uefa kupası rakip;celtic.kadrom bu turu geçebilir mi?neden olmasın?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaemon Tools nasıl Fayda etmez??
Senden Cd isteyince Daemon Tools'da kalıp geçmişinde Fm2010'a tıkla fayda eder...
basınca mount imageye orada fm 2010 dosyasını buluyorum
oradan fm 2010 logosunu mount image yapamıyorsunşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
- Alıntı
Yorum
-
Neymar! 23M Euro maliyet ile takımıma kazandırdım. İkinci sezonunda son durum aşağıdaki gibidir. Yok böyle bir oyuncu. Ligde 31 maç 32 gol. Toplamda 52 maç 52 gol.
Kalecim Gökhan Değirmenci de 33 lig maçında 8 gol yiyerek ayrı bir rekora imza attı. Defans hattım Caner-Ceyhun-Otamendi-Ömer Toprak..
- Alıntı
Yorum
-
marco verratti,nicolas otomendi,ömer toprak,jonathan cristaldo,mohammed sarr,sercan yıldırım,emre colak,neymar,keirrson,jorgensen(kopenhagda),axel witsel,stevan defour,coutinho,breno,mehmet ekici,taner taktak,pablo piatti daha bunin gibi birsuru biliyorum ama aklıma gelmiyor suan.bunlar baya iyi gelişiyor.oyuna yeni baslayanlar bu oyuncuları kesınlıkle degerlendirsin
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRiquelmeyi almak için o kadar uğraştım ancak adamdan verim alamıyorum yahu#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
- Alıntı
Yorum
-
Zafer Yelen'i gönderebilen var mı?Ne yaptıysam gitmedi.
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'la 1.sırada 30. Hafta şampiyonluğu ilan etmiştim.Dosya şu lanet save hatasını verdi.
Şimdi hangi takımla başlasam.-
her zaman önce Trabzonspor
- Alıntı
Yorum
-
Zafer Yelen'i Karadenizspor'a gönder. Karadenizspor'a da ağırlık verin bence. İlk senemde Karadenizspor play-off finalinde elendi. Şu an 2. sezondayım Karadenizspor bank-asyaya çıkmayı garantiledi gibi bişey. Sırasıyla tüm Trabzon takımlarını 1. lige çıkartacağım
- Alıntı
Yorum
Yorum