Zaten Sözleşme imzalamada bir hile yapamazsın imzalaması bile büyük başarı olduğunu gösteriyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Liverpool'un başındayım. Gayet güzel bir sezon oluyor. Ligde 5. sıradayız. Ama lig kupasını aldık. FA Cup'ta finale çıktık. Şampiyonlar liginde son 8 takım arasındayız. Ama Gerrard 2 maç cezalı. Her şey normal ve tıkırında. Ama bir sorunum var. ManU'yu, Arsenal'ı, Chelsea'yı yenen takımım Sunderland, Hull, Stoke gibi takımları yenemiyor. Adamlar orta sahayı bir defa geçemiyor ama benim haylazlar gol atamıyor. Taktik felan değişiyorum yine olmuyor.
Küçük takımları neden yenemiyorumdur acaba?
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Sürekli yönetim güven güncellemesi geliyor. Kupayı aldığın için mutluyuz ama 2-2'lik West Brownich maçını unutmadık diyor adamlar. Kovacaklar yer arıyorlar. ççç çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Zamanla beklentiler iyice yükseliyor da o yüzden. Genk'le büyük başarılar yakalamıştım ben de, sonra bir sezon 4. oldum diye görevime son verdiler. Hayır, ben gelmeden her sene şampiyon oluyordunuz sanki... Vefayı İstanbul'da bozasıyla ünlü bir semt olarak biliyorlar sadece.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli yönetim güven güncellemesi geliyor. Kupayı aldığın için mutluyuz ama 2-2'lik West Brownich maçını unutmadık diyor adamlar. Kovacaklar yer arıyorlar. ççç ççç
Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
Abi lig kupasını aldım, FA cupta finalde yenildim, Şampiyonlar liginde yarı finaldeyim ve yönetim ligde 5. olduğum için güvenmiyor bana. Zaten çok berbat bir lig.İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanla beklentiler iyice yükseliyor da o yüzden. Genk'le büyük başarılar yakalamıştım ben de, sonra bir sezon 4. oldum diye görevime son verdiler. Hayır, ben gelmeden her sene şampiyon oluyordunuz sanki... Vefayı İstanbul'da bozasıyla ünlü bir semt olarak biliyorlar sadece.
Sürekli maç yapıyorsun. Bırakacağım görevi.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İkinci sezonumdayım. Kadromuz çok muazzam. İleri uçta Marquınhos, kanatlarda Saivet ve Alex Teix. oynatıyoruz. Colman ve Selçuk orta sahamızın değişmezleri. O bölgeye Jem Karacan yeni transferimiz olacak inşallah. Ömer Toprak ona olan güvenimizi sarsmadı ve mükemmel bir ortalama tutturdu. Bu sene iki kanat bek'ime iyi adamlar almayı düşünüyorum. Kale'de Onur oynuyor, 29 maçta 18 gol yedi toplam. Şu anda Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final'indeyim. Rakip Porto. Evimde 2-1 kazandım. Kayserispor'la yapacağım Lig maçından sonra rövanşı oynayacağız. Sanırım Porto mücadelesi bir tur daha atlamak adına kayıtlı bir oyun olacak
Haydi hayırlısı.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
2013 yılındayım.Trabzon'da 3 sezonda 7 kupa, Manchester'da da 2 senede 6 kupa kazandım.Sezon sonunda da ayrıldım takımdan.Bundan sonra milli takım çalıştırmayı düşünüyorum teklif gelirse..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
O kadar çok ki bu sorduğunuz isimler, arka sayfalarda bizim oyunlarımızın resimleri eklenmiş, oradaki oyuncuları deneyebilirsiniz. Ayrıca bir çok site'de bu isimler listeler halinde ekli durmakta. Bu oyuncuların sınırı yok. Wonderkid'ler var... Pozisyon pozisyon gençler, yetenekliler, iyiler, var oğlu var yani...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum