Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayrıca ben transfer manyağı olan biriyim u20 takımımda 2 tane daha 11 çıkacak var yabancım vardı kiraladıklarım hariç
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bende öyleyim Transfer yapmayı falan çok seviyorum , Kiralıyorum oyuncuları ama Sene sonu falan geri geliyorlar karma karışık oluyor Hangisini satsam , kiralasam vs.

Brezilyalı kaleci çıkarsa alırım

Lig'e bi takım çıkarsam 8 yabancı hakkın oluyor , Yepyeni oyuncular falan zevkli olur.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende öyleyim Transfer yapmayı falan çok seviyorum , Kiralıyorum oyuncuları ama Sene sonu falan geri geliyorlar karma karışık oluyor Hangisini satsam , kiralasam vs.

Brezilyalı kaleci çıkarsa alırım

Lig'e bi takım çıkarsam 8 yabancı hakkın oluyor , Yepyeni oyuncular falan zevkli olur.
        Ben 2014'te anca Karadenizspor'u çıkarabildim. Gönderdim TS'deki fazlalıkları yetişecekleri anca çıktılar
        Ondan sonra da yabancı 2-3 kaliteliyi kiraladım ligte kaldılar.
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Ayrıca Dünyada en zengin 3. klüptüm. Real - Barca- TrabzonSpor

Yorum

• İki pilotum Karadeniz ve Of süper ligde ilk yarıyı Karadeniz 18 Of 15 puanla kapattı.İki takımda 15-20 tane potansiyeli olan oyuncularım var.Bu yıl pilotlar ligde kalsın seneye daha çok yatırım yapacağım
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ayrıca Dünyada en zengin 3. klüptüm. Real - Barca- TrabzonSpor
              Hile kokuları alıyorum ?

Yorum

Hile kokuları alıyorum ?

Hayır. Ben oyuncuları alırken hep beleşe aldım. Kontratı biten 25-30 yaş arası oyuncuları alıp kiraladım.
                Örneklerini geçmiş sayfalarda görürsün.
                Ben arfa L.Fabiano , Pantelic ve daha çoğu. Ribery'i bile aldım böyle. Kuscak kaleci ve Boruc da cabası

HEpsini birer sezon kiraladım kullanmayacaklarımı diğerlerini kullandım ve hem para hem de sezon sonu performansa göre sattım
                Her sezon böyle oyuncuları alırım
                O yüzden 20 25 tane yabancım u20de Diğerleri de kiralık

Ayrıca 2016 yılındaydım ve 1 şampiyonlar ligi 1 uefa 2 süper kupa avrupa.
                7 sene üst üste şampiyonluk Türkiye kupaları ve süper kupalar. Her sene şampiyonlar liginde en az çeyrek final ve her sene 16m sadece yayın geliri geliyordu. Kiralamalar vs. diğer kupalar. Maç kazanınca gelen paralar vs denince 350m falan bir değerim oldu. ve 2017 yılı için de bir stad yapacaklardı ama sildim oyunu

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2 sene üst üste şampiyonluklar + Türkiye kupası + Süper kupa 1 tane
                  Bir Uefada yarı final
                  Ertesi sene uefayı aldım
                  Şampiyonlar liginde çeyrek final garanti

26-30m transfer bütçem var çok iyi oyuncularım olmasa da Boruc,Rakitic,Mandzunick,Misimovic,Vanderberg gibi yıldız futbolcularım var.

Stad yapın diyorum ama kabul etmiyorlar.
                  Stadı genişletin diyorum yani.
                  İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk sezon Uefa'da yarı final oynadık, Türkiye kupası ve şampiyonluk ile sezonu kapattık.
                  2. sezonum şampiyonluk+uefa+türkiye kupası'nı aldım devre arasında sözleşmesi biten 5-10 oyuncuyu kadroma kattım ve 3.sezonun başında bunları satılığa çıkardım 30 tane teklif geldi
                  Hepsini kabul ediyorum
                  Beleşe kattığım futbolculardan bazıları Rakitic, Luis Jimenez, Boruc,Jan Polak,Shikibala,Stijnen hepsi de en az 1m ile kiralanacak
                  Chelsea Stijnen ve Luis Jimenez'i kiraladı kiralama bedeli olarak minimum 2.5m alacağım Adamlar beleşe geldi
                  Takımdaki yabancı sayım +20 oldu heralde herkesi bir yerlere kiralıyorum
                  Hedefimde Misimovic var
                  Kimi napıcağımı şaşırdım Elimdeki gereksiz yabancıları 2-3'ten satıcam artık
                  8 kişilik yabancı kontejyanına kimi alıcam şimdi ben ya
                  O kadar da zor değil aslında. 2 sene şampiyon ol bir de avrupada yarı final çeyrek finallere falan çık bütçe veriyorlar sana 10m'na yakın.

O parayı harcama git kaliteli adamlarla sözleşme imzala beleşe kontratı bitenlerle.
                  SOnra onları kirala falan işte parayı kırıyorsun.
                  Şu anda benim kadromda ek olarak bir Ediz var bir de Vanderberg + Boruc.
                  Diğerleri kiralık:
                  RAkitic
                  Misimovic
                  L.Jimenez
                  gibi..

Umut'u da bjkye kiraladım.

Sezon sonu için
                  Servet
                  Ben arfa
                  Aissati
                  Baptista
                  Kuszcak mıydı neydi man kalecisi.
                  + sayamadıklarım 30m transfer bütçem var en yüksek harcadığım para 4.3m misimovic.
                  Rossi diye biri vardı beleşe aldım sol bek 7m'na da onu sattım
                  İlk senemde Liverpool uefa yarı finalinde elemişti, bu sene de 3.sezonum yani şampiyonlar ligi yarı finalinde eledi beni yine
                  Bir uefa kupası + yarı final
                  Bir şampiyonlar ligi yarı finali
                  2 şampiyonluk
                  2 türkiye kupası
                  1 Türkiye süper kupası
                  1 uefa süper kupası

Kazandım hala stad yapmıyorlar O kadar da adam aldım transferler dudak uçuklatıcı
                  Ya ayrıca ben bir kaç transfer yanlışı yaptım bunları satmak istiyorum değerleri 4m falan 2m'na öneriyorum ama kimse teklif yapmıyor.
                  Örn: Slyva'yı 0'a öneriyorum teklif yok
                  Yabancı kaliteli uşaklarla sezon sonu için beleşe sözleşme imzalıyorum kontejyana takılıyorlar:d 20 tane yabancım var hepsi kiralık Bu sezonun da sonuna geldim aramıza Baptista , Krygiakos , Ben arfa Aissati katılacak
                  Aa Salihovic'i nasıl unuturum
                  Sezon sonu Umut ile Alanzinho'yu satma planlarım var Alanzinho yerine Baptista'yı aldım ayrıca paraya kıyıp Arda'yı almaya çalışıyorum
                  3 sezonum bitecek.
                  Ben Rakitic'i falan geçen sene aldım.

Sana tavsiyem Vanderberg var santrafor çok has bir adam
                  Ayrıca bu oyun İngiliz oyun sistemine göre hazırlanmış. Yani 4-4-2'ye yakın bir taktik ile her daim başarılı olabilirsiniz. Şahsen ben TrabzonSpor'da 2 def ön libero solda Alan , sağda Yattara , ortadaki ofansif orta saha Rakitic , Misimovic ilerde Gökhan ile oynuyorum pek verim aldığım söylenemez. Gol zor atıyoruz.
                  Final maçındayım şampiyonluk için çekiştiğim Beşiktaşın iki puan gerisindeyim ve son maç Beşiktaş ile
                  Ayrıca scoutları iyi çalıştır , ilk önce sözleşmesi olmayanlara teklif yap 5-10 tane al scout. Sonra bunları gönder her yere. Özellikle Hırvat-Bosna-Sırp-G.Afrika-G.Amerika çok iyi oyuncular çıkıyor.
                  19-17 yaşlarındakileri alıyorum ben maksimum 1m'na aldıktan sonra değeri 7-8m oluyor kiralıyorum 1m'na
                  Ben ilk sezon Aldo Ducsher diye bir ön libero aldım bir de Vanderberg'i şampiyon olduk
                  Sonra Aldo'yu sattım J.Jones'i aldım beleşe
                  En büyük harcadığım para 4.3m Misimovic ; onu da şimdi kiraladım madde olarak da sezon sonu 4.2'ye alınabilir dedim Keyifleri bilir
                  Anderlechte Jan Polak ben satamadım kiralayamadım ama sen de al dene
                  Descharts mı ne var Van damme var bir de Club Bruggedan Stijnen diye bir kaleci.

Ayrıca Boruc'u da alabilirsin Celtic'ten ben aldım değeri 7.5mdu.

İlk etapda bunlar iyi transferler olur
                  Drago Gabric'i de bir sene kiralık yolla , Köln olursa güzel olur ben oraya kiraladım değerini 8.5m yaptı geldi. Almanya'ya daha alışık bir oyuncu. Geçenkinde de oyunum silinmişti onda da Köln'e kiralamıştım.

ve Vanderberg'i al derim forvet bitiricilik 16 iyi bir oyuncu yedeğin olsun değerini artırıyor.
                  Rossi diye biri var solbekte oynuyor İtalyan genç takımından aldım .
                  7m'na sattım piyasası süper bir oyuncu. Yarım sezon Cale'nin yedeği olarak oynat piyasa yapıyor
                  Nijerya milli takımından Cdihi Odiah var sağ bek Serkan'ın yedeği şu anda ama 8.25 değeri var bir şampiyonluk gördü değeri bu oldu 2.2m'den
                  Jan Polak haricini kiraladım ben. Jan Polak gitmiyor
                  Diğerlerinin değeri 5-6m arası oluyor 7 8m istiyorum 800-900-1000 arasına kiralıyorum
                  Alanzinho 52 maç 8 gol 35 asist :
                  Romadan Kerrison'u alıyorum 4.7m peşin 5m 2 yılda Koymaz ki bana
                  Bak şu anda Luis Jimenez'i Chelsea'ye kiralamıştım 8m kiralamada madde varmış teklif yaptılar o maddeyi kaçırmışım be 8m'na gidicek 11m'luk adam
                  Alanzinho , Colman , Gabric , Rakitic , Salihovic ve Mandzunikic'i sattım , yerine beleşe olarak aldığım Aissati , Ben Arfa , Baptista , Servet'i ve Kuscazs mı neyse onu kullanıyorum kaleci olan
                  20 yaşında bir forvet buldum , bitiricilik 19 Müller diye bir zenci
                  Diğer özellikleri de süper. Barcelona'dan 4.7m'na transfer edicem ama maaş bütçem elvermiyor Çok oyuncu almak böyle zarara uğrattı beni inşallah sene sonu aynı fiyata alabilirim
                  Hayır. Ben oyuncuları alırken hep beleşe aldım. Kontratı biten 25-30 yaş arası oyuncuları alıp kiraladım.
                  Örneklerini geçmiş sayfalarda görürsün.
                  Ben arfa L.Fabiano , Pantelic ve daha çoğu. Ribery'i bile aldım böyle. Kuscak kaleci ve Boruc da cabası

HEpsini birer sezon kiraladım kullanmayacaklarımı diğerlerini kullandım ve hem para hem de sezon sonu performansa göre sattım
                  Her sezon böyle oyuncuları alırım
                  O yüzden 20 25 tane yabancım u20de Diğerleri de kiralık

Ayrıca 2016 yılındaydım ve 1 şampiyonlar ligi 1 uefa 2 süper kupa avrupa.
                  7 sene üst üste şampiyonluk Türkiye kupaları ve süper kupalar. Her sene şampiyonlar liginde en az çeyrek final ve her sene 16m sadece yayın geliri geliyordu. Kiralamalar vs. diğer kupalar. Maç kazanınca gelen paralar vs denince 350m falan bir değerim oldu. ve 2017 yılı için de bir stad yapacaklardı ama sildim oyunu

Ya işte böyle süren bir oyun

Yorum

• İyi bir kariyere benziyor'da senin kadar yabancı oyuncu almam ben darlanırım.

Kimi oynatacağı mı , ne yapacağı mı falan şaşırırım

Yorum

İyi bir kariyere benziyor'da senin kadar yabancı oyuncu almam ben darlanırım.

Kimi oynatacağı mı , ne yapacağı mı falan şaşırırım
                      İşte diyrum ya Böyle oynuyorum ben:d

Yorum

• Valla Trabzonspor kariyerim duruyor hala ama Dediğim gibi Bankasya'dan Rizespor'u Alır gelirim belki süper lig semalarına , Böyle bir macerayı çok istiyorum.

Yorum

• 1-) Juan De La Fuente: Sezon başı Bocadan 6 Milyon TLye alıp Karadenizspora Kiralamıştım.20 Maçta 9 Golü Var.

2-)Ruben Rochina:Barcelonadan 500 Bin TLye alıp Ofspora kiralamıştım.20 Maçta 7 Golü var.Şuanki Değeri 5 Milyon 750 Bin TL
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• 3. sezon başında tam tamına 90 Milyon Dolar harcadım.
                            Tabii ki hepsi 48 ay taksitle.
                            Més Que Un Club

Yorum

• Ligin ilk yarısını 2. sırada tamamladık Lider Bjk'nin 3 puan gerisinde.

2 Kalecim var ; Onur ve Tolga. Bazı maçlar'da pek güvenemediğim için bu kalecilere Sinan Bolat'ı gelecek sezon için kadromuza kattık. Ligin ilk yarısında Onur ağırlıklı tabi ki , Tolga ile değişmeli oynattım. Lig sonuna kadar Onur ile götürürüm ama Gelecek sezon Sinanın arkasında bekler.

Stoper Mevkiinde dediğim gibi forma savaşı var adeta. Değişmeli oynatıyorum oyuncuları yanlız Egemen ve Giray daha sıklıkla oynuyorlar. Nijeryalı genç Stoperim Adeleye ise Uyum sorunu yaşıyor gelecek sezon daha iyi olacak.

Hücum hattında 10 Numaramız İbricic oynamadı mı Takım dengesiz oynuyor.
                              Bunu farkettim , Gelecek sezon 10 Numarayı veriyorum kendisine Umut'tan alıp.

Teofilo'da takıma katkı sağlıyor gerek golleri , gerekse Asist yönden. Yattaranın yerine aldığım Belaid'de İnanılmaz bi kondisyon sorunu var , sık sık sakatlanıyor o bölge için Oyuncu arayışlarımız başladı belki gelecek sezon sağ kanatta revizyon'a gidebiliriz.

Gabric süper şahsen çok memnunum , hangi takımla oynasak oynayalım sol kanatı otoban gibi kullanıyor , gelecek sezon yeri garanti olanlardan. İlk sene forvetsizlik yüzünden aldığım ve bu sene hiç bir maç'ta forma şansı bulamayan Mehmet Batdal'ı Karadenizspor'a attım.

3 Tane'de Regen Transferlerim var. 3'ünü de MVV'ye yolladım , Bu Arada MVV Hollanda 2.Ligin'den bi alt lige düşmüş.

Kiralık oyuncularımdan Papy Rizespor'da full oynuyor , Brüls Manisaspor'da 1 maç'ta oynayabilmiş.

( Oktay senin kaleciyi bulamadım.)

Yorum

• 1. sezon

2. sezon

3.sezon

Abdülkadir
                                Més Que Un Club

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X