kayseri ve Avrupa'da ki önemli transferleri bile ayarladım. Bugüne kadar olanları. Trabzonspor'a da Glowacki , Bora , Barış Ataş'ı göndermiştim.

Dün Oyuna girmeden öncede Makukula ve Ki'yi gönderdim. Şuanlık Olası transferlerimiz çünkü. )

İlk senemizde Avrupa Kupalarına katılma gibi hedefimiz var. Gelecek Sezon yeni transferlerimiz ile daha güçlü bir hale geleceğiz. Aslında pek asılmıyorum ilk sezonumdan Lige ama ister istemez Liderim şuanda geride kalan 9 Haftalık periyotta.
                    İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kariyerimiz devam ediyor zevkli ve templu bir şekilde.

İlk sezonumda elimizde 2 forvet vardı Umut ve Gökhan. Devre arası Teo katılacaktı takıma ama ben ne olur ne olmaz Umut ve Gökhana yarım sezonluk bir alternatif alayım dedim ve Dinamo Zagrepten Andrej Kramaric'i kiraladım. 18 Yaşında ki oyuncu 11 Maç 1 Asistlik performansı ile gol yollarında hayal kırıklığımız oldu. Devre arası Teo takıma katılınca kiralık sözleşmesini fesh ettik.

Teo ilk resmi maçında Altayı 6-0 yendik 4 gol atma başarısı gösterdi. Ligde 23.Hafta ve 6 Puan fark ile lideriz. Aslında gelecek sezon bizim için daha önemli yeni transferlerimiz falan takıma katılıyor tam kadro olacağız ama bu sezonda ister istemez ipi göğüslüyeceğim gibi. İlk sezonumda Tayfunun sakatlığı sebebi ile Serkan'a bir alternatif aldım Genk'den Güney Afrikalı Anele. Yattaranın sağ bek olanı diyorum ben onun için. 21 Yaşında henüz. 1 Sezonluğuna kiraladık kendisini , sene sonunda evine dönecek.

Bu sezonun ön planlamasını Kıtasal Kupalara katılırız dedik. O Dereceye bile verilen para iyiydi yönetimimiz tarafından. Eksik bir mevkii göremediğim için para elimizde kalmıştı bir nevi. Birden Lukaku gözüme çarptı ve tüm paramızı kendisine harcadık. Oyuncu Temmuz 2011'de 2,5 Nakit , 5 Milyon Taksitle olmak üzere 7 Milyon Euro karşılığında takımıza katılacak. Hayırlısı Olsun Klübümüz adına. Oyuncuyu basına Özkan Sümerin yeni buluşu olarak tanıttık.
                    İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dedim ya İster istemez. Bizim için gelecek sezon daha öenmli dedik sene başında ama ilk sezonumuzda önümüzde ki seneye hazırlık yaparken şampiyon olduysak bide hazır halimizi düşünemiyorum.

Evet , Şampiyonluk ipinin göğüsledik. 30.Hafta'da belli oldu şampiyon. Kalan maçlarda ise önümüzde ki sezonun muhtemel yedeklerini oynattım. Gustavo Colman Asist , Umut Bulut Gol kralı oldu. Ligin yanında Türkiye Kupasınıda aldık. Kupanın gol kralı 9 Golle Teofilo Gutierrez oldu. Geçmişe baktımda daha önce 9 golü geçen bir oyuncu olmamış krallıkta. Teo'da bu alanda bir rekor kırdı.

Glowacki , Barış Ataş , Ki Sung Yueng , Bora Sevim , Makukula 1 Temmuzda resmi sözleşmeyi imzaladılar. Tayfun uzun süre sakattı. Ve özellikleri baya bi düşüş gösterdi. Sağ bek arayışları içine girdik. Şuan da gündemimizde olan Erhan Güven için pazarlıklar devam ediyor. 1,5 Milyon Teklif etmemize rağmen BJK 2,5 Milyon'da diretiyor. İndirim bekliyoruz.

Sağ Bek transferinide yapıp transferi kapatacağız. Papy'i takıma çağırdım Hazırlık karşılaşmalarında oynatacağım. Ardından ya Süper Ligin yeni ekiplerinden birine yada BankAsya'ya göndereceğim kendsini. Karadenizspor içinde bonservisi elinde olan 3-4 genç yetenekli oyuncu aldık. Maalesef Karadenizspor BankAsya'ya çıkma başarısı gösteremedi bu sezon. Rizespor'da 2.Lig B Kategorisini boyluyordu az daha. Giresunspor Süper Lig'de. Papy'ide oraya göndereceğim ama büyük ihtimalle. Diğer aldığım genç oyuncular ise Karadenizspora. Bonservisi elinde olan yaşı Max. 21 olan genç yabancı oyuncu arayışları yapıyoruz. Varsa alıp Mvv veya başka bir takımımıza göndereceğiz. Yabancı transferinde fiyasko yaşamamak için özen göstereceğim. Geleceğe dönük transferlerde yapacağız.

Aldığım oyuncuyu Karadenizspor için almıyorum ama. Daha önce ki kariyerlerimde bunu yapıyordum ama yapmayacağım artık. Alıp kiralayacağım tekrar geldi mi oynatacağım bir kaç maç. Yetersizse balon transfer oldu demektir ve hemen bağları koparacağız. Sürekli oyuncu kiralayarak kadroyu karma karışık tutmak istemiyorum. Genel olarak transfer politikamızdan bahsettik. Yeni sezonda hedefimiz Lig'de Çifte kupa ve Avrupada başarı.
                    Dün biraz oynadıktan sonra , Celtic ile bir kariyer yapmak istedim. Trabzonspor ile oynamak istersemde tekrar dönerim dedim bu kariyere. Celtic kariyerimi kaydettikten sonra tekrar Trabzonspor kariyerinin save dosyasını bulamadım tahminimce üstüne kaydedildi. Böylelikle kariyerimden olmuş oldum.

Oldukça zevkli gidiyordu , gerçekten yazık oldu ya üzüldüm ne yalan diyim.

Basına bu konuda yaptığımız açıklamada büyük depremde Klüp binası yıkıldı dedik , Başımız sağolsun tek ben sağ kaldım bide Asistan Menajerim Ünal Karaman.

Yorum

• Hajduk beni hiç sarmadı. Ne para var ne bişey. Lige göre kadro kaliteli ama Avrupa'da bişey yapamadı. 2. turda Galatasaray geldi eledi. Ligde 6 da 6 yaptım. Şampiyon bitirirsem ilk sene için iyi bir kariyer başlangıcı olacak ve hemen istifa edicem.
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hajduk beni hiç sarmadı. Ne para var ne bişey. Lige göre kadro kaliteli ama Avrupa'da bişey yapamadı. 2. turda Galatasaray geldi eledi. Ligde 6 da 6 yaptım. Şampiyon bitirirsem ilk sene için iyi bir kariyer başlangıcı olacak ve hemen istifa edicem.
                        Gökhan abi Türkiye Alt Liginde ki takımlarını üst lige çıkarmak oldukça zevkli bak tavsiye ederim. Sen başarırsın.

Ben Karadenizi aldım bile sana da öneririm. Trabzonspor'a 0 maliyetli kiralık istiyorsun kabul ediyorlar hemen. Kolaylık sağlanıyor yani.

Karadeniz ile SüperLig'e çıkalım pek fazla tercih edilmiyoruz Yabancı oyuncular tarafından ilk senelerde. Onun için Mvv'nin yabancılarına göz koydum onları alıcam herpsi ile anlaşıyorum şimdiden. ))

Yorum

• A.Madrid ile ilk sezonu şampiyon olarak bitirdik..İyi bi sezon geçirdik 25 galibiyet 9 beraberlik 4 yenilgi ile sezonu 84 puanla tamamlayıp şampiyon olduk. En yakın rakibim Barcelona oldu onlarda ligi 83 puan ile 2. olarak tamamladılar.

Kral kupasında finalde Racing Santandere 72 dakikasını 10 kişi oynadığımız maçı 3-2 kaybettik ve kupa onların oldu. (Santanderi ligde de yenemedim iki maçımızda berabere bitti)

Şampiyonlar liginde Liverpool, Juventus ve Zürih ile aynı gruptaydık. Juve ve Zürihi içerde dışarda yendik Liverpool'a ise her iki maçıda kaybettik ama sonuçta 12 puan topladık ve 2 olarak gruptan çıktık, 2. turda rakip Chelsea idi. Vicente Calderon'da rakibimize bariz üstünlük kurarak farkı kaçırdığımız maçı 2-1 kazandık. Deplasmanda ise 2-0 yenilerek şampiyonlar liginden elendik. (futbolun cilvesi işte)

Neyseki şampiyon olduk hedefimiz şampiyoluk yarışıydı. Bu arada Agüero en iyi genç oyuncu ödülünü aldı ve 10 gol ile şampiyonlar ligi gol kralı oldu. Açıklamalarında ise beni baya bi övdü. (yalnız o yazıları okurken acayip bi havaya girdim.)

Yeni sezon için ise David Villa ve David Silva ile anlaşmıştık futbolcular Temmuzda takıma katılacaklar. Valencia'ya bu transferler için 100 milyon euro vereceğiz. (48 ay taksit ile) İnşallah yeni sezon bizim için daha iyi geçer..

Almak istediğim 2 oyuncu daha var Pique ve Fabregas ama bilmiyorum nasıl olacak Arsenal 125 milyon euro mu ne öyle bi rakam istedi. Barça ise satmıyor Pique'yi..
                          En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 05.07.2010, 14:54.
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Real Madrid ile 5-3-2 sistemini basarıyla uyguluyoruz bize gol atabilene aşk olsun

Yorum

Gökhan abi Türkiye Alt Liginde ki takımlarını üst lige çıkarmak oldukça zevkli bak tavsiye ederim. Sen başarırsın.

Ben Karadenizi aldım bile sana da öneririm. Trabzonspor'a 0 maliyetli kiralık istiyorsun kabul ediyorlar hemen. Kolaylık sağlanıyor yani.

Karadeniz ile SüperLig'e çıkalım pek fazla tercih edilmiyoruz Yabancı oyuncular tarafından ilk senelerde. Onun için Mvv'nin yabancılarına göz koydum onları alıcam herpsi ile anlaşıyorum şimdiden. ))
                              Yolu yarıladık gibi. Sene başında kontratı bitmiş oyunculara hücum ettik ve kadromuzu öyle oluşturduk. İyi de bi kadromuz oldu.

Bankasya'ya çıktık sayılır , kalan karşılaşmalarda tatile gideceğim. İş garanti oldu çünkü. Ve Bankasya için iyi bir kadro çalışması yapmamız lazım artık.

Yorum

• Sonunda yeni stadyumumuz tamamlandı.
                                Kasım 2013 tarihinde 35000 kişilik Hami Mandıralı Arena tamamlandı.Artık maçlarımızı burada oynayacağız
                                .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X