Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uefa kupası rakip;celtic.kadrom bu turu geçebilir mi?neden olmasın?
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• nedendır bılmıyorum fm serisine 2005de basladım 2005den bu yana kadar bana trabzonspordan baska bı takım oyunda sarmıyor.ne yaptıysam olmadı.reale barcaya arsenale manuya lıverpoola hepsıne gıttım yok abi.sarmıyo nedır bu trabzonspor kanımıza ıslemıs abi

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daemon Tools nasıl Fayda etmez??

Senden Cd isteyince Daemon Tools'da kalıp geçmişinde Fm2010'a tıkla fayda eder...
        daemon toolsda mount image diyorsun ya hah ben onu diyemiyorum işte
        basınca mount imageye orada fm 2010 dosyasını buluyorum
        oradan fm 2010 logosunu mount image yapamıyorsun
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk gelen teklifte kaçıcam demiştim ve İnterden teklif geldi hemen kabul edip Trabzonsporu bıraktım. İnter 7. bitirmiş sezonu ordan alıp şampiyon yapmaya çalışıcaz artık.
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Neymar! 23M Euro maliyet ile takımıma kazandırdım. İkinci sezonunda son durum aşağıdaki gibidir. Yok böyle bir oyuncu. Ligde 31 maç 32 gol. Toplamda 52 maç 52 gol.

Kalecim Gökhan Değirmenci de 33 lig maçında 8 gol yiyerek ayrı bir rekora imza attı. Defans hattım Caner-Ceyhun-Otamendi-Ömer Toprak..

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• marco verratti,nicolas otomendi,ömer toprak,jonathan cristaldo,mohammed sarr,sercan yıldırım,emre colak,neymar,keirrson,jorgensen(kopenhagda),axel witsel,stevan defour,coutinho,breno,mehmet ekici,taner taktak,pablo piatti daha bunin gibi birsuru biliyorum ama aklıma gelmiyor suan.bunlar baya iyi gelişiyor.oyuna yeni baslayanlar bu oyuncuları kesınlıkle degerlendirsin

Yorum

• Riquelmeyi almak için o kadar uğraştım ancak adamdan verim alamıyorum yahu

Yorum

• Trabzonspor'la 1.sırada 30. Hafta şampiyonluğu ilan etmiştim.Dosya şu lanet save hatasını verdi.

Şimdi hangi takımla başlasam.
                    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Riquelmeyi almak için o kadar uğraştım ancak adamdan verim alamıyorum yahu
                      Taktiğini iyi ayarlayamadın o zmn..Ben dersler başlamadan önce Roman bende 20 gol 18 asistle oynuyordu
                      #LiverpooL#
                      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• canales i alın amc ye deli bişe
                        Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Zafer Yelen'i gönderebilen var mı? Ne yaptıysam gitmedi.

İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor'la 1.sırada 30. Hafta şampiyonluğu ilan etmiştim.Dosya şu lanet save hatasını verdi.

Şimdi hangi takımla başlasam.
                          Yeniden Trabzonspor.
                          -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Zafer Yelen'i Karadenizspor'a gönder. Karadenizspor'a da ağırlık verin bence. İlk senemde Karadenizspor play-off finalinde elendi. Şu an 2. sezondayım Karadenizspor bank-asyaya çıkmayı garantiledi gibi bişey. Sırasıyla tüm Trabzon takımlarını 1. lige çıkartacağım

Yorum

• riquelme'yi ben de aldım 2.senemde tek başına şampiyon yaptı

Yorum

• fm de hamachiden ortak oyun oynamak ısteyenler mesaj atsın
                                Ofli - mucahiderdogan

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X