İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sen cdsini al zaten 7 saate falan iniyor kurmasıda başka bi olay crack patch falan indirmesi var en iyisi cdsini al..
Ok kardes dogru diyosun eyvallah cd si buraya gelmiştir herhalde....S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkçe yama iyi değil, maç içerisinde arrey bound .. hatası veriyor. Ve çoğu yer ingilizce.
bence türkçe yama çok güzel.
oyunu bugün yükledim, her zaman olduğu gibi trabzonun teknik direktörü olarak başladım, hugo broos a güle güle (:
henüz transfer felan yapmadım ama sağ bek sağ açık ve forvet e takviye şart, hazırlık maçına çıktım 2-3 maç yaptım, umutla gökhan oyunda bile aynı gerçekteki gibi, hele hele umut, yaw ne goller kaçırıyor sinir etti beni bugün, zaten sakatlandı, hayret ettimdediğim gibi en az 3 takviye şart ama parada yok yaw 2.6m veriyor sadri başkanımız bu paraya kimi alacaz
ilk sezon ilk 3 ü hedefliyoruz, oyunda gs yi süper yapmışlar, onlarla rekabet etmek zor olacak, oyuncularına maşallah verdikçe vermişler."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleymayı kurduktan sonra şöyle bi sorun çıktı lig tablosunu göremiyorum beyaz bi sayfa var puan durumu yok..Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkçe yamayı yeniden kur (kaldırmana gerek yok) ve cache'yi sil oyuna başla.
array access out of bounds yazısı çıkıyor..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 07.11.2009, 01:33.I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
geseyi gerçekten güçlü yapmışlar, yetmiyormuş gibi bir de rafael van der vaart'ı transfer ettiler. herkesin de dediği gibi takım çok istikrarsız. benfica'yı deplasmanda 7-0 yendikten sonra kendi evimde kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldım ki kasımpaşa son 30 dakka 10 kişi oynadılar ve golü de penaltıdan attımÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFm 2010'u kurdum ama oyunda bir aylık süreyi geçtikten sonra "Unable to find Fm 2010 disk please make sure it is in drive" gibisinden bir hata verdi.Nasıl halledebilirim?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFm 2010'u kurdum ama oyunda bir aylık süreyi geçtikten sonra "Unable to find Fm 2010 disk please make sure it is in drive" gibisinden bir hata verdi.Nasıl halledebilirim?ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
- Alıntı
Yorum
-
2009 ıle bıraz ara verdıkten sonra fm ye 2010 ıle devam edıyorum, ıtalya da 10 kısı kalmama ragmen 2-0dan 3-3 bıtırdıgım mac sonrası umut bulutun hat-trıck'ı ıle macı kopardım, ılk macta da sonradan oyuna aldıgım umut 2 gol atmıstı, leblebı gıbı sıralıyor adam valla
- Alıntı
Yorum
-
3.sezondayım Drenthe,Servet,Delgado ve Simon Vukcevic Trabzonsporda...
Sezon sonu Gojko Kacar ve bana göre en iyi defanslardan olan Boulahrouz sezon sonu Trabzonsporda,Mehmet Topuzu da almaya çalışıyorum...
Karadenizsporu da yonetiyorum Hasan Ahmet Gol şov yapıyor...
- Alıntı
Yorum
-
Ya hersey guzel gıdıyordu, beledıye macında 6.haftaya gelınce maca gırmıyor hata verıyor Trabzonsporda dıger takımlarda sorunsuz oynuyorum :s oyunum da gıttı ya sınır olum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3.sezondayım Drenthe,Servet,Delgado ve Simon Vukcevic Trabzonsporda...
Sezon sonu Gojko Kacar ve bana göre en iyi defanslardan olan Boulahrouz sezon sonu Trabzonsporda,Mehmet Topuzu da almaya çalışıyorum...
Karadenizsporu da yonetiyorum Hasan Ahmet Gol şov yapıyor...I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoyarak mı oynuyorsun yoksa oyuncularımı sattım oyuncu satmak çok zor çünkü fm 2010'da Alanzinho'nun değeri 7 bende şuan 3-4'e satamıyorum soyarak oynuyorsan bi anlamı yok oynama daha iyi bence..
Şuana kadar Yattarayı 1 milyona, Barısı 3.5 milyona,Emre Gungoru bedava alıp 5 milyona,Selcku 7.5 milyona,İsaacı 4.5 milyona sattım,bi de 1.5 milyona regen sattım bunlar dışında pahalı oyuncu satmadım(pound ile oynuyorum)...Ayrıca bu paraların neredeyse %90'nını kulup aldı..
Aldıgım oyunculara gelirsek Servet ve Delgado bedavaya transfer listesinde idi bedava aldım...
Vukcevicin sozlesmesi bitiyodu transfer listesinde idi 1 milyona aldım bedava da alabilirdim ama işi uzatmak istemedim..
Drenthe 3 milyona transfer listesinde idi,onu da 3 milyona aldım...
Boulahrouz ve Kacar'ın ise sozlesmesi bitiyodu...
Maaş sınırım ise 31.000 pound...
Bu arada Alanzinhoya 1 m verseler satarım...
- Alıntı
Yorum
Yorum