Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardes kayıt olamıyorum yaw tavsiye edenin ismi ne diyo felan
    Bence sen cdsini al zaten 7 saate falan iniyor kurmasıda başka bi olay crack patch falan indirmesi var en iyisi cdsini al..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence sen cdsini al zaten 7 saate falan iniyor kurmasıda başka bi olay crack patch falan indirmesi var en iyisi cdsini al..

Ok kardes dogru diyosun eyvallah cd si buraya gelmiştir herhalde....
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türkçe yama iyi değil, maç içerisinde arrey bound .. hatası veriyor. Ve çoğu yer ingilizce.

bence türkçe yama çok güzel.

oyunu bugün yükledim, her zaman olduğu gibi trabzonun teknik direktörü olarak başladım, hugo broos a güle güle (:

henüz transfer felan yapmadım ama sağ bek sağ açık ve forvet e takviye şart, hazırlık maçına çıktım 2-3 maç yaptım, umutla gökhan oyunda bile aynı gerçekteki gibi, hele hele umut, yaw ne goller kaçırıyor sinir etti beni bugün, zaten sakatlandı, hayret ettim dediğim gibi en az 3 takviye şart ama parada yok yaw 2.6m veriyor sadri başkanımız bu paraya kimi alacaz

ilk sezon ilk 3 ü hedefliyoruz, oyunda gs yi süper yapmışlar, onlarla rekabet etmek zor olacak, oyuncularına maşallah verdikçe vermişler.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

ymayı kurduktan sonra şöyle bi sorun çıktı lig tablosunu göremiyorum beyaz bi sayfa var puan durumu yok..
          Türkçe yamayı yeniden kur (kaldırmana gerek yok) ve cache'yi sil oyuna başla.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türkçe yamayı yeniden kur (kaldırmana gerek yok) ve cache'yi sil oyuna başla.
            Düzeldi şimdide başka başka sorunlar çıkıyor..
            array access out of bounds yazısı çıkıyor..
            En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 07.11.2009, 01:33.

Yorum

• geseyi gerçekten güçlü yapmışlar, yetmiyormuş gibi bir de rafael van der vaart'ı transfer ettiler. herkesin de dediği gibi takım çok istikrarsız. benfica'yı deplasmanda 7-0 yendikten sonra kendi evimde kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldım ki kasımpaşa son 30 dakka 10 kişi oynadılar ve golü de penaltıdan attım
              ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Oynayan arkadaşlar hangisi daha güzel fm 2010 mu yoksa cm 2010 mu karar veremedim hangisini alsam..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Fm 2010'u kurdum ama oyunda bir aylık süreyi geçtikten sonra "Unable to find Fm 2010 disk please make sure it is in drive" gibisinden bir hata verdi.Nasıl halledebilirim?

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fm 2010'u kurdum ama oyunda bir aylık süreyi geçtikten sonra "Unable to find Fm 2010 disk please make sure it is in drive" gibisinden bir hata verdi.Nasıl halledebilirim?
                    Hatanın olduğu metni Google'da aratıp ilk çıkan siteye gir. Sanal sürücü ile alakalı çözümü var orda.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fm 2010'u kurdum ama oyunda bir aylık süreyi geçtikten sonra "Unable to find Fm 2010 disk please make sure it is in drive" gibisinden bir hata verdi.Nasıl halledebilirim?
                      oyunun sürücüde olmadığını söylüyor. benim oyunda crack yok sende varsa crack yapıştıracaksın. eğer benim gibi crack yoksa deamon'da ya da hangi program yüklüyse onda fm 2010 seçili olması lazım yoksa o uyarıyı verir.
                      ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• 2009 ıle bıraz ara verdıkten sonra fm ye 2010 ıle devam edıyorum, ıtalya da 10 kısı kalmama ragmen 2-0dan 3-3 bıtırdıgım mac sonrası umut bulutun hat-trıck'ı ıle macı kopardım, ılk macta da sonradan oyuna aldıgım umut 2 gol atmıstı, leblebı gıbı sıralıyor adam valla
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• 3.sezondayım Drenthe,Servet,Delgado ve Simon Vukcevic Trabzonsporda...
                          Sezon sonu Gojko Kacar ve bana göre en iyi defanslardan olan Boulahrouz sezon sonu Trabzonsporda,Mehmet Topuzu da almaya çalışıyorum...

Karadenizsporu da yonetiyorum Hasan Ahmet Gol şov yapıyor...

Yorum

• Ya hersey guzel gıdıyordu, beledıye macında 6.haftaya gelınce maca gırmıyor hata verıyor Trabzonsporda dıger takımlarda sorunsuz oynuyorum :s oyunum da gıttı ya sınır olum
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3.sezondayım Drenthe,Servet,Delgado ve Simon Vukcevic Trabzonsporda...
                              Sezon sonu Gojko Kacar ve bana göre en iyi defanslardan olan Boulahrouz sezon sonu Trabzonsporda,Mehmet Topuzu da almaya çalışıyorum...

Karadenizsporu da yonetiyorum Hasan Ahmet Gol şov yapıyor...
                              Soyarak mı oynuyorsun yoksa oyuncularımı sattım oyuncu satmak çok zor çünkü fm 2010'da Alanzinho'nun değeri 7 bende şuan 3-4'e satamıyorum soyarak oynuyorsan bi anlamı yok oynama daha iyi bence..

Yorum

Soyarak mı oynuyorsun yoksa oyuncularımı sattım oyuncu satmak çok zor çünkü fm 2010'da Alanzinho'nun değeri 7 bende şuan 3-4'e satamıyorum soyarak oynuyorsan bi anlamı yok oynama daha iyi bence..
                                Soyarak oynadıgım nerden çıktı??
                                Şuana kadar Yattarayı 1 milyona, Barısı 3.5 milyona,Emre Gungoru bedava alıp 5 milyona,Selcku 7.5 milyona,İsaacı 4.5 milyona sattım,bi de 1.5 milyona regen sattım bunlar dışında pahalı oyuncu satmadım(pound ile oynuyorum)...Ayrıca bu paraların neredeyse %90'nını kulup aldı..
                                Aldıgım oyunculara gelirsek Servet ve Delgado bedavaya transfer listesinde idi bedava aldım...
                                Vukcevicin sozlesmesi bitiyodu transfer listesinde idi 1 milyona aldım bedava da alabilirdim ama işi uzatmak istemedim..
                                Drenthe 3 milyona transfer listesinde idi,onu da 3 milyona aldım...
                                Boulahrouz ve Kacar'ın ise sozlesmesi bitiyodu...

Maaş sınırım ise 31.000 pound...

Bu arada Alanzinhoya 1 m verseler satarım...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X