Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GeForce FX 5500 ??

Yorum

• Başladım biraz oynamaya.
      Şimdiye kadar yaptığım maçlar:

Avrupa Ligi'nde gruplara kaldım.Grubum:

Oyunun sen sevdiğim yanı.Üstün Engin Baytar performansı.Şuanlık:
      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşletim Sistemi - Windows XP/Vista/Windows7
        İşlemci - XP - 1.4ghz veya daha hızlı Vista/W7 - 2.0hgz veya daha hızlı
        Bellek - XP-512MB Ram, Vista/W7 - 1GB Ram
        Grafik Kartı - 128MB minimum. Nvidia FX 5900 Ultra veya daha yenisi; ATI Radeon 9800 veya daha yenisi; Intel 82915G/82910GL veya daha yenisi
        Daha eski grafik kartları sadece 2D maç motorunu gösterebilir ve desteklenmemektedir.
        Bu kartların dizüstü bilgisayarlar için üretilmişleri çalışabilir ancak desteklenmemektedir.
        ÖZellikler bunlarda iyi ama oyun donuyo neden??

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son Dakika: Rekarte, Mark Viduka, Christian Vieri, Henri Camara, Ezquerro, Alvaro Novo, Ivan Campo transferin son gününde Nottm.Forest'lı oldular
          Forza Nottingham..
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• CM 2010 oynadım hiç ama hiç hoşuma gitmedi maç içerisinde oyuncular pas verecekken sanki yere düşecekler, durduk yere topu taça atmlar falan çok saçma geldi. Biraz daha FM 2009'da Nottingham kariyerime devam edeyim yarın öbür gün FM 2010'u da yükleriz..

Acaba FM 2010'un 2009'dan farkı nedir..?
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Ben hala Fm2008 oynuyorum .

2009'u yüklemiştim ama kuramadım , 2010'u da kuramam diye yüklemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben hala Fm2008 oynuyorum .

2009'u yüklemiştim ama kuramadım , 2010'u da kuramam diye yüklemiyorum.
                2010'u yüklemek 2009 gibi zor değil. 2009 da neydi o öyle, şifreyi ordan alıyoduk oraya yazıyoduk sonra ordan tekrar diğer yere 2010'da direk kuruyosun ama crack olmadığı için deamon tools'ta fm 2010 her zaman seçili olması lazım.
                ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Bugün oyunu aldım ancak kuramadım :/ Cd nin içerisinde setup dosyası var tıklıyorum InstallAnywhere yüklemeye hazırlanıyor çıkıyor doluyor sonra birşey olduğu yok. Birde diğer bir klasörün içerisinde .sid .sim ve .sis uzantılı fm 2010 dosyaları var. .sid uzantılı olanı yaklaışık 1.07 gb heralde setup bu ama bunuda açamıyorum yani .sid uzantılı bir dosyayı nasıl açabilirim bilmiyorum yardım edebilirseniz sevinirim :/

Yorum

• Arkadaslar bu sampiyonlar ligi için 25 oyuncu seçilmeli 4 ü trabzon uyruklu diyor ama bende 4 tane yok 2 tane var ne yapmam lazım oyun ilerlemiyor yardımcı olursanız sevinirim....
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• enes 20 yaş altı takımdan bir kaç oyuncuyu A takıma çıkart sonrada çıkardığın adamı kadroya al
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        enes 20 yaş altı takımdan bir kaç oyuncuyu A takıma çıkart sonrada çıkardığın adamı kadroya al

Eyvalah kardeşimde onlarda seçilmedi ama 2 oyuncuyla gittik..........
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaslar bu sampiyonlar ligi için 25 oyuncu seçilmeli 4 ü trabzon uyruklu diyor ama bende 4 tane yok 2 tane var ne yapmam lazım oyun ilerlemiyor yardımcı olursanız sevinirim....
                          Bir daha böyle bir durumlar karşılaşırsan eğer ki 2 tane varsa o 2 kişiyle birlikte 23 oyuncu seçebilirsin. 3 tane Trabzon uyruklu varsa 24 kişi seçebilirsin. Yani 21 futbolcu + Trabzon uyruklu futbolcuların şeklinde bir kadro belirleyebilirsin.

Yorum

• İlk olarak Süleyman Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir daha böyle bir durumlar karşılaşırsan eğer ki 2 tane varsa o 2 kişiyle birlikte 23 oyuncu seçebilirsin. 3 tane Trabzon uyruklu varsa 24 kişi seçebilirsin. Yani 21 futbolcu + Trabzon uyruklu futbolcuların şeklinde bir kadro belirleyebilirsin.

Anladım kardesım sagolsın...........
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• oyunu tam anlayabilmek için 5 kez yeni oyun açtım.. nerde kim var nasıl alınır nasıl satılır az çok fikrim oldu artık..
                              beni en çok şaşırtan ilk açtığım oyunla son açtığım oyun arasındaki farktı.. ilk açtığım oyunda genelde maçlar 0-0 yada 1-0 bitiyordu..

bir taktik geliştirdim ve müthiş sonuçlar aldım.. ilk sezon umut 49 maçta 39 gol 11 asist yaptı.. gökhan 40 maçta 27 gol 6 asist yaptı.. cristaldo diye bir forvet kiraladım 48 maçta 14 gol 17 asist yaptı..

takım olarak 126 gol atıp 56 gol yedik.. uefada ilk eleme maçında werder bremene deplasmanda 4-3 yenildik.. ikinci maçta 6-2 yendik.. yarı finalde şansız bi şekilde sporting lizbona elendik(deplasman gol avantajı).. sadece 5 maçta gol atamadık..

yeni sezona alanzinho yattara song silva colman ve caleyi sattıktan sonra sağlam bir ortasaha ve hucum hattı aldım.. diğer fm serilerinde genelde hep bi sonraki sezon öncekinden daha çetin geçerdi.. onun için bundada düzen değişikliğine gittim ve hazırlık maçlarında güçsüz rakiplere çok gol attım.. geyse ile kupa maçında riquelme olmasaydı yenilirdim.. tekrar eski taktiğime gittim ve piskopat bir şekilde işlemeye devam etti taktiğim..

4 maçta 19 gol atıp 1 gol yedim.. beşiktaşı deplasmanda "6-1"ledim

taktiği isteyen arkadaşlara upload eder özelden yollarım..

ss koymak istiyorum ama nasıl yapılacağını unuttum.. yardımcı olabilecek arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim..

Yorum

• Ve bir efsane yeniden ayağa kalkıyor.

Süper lig kalitesinde bir oyuncu olan Emrah Kol'la 3 yıllık mukavele yaparak tüm dikkatleri üzerime çektim.
                                Emrah Pazar , Enis , Berkin , Berkay gibi genç ve yetenekli isimlerle sözleşme imzaladım.
                                Bunun dışında tecrübelerinden yararlanmak amacıyla Timuçin ve Baliç gibi kurt isimlerle anlaştım.
                                En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 17.11.2009, 00:22.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X