kariyere başlamış bulunuyorum pcyi kasınca kaydedip çıktım oyundan, pc biraz dinlensin devam edeceğim. hazırlık maçlarını yeni bitirdim. ilk maçlarda göze batan futbolcular colman, gökhan, umut ve sonradan oyuna almama rağmen zafer.gabric, selçuk, alanzinho idare eder gibi. hazırlık maçlarında pek güçlü takım olmadığı için defansa pek bir iş düşmedi o yüzden yorum yapamayacağım. sizde nasıl bilmiyorum ama takımın sağ kanadı hücum yönünden biraz zayıf gibi. yattara 3 ay sakat, ne enginden ne de barıştan iyi verim alamadım. bir sağ açık almayı düşünüyorum bir de takımda 2 forvet olduğundan forvet almayı düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 10 yıl geri gittim, 01-02 macerasına başlıyorumilk kariyerim newcastle united ile başlamıştı ama fazla uzun sürmemişti yaklaşık 15 hafta sonra kovmuşlardı beni
ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 10 yıl geri gittim, 01-02 macerasına başlıyorumTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle256 MB ekran kartı ve 1 GB ram ile oynanırmı FM 2010 veya CM 2010..?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç İzleme Ekranını Paylaşabilirmisiniz? Nasıl Acaba Akıcımı ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor'a Fatih Tekke'yi aldım takır takır gol atıyor valla.-
her zaman önce Trabzonspor
- Alıntı
Yorum
-
Fmg Turkce Yamayı yayınladı...
- Alıntı
Yorum