İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Dortmund'un alt yapısından bir adam çıktı Sinan Kaya diye Adam süper bir yetenek gözlemci gönderdim 6 yıldız verdi 7.5 milyon euroya anlaştım dortmundla adam bursaya gelmiyordu senelik 1.5 milyon euro teklif ettim ama bir para istemmişti gelmek istemiyordu ilginç şekilde şu anda imza atıyor diyor. Bu oyun çok ilginç.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
Oyuna Karadenizspor'la başlamak çok zevkli oluyor en başta zaten iki-üç adam takviyeyle rahat bank asyaya çıkıyor takım bu transferlerde ömer özçelik,emrullah güvenç,fatih sonkaya gibi bedelsiz adamlar zaten cemre ortalama 21-22 golle oynuyu turkcell super lige kadar bide trabzonspor'dan gelen oyuncularla iki yılda takım süper lige çıkar uzun lafın kısası Karadenizsporla oyuna başlamak en mantıklısı
- Alıntı
Yorum
-
Tüm sakatlık ve kart rekorlarını kıracağım bu gidişle. Oyun Bursayı 4.kez üst üste TSL şampiyonu yapmamam için her şeyi yapıyor.
6.sezonda 4.şampiyonluk için ama G.Birliği halen lider averajla.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
Dün Canım Sıkıldı Ve Trabzonspor İle Yeni Kariyerimde Yol Almaya Başladım .
Sezon Öncesi Takviyeleri Editör Yolu İle Yaptım . Engin , Tjikuzu , Ferhat , Zafer Bende .
İsaac Manisa'da Kiralık , Papy Mvv'de Kiralık , Brüls'ü 2010'da Çağıracağım , Hüseyin'de Bursa'da .
Fazla Bir Transfer'e İhtiyaç Olduğunu Sanmıyordum . Sol Kanat'a Gabric'i () Transfer Ettik .
Santrafor Eksikliğimiz'de Göze Çarptığı İçin Yine Aynı Takımdan Nikola Kalinic'i 5 Milyon CVivarı Renklerimiz'e Kattık .
Colman'ı Oyun Başında 4.2 Milyon'a Anderlecht'e Kakaladık
Tayfun Cora Satılık Listesinde Şuan , Yerine Abdurrahman Veya Orhan Şam'ı Düşünüyoruz .
Yabancı Kontejan'ımız Dolu .
Lig'de İlk Maç Gs İle .
Bir Sağ Bek Transfer'i İle Transfer'i Kapatacağız .
- Alıntı
Yorum
-
Ben bu editörü kullanamıyorum...Fm 08 oynuyorum..Oyun 8.0.0 dan başladığı için üzerine 8.0.2 hatta Geçen sene devre arasındaki transferlerin olduğu dosya yükledim...Şimdi oyunun editöründen 8.0.2 yi açması için tıklıyorum açmıyor...8.0.0 ı açmak isteyince açıyor ama ben onu oynamıyorum...Yardım edermisiniz sorun nedir..Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
Yorum