Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dün öyle bir olay oldu sinirlenip neredeyse laptopu kırıcaktım
    guilherme ye o kadar çok teklif geldi ki milan-inter-valencia dan ama hep redettim
    en son milan 22.5 milyon euro verdi red ettim
    sonra roma 26 teklif etti ben tam rededecektim ki bi baktım öyle bir tuş yok ççç
    meğerse sadri şener kabul etmiş
    en önemli oyuncu satmış
    bide mali durumumuz o kadar kötü değil 12.5 aldım adamı 26 ya sattım
    guilherme yerine alex teixarayı 12 ye aldımw
    hacı sadri şener kabul etmedi futbolcunun sözleşmesinde 26 milyon euro ya serbest kalır maddesi vardır...bana da aynısı marquinhos da olmuştu sözleşmesine madde koymuştum 44.5 milyon euro serbest kalır nasıl olsa kimse vermez o kadar parayı diye madrid 45 verdiçççççççççaldı adamı elimden

Yorum

• Dortmund'un alt yapısından bir adam çıktı Sinan Kaya diye Adam süper bir yetenek gözlemci gönderdim 6 yıldız verdi 7.5 milyon euroya anlaştım dortmundla adam bursaya gelmiyordu senelik 1.5 milyon euro teklif ettim ama bir para istemmişti gelmek istemiyordu ilginç şekilde şu anda imza atıyor diyor. Bu oyun çok ilginç.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Dün Trabzonspor'dan istifa ettim. Yerime Rafael Benitez'i getirdiler. Helal olsun dedim valla

Yorum

• Bilgisaray i mahfetti Komple temizlemek lazim Pc den bunu Artik
          Yenisini Alinca Yükleriz
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• ŞL'de 3.olduk , UEFA'dayız , rakip Red Star .

Ligde de oldukça rahatız 12 puan farkla lider bitirdik ilk yarıyı.

Willians'a 24 milyon euro önerdi Milan , 28.5 istedim kabul ederlerse satacağım .

5.5 milyon euroya Ronaldinho'yu aldık , 32 yaşında .

Yorum

• Ben Dün Öylesine Bi Oyun Açtım . İşsiz Başladım Oyuna .
              Karadenizspor BankAsya'ya Çıksın , Başına Geçeceğim Hemen .

Yorum

• Oyuna Karadenizspor'la başlamak çok zevkli oluyor en başta zaten iki-üç adam takviyeyle rahat bank asyaya çıkıyor takım bu transferlerde ömer özçelik,emrullah güvenç,fatih sonkaya gibi bedelsiz adamlar zaten cemre ortalama 21-22 golle oynuyu turkcell super lige kadar bide trabzonspor'dan gelen oyuncularla iki yılda takım süper lige çıkar uzun lafın kısası Karadenizsporla oyuna başlamak en mantıklısı

Yorum

• Almeira'da son sezonum sözleşmemin sonunda kulübü bırakacağım.Sözleşmeme ne kadar sadık olduğumu belirtmek için de İnter ve Liverpool'dan gelen teklifleri reddettim.
                  Bordomavi.net

Yorum

• 45 dk da bu kadar kart normal mi?
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Senin oyun lanetlenmiş gibi

Yorum

• Tüm sakatlık ve kart rekorlarını kıracağım bu gidişle. Oyun Bursayı 4.kez üst üste TSL şampiyonu yapmamam için her şeyi yapıyor.
                        6.sezonda 4.şampiyonluk için ama G.Birliği halen lider averajla.
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Dün Canım Sıkıldı Ve Trabzonspor İle Yeni Kariyerimde Yol Almaya Başladım .
                          Sezon Öncesi Takviyeleri Editör Yolu İle Yaptım . Engin , Tjikuzu , Ferhat , Zafer Bende .

İsaac Manisa'da Kiralık , Papy Mvv'de Kiralık , Brüls'ü 2010'da Çağıracağım , Hüseyin'de Bursa'da .

Fazla Bir Transfer'e İhtiyaç Olduğunu Sanmıyordum . Sol Kanat'a Gabric'i ( ) Transfer Ettik .
                          Santrafor Eksikliğimiz'de Göze Çarptığı İçin Yine Aynı Takımdan Nikola Kalinic'i 5 Milyon CVivarı Renklerimiz'e Kattık .

Colman'ı Oyun Başında 4.2 Milyon'a Anderlecht'e Kakaladık

Tayfun Cora Satılık Listesinde Şuan , Yerine Abdurrahman Veya Orhan Şam'ı Düşünüyoruz .
                          Yabancı Kontejan'ımız Dolu .

Lig'de İlk Maç Gs İle .

Bir Sağ Bek Transfer'i İle Transfer'i Kapatacağız .

Yorum

• Ya biri bana yardımcı olabilir mi ?

Oyuna giriyorum "copy protection has failed" diye bir hata veriyor sonra da oyundan çıkıyor lütfen bir yardım

Yorum

• Ben bu editörü kullanamıyorum...Fm 08 oynuyorum..Oyun 8.0.0 dan başladığı için üzerine 8.0.2 hatta Geçen sene devre arasındaki transferlerin olduğu dosya yükledim...Şimdi oyunun editöründen 8.0.2 yi açması için tıklıyorum açmıyor...8.0.0 ı açmak isteyince açıyor ama ben onu oynamıyorum...Yardım edermisiniz sorun nedir..
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• UEFA'daki rakibimiz Red Star'a deplasmanda 2-1 yenildik , 2.maçta ise 5-0 lık net bir skorlar bir üst turdayız .

Rakibimiz Fiorentina .

Willians , Maicon , Ochirosii gibi yabancılarımıza teklifler gelmeye devam ediyor ama okumadan reddediyoruz çünkü hedefimiz Avrupa'dan bir Kupa.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X