Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ve 2016'da şampiyonlar ligi şampiyonu Trabzonspor oldu. 0-0 biten maçın uzatmalarında da gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarıyla rakibi Milan'a üstünlük sağlayan Trabzonspor Vicente Calderon'da kupayı kaldırarak bir tarih yazdı...
    Trabzonspor'un tarih yazan maç kadrosu şöyle;
    1. Sinan Özcan
    2. Oktay Közen
    3. Caner Erkin
    4. Ceyhun Gülselam
    5. Ömer Toprak
    6. Willians
    7. G. Kacar
    8. Mehmet Ekici
    9. Willians
    10. Balotelli
    11. Deniz Naki

Yedekler;
    Onur, Jem Karacan, Selçuk İnan, Wilshere, İbrahim Kaş, İbrahim Kuyumcu, Levent Öztürk.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ve 2016'da şampiyonlar ligi şampiyonu Trabzonspor oldu. 0-0 biten maçın uzatmalarında da gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarıyla rakibi Milan'a üstünlük sağlayan Trabzonspor Vicente Calderon'da kupayı kaldırarak bir tarih yazdı...
      Trabzonspor'un tarih yazan maç kadrosu şöyle;
      1. Sinan Özcan
      2. Oktay Közen
      3. Caner Erkin
      4. Ceyhun Gülselam
      5. Ömer Toprak
      6. Willians
      7. G. Kacar
      8. Mehmet Ekici
      9. Willians
      10. Balotelli
      11. Deniz Naki

Yedekler;
      Onur, Jem Karacan, Selçuk İnan, Wilshere, İbrahim Kaş, İbrahim Kuyumcu, Levent Öztürk.
      Tebrikler Kadro da güzelmiş ama bi kaç oyuncu regen sanırım.

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O kadar emek ettik bi yardım edin yahu
        Renkdaş diğer oyuncular hakkında pek bilgim olmadığından sana önerebileceğim tek şey Marquinhos'u AMR oynatman olur.

Yorum

• Dil sağlanacak nasıl böyle birşey yok dersin ki.Link koyduk işte okumuyormusun.Bir tıkla bak ne yazar orda.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            5 kişi ortak almak çok mantıklı, buradan beşer kişilik gruplar anlaşıp Steam üzerinden alabiliriz, kişi başı 12 TL civarı bir paraya gelir, orjinal oyun oynamanın keyfini yaşarız, crackti bugtı uğraşmayız. Hem de Türkçe dil desteğine katkıda bulunmuş oluruz.
            5 kişi ortak alma olayını tam anlayamadım. Şimdi bir defa 5 kişi ayrı ayrı oyunu nasıl ne ile yükleyecek? Sonra bir cd key 5 defa kullanılabiliyor diyorsunuz bunun kontrolü nasıl yapılıyor. 10 kişi o keyi kullansa oyun çalışmıyor mu? Biraz ayrıntı verebilir misiniz?

Bu arada ortak alma işi olursa burdan bir değil bir kaç 5li grup çıkar

Türkçe işi imkansız değil sanırım bir patch gibi bilgisayara indirilebilecek ben öyle anladım. Eski yıllardan farkı ise oyuna hiç bişeyi bozmadan dahil olmuş olacak.Mesela normalde varolan bir dili değiştirerek elle ayarlanıyordu türkçe patchler.
            Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
            Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Erasmus,Fleck ve Boateng 2012-2013 sezonunda baya iyiler.
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                5 kişi ortak alma olayını tam anlayamadım. Şimdi bir defa 5 kişi ayrı ayrı oyunu nasıl ne ile yükleyecek? Sonra bir cd key 5 defa kullanılabiliyor diyorsunuz bunun kontrolü nasıl yapılıyor. 10 kişi o keyi kullansa oyun çalışmıyor mu? Biraz ayrıntı verebilir misiniz?

Bu arada ortak alma işi olursa burdan bir değil bir kaç 5li grup çıkar

Türkçe işi imkansız değil sanırım bir patch gibi bilgisayara indirilebilecek ben öyle anladım. Eski yıllardan farkı ise oyuna hiç bişeyi bozmadan dahil olmuş olacak.Mesela normalde varolan bir dili değiştirerek elle ayarlanıyordu türkçe patchler.
                Steam denen bir program var. Bu program sayesinde CD olmadan oyunu satın alıp bilgisayarınıza kurabiliyorsunuz. Oyunu kutulu almadığınız için de dolayısıyla daha da ucuz. Kutulu oyun 80-90 TL iken Steam üzerinden oyun 40 USD'ye alınabiliyor. Oyunu satın aldığınız zaman size bir CD key veriyor ve bu CD key ile 5 ayrı PC'de oyunu kurabiliyosunuz. Daha sonra problem halinde deaktif edip başka PC'de yine kurabiliyorsunuz, toplam sayı 5'i aşmadan kullanabiliyorsunuz yani. Steam, internet üzerinden oyunu legal CD Key ile oynadığınızı kontrol ediyor. Oyunu kutulu satın alsanız dahi, CD keyinizi arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz, PC'de Steam kurulu olması yeterli.
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Steam denen bir program var. Bu program sayesinde CD olmadan oyunu satın alıp bilgisayarınıza kurabiliyorsunuz. Oyunu kutulu almadığınız için de dolayısıyla daha da ucuz. Kutulu oyun 80-90 TL iken Steam üzerinden oyun 40 USD'ye alınabiliyor. Oyunu satın aldığınız zaman size bir CD key veriyor ve bu CD key ile 5 ayrı PC'de oyunu kurabiliyosunuz. Daha sonra problem halinde deaktif edip başka PC'de yine kurabiliyorsunuz, toplam sayı 5'i aşmadan kullanabiliyorsunuz yani. Steam, internet üzerinden oyunu legal CD Key ile oynadığınızı kontrol ediyor. Oyunu kutulu satın alsanız dahi, CD keyinizi arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz, PC'de Steam kurulu olması yeterli.
                  Yani bu şekilde aldığımız oyunu kurmak istediğimiz bilgisayarda internet olması da şart anladığım kadarıyla..?
                  Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                  Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yani bu şekilde aldığımız oyunu kurmak istediğimiz bilgisayarda internet olması da şart anladığım kadarıyla..?
                    Herhangi biyerden FM'nin kurulum CD'sini alıp, aktivasyonuda telefonla yapabilirsin.

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alanzinho yu takımda tutmak için neler yapabilirim : (
                      Devam eden kariyerinde kafasına gitmeyi koyan oyuncuyu caydırmak imkansız gibi.

Yeni Kariyer açınca ilk iş takımdaki yıldızlara 5 yıllık sözleşme imzalat.muhtemelen yine gitmek isteyeceklerdir ancak bu şekilde uzun süre oyunculardan faydalanabilirsin sözleşmenin 4.yılına geldiğinde oyuncuyu sat yoksa seneye bedava gider.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• FM 2009'da Trabzonspor'da stadı enileyebilen varmı ben 6 lig şampiyonluğu 6 türkiye kupası 5 şampiyonlar ligi kazandım finans durumum mükemmel ama stadı yenilemiyor yönetim nedense ultimatom yolluyorlar bu kadar baaşarıya rağmen oyunu kaydetip evet dedim hemen kovdular kulüpten..
                        bu stad büyütme veya yenilemenin bi çaresi yokmu acaba..:?
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          FM 2009'da Trabzonspor'da stadı enileyebilen varmı ben 6 lig şampiyonluğu 6 türkiye kupası 5 şampiyonlar ligi kazandım finans durumum mükemmel ama stadı yenilemiyor yönetim nedense ultimatom yolluyorlar bu kadar baaşarıya rağmen oyunu kaydetip evet dedim hemen kovdular kulüpten..
                          Benim stadım büyütüldü. Nasıl oldu pek fark etmedim. Hatta stadın ismi dahi değiştirildi.
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            FM 2009'da Trabzonspor'da stadı enileyebilen varmı ben 6 lig şampiyonluğu 6 türkiye kupası 5 şampiyonlar ligi kazandım finans durumum mükemmel ama stadı yenilemiyor yönetim nedense ultimatom yolluyorlar bu kadar baaşarıya rağmen oyunu kaydetip evet dedim hemen kovdular kulüpten..
                            benim stad büyütüldü
                            ben hersene yönetime başvuruyordum
                            3.senemin sonunda zar zor uefa kupasını aldım ve yönetim birden stadı büyütmeye karar aldı. bu kararda takımın performansı çok önemli
                            oyuncularının kalitesi ve takım oyunu iyi yapman önemli
                            anca 4. sezonda müthiş bir takım oldu artık herşey yerine oturdu
                            gelene gidene 4-5 gol atar oldum bazende bi o kadarda yiyorum
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim stad büyütüldü
                              ben hersene yönetime başvuruyordum
                              3.senemin sonunda zar zor uefa kupasını aldım ve yönetim birden stadı büyütmeye karar aldı. bu kararda takımın performansı çok önemli
                              oyuncularının kalitesi ve takım oyunu iyi yapman önemli
                              anca 4. sezonda müthiş bir takım oldu artık herşey yerine oturdu
                              gelene gidene 4-5 gol atar oldum bazende bi o kadarda yiyorum
                              6 sene oldu aldığım kupaları tekrar saymama gerek yok herhalde neden büyütmüyorlar anlamıyorum stad her maç full dolu..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 1. Sinan Bolat
                                2.Onur Özer
                                3.Eduardo
                                4. Murat Sözgelmez
                                5. Özcan Bağcı
                                6. Mehmet Topuz
                                7. Bruno Lopes
                                8. Tarta
                                9. Willians
                                10. Alex Teixara
                                11. Marquinhos

Yedekler;
                                Jem Karacan, Selçuk İnan,Gökhan Zan,Egemen,Elder Granja,Yılmaz Köse,Mata,Birol Güner

kırmızı ile yazılmış adamlar galip gelmek için acayip çalışıyorlar oda yetmedi 3-0 öndesin hala gol atmaya çalısıyorlar
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim