Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupa'da umduğumu bulamıyorum pek. En uzun kariyerim 1 sezon oluyor. )

Türkiye'ye geri döndüm. Hedefim Bankasya liginden başlayıp SüperLig'de sonlandırılacak bir yolculuk..

Büyük ihtimal Rizespor olacağım. Bi ihtimal Karadenizspor ile oynayabilirim belki..

Yorum

• Oha ya

Ligde 11 maçta 50 gol mü atılır

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oha ya

Ligde 11 maçta 50 gol mü atılır
        Pardon 12 maç 59 gol

Yorum

• Nerde oldu bu.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Engin abi senin taktiğini deneyeceğim ben de.

Bakalım gol rekorlarını alt-üst edebilecekmiyim.

Yorum

• Notts County ile son durum.
              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
              Бургундия синий
              61

Yorum

• Felix Kross AMC/FC genç bir oyuncu Hansa Rostock'da oynuyor..Yaklaşık 1-1,5 milyon euro'ya alınabilir 4-5 sene sonra Kaka ayarında bir topçu oluyor şiddetle tavsiye ediyorum..

Yorum

• Yaşanan olaylar nedeniyle kadrosu yabancı ve bazı yerli oyunculardan arındırılmış Ankaraspor'un başına geçtim.

Zaten her gittiği takımda temizlik yapan bir menajer olarak Ankaraspor'da kendi takımımı çok rahat kurabileceğim.Bu yüzden güzel bir kariyer başlangıcı olacak gibi.

Diğer anadolu kulüplerinden farklı olarak yeni transferlerimi Afrika'dan değil , Balkan'lar ve civarından yapmayı planlıyorum.Eğer varsa o bölgelerde Ankara'ya gelecek-ucuz ve genç oyuncular önerilerinizi bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yaşanan olaylar nedeniyle kadrosu yabancı ve bazı yerli oyunculardan arındırılmış Ankaraspor'un başına geçtim.

Zaten her gittiği takımda temizlik yapan bir menajer olarak Ankaraspor'da kendi takımımı çok rahat kurabileceğim.Bu yüzden güzel bir kariyer başlangıcı olacak gibi.

Diğer anadolu kulüplerinden farklı olarak yeni transferlerimi Afrika'dan değil , Balkan'lar ve civarından yapmayı planlıyorum.Eğer varsa o bölgelerde Ankara'ya gelecek-ucuz ve genç oyuncular önerilerinizi bekliyorum.
                    appiah'ı da kaçırma ama,tabi maaşını karşılayabilirsen.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      appiah'ı da kaçırma ama,tabi maaşını karşılayabilirsen.
                      Para sorun olmaz gibi ama Appiah'a İtalya'dan teklif gelince düşünmeden kabul ediyor..

Daha fazla maaş öneririm o zaman belki gelir.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Para sorun olmaz gibi ama Appiah'a İtalya'dan teklif gelince düşünmeden kabul ediyor..

Daha fazla maaş öneririm o zaman belki gelir.
                        yaşı genç değil ama adana demir'den cem tavsiye ederim amc oynar,bir de tayfun özkan,santrfor.
                        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Alihan Balkanların en iyisi Kramaric,Kramaric'i al Hızlı forvet olarak oynat..

Yorum

• Wolfsburg'da oynarken Kramarici almıştım ilk senemde, iyi forvet. Büyük takımların dikkatini çabuk çekiyor.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              David Villa, David Silva ve De Rossi artık A.Madrid'de..

David Villa --- 60 milyon €
                              David Silva --- 46 milyon €
                              De Rossi --- 30 milyon €

David Villa'nın ve David Silva'nın 43 milyon eurosu 48 ay taksitle De Rossi'nin ise 27 milyon eurosu 48 ay taksitle bakalım bu bize nasıl yansıyacak. De Rossi devre arasında takıma katıldı Villa ve Silva sezon sonu geliyor..

Ayrıca Lukaku'nun boyu bende 1,86 ya uzamaz mı bu adam daha..?

Matts Hummels'i sattım inşallah ilerde pişman olmam..
                              Bu 3 oyuncuya çok fazla para mı saçtım acaba ayrıca Lukaku'nun boyu uzarmı Matts Hummelsi satmak bir hatamıdır..?

Bu üçünün cevabını istiyorum..
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu 3 oyuncuya çok fazla para mı saçtım acaba ayrıca Lukaku'nun boyu uzarmı Matts Hummelsi satmak bir hatamıdır..?

Bu üçünün cevabını istiyorum..
                                Eger yıldız transfer hedefliyorsan verilen paralar normal bence..

Lukaku bende 181cm zannediyorum 24 yaşına kadar uzuyordu oyuncular..

FM'de çalıştırdıgım en büyük takım Dortmund.hem de defalarca.Matts Hummels'i yakından tanıyorum o yüzden..benim takımımın değişmezi oluyodu 2-3 sene sonra ve ben de onu 15-20 civarına satıyordum Bayern'e ilerleyen yıllarda..Ama bir Ömer Toprak,Jorgensen,Otamendi varsa elinde ya da bu ayarda ( ilerde süper star olabilecek) satılması pek garip değil..Yine de stoplerini bilmiyorum ama iyi bir alternatif olurdu gibi kadronda hem de Dm,mc oynama yeteniği varken..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X