Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Seçili liglerin maçlarını görmek istemiyorum onun için bişey yapılıyor mu ?
    Game Status'ten diğer liglerin maç ayrıntılarını ayarlayabilirsin..

İlk olarak Ahmet Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hemen nasıl yapıorsunuz bu kadar basit mi oyun yaa...??..Herkes 5 kupa falan....Ben iyi bir fm ciyim ama m'boro ile ligde kalmaya ugrasıyorum...
    Söz konusu lig Süper Lig olunca bir hayli basit oluyor.Şaşırmaya gerek yok yani..

Premier Lig'de Boro ile UEFA'ya katılmak Süper Lig'de şampiyon olmaktan çok daha kıymetlidir..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Söz konusu lig Süper Lig olunca bir hayli basit oluyor.Şaşırmaya gerek yok yani..

Premier Lig'de Boro ile UEFA'ya katılmak Süper Lig'de şampiyon olmaktan çok daha kıymetlidir..
      Doğru sanırım......bEN İngiltere yi öneririm orta düzeyde bir takım cidden zor....
      Twitter Adresim

Yorum

• oyuncuya sozlesme imzalayıp imzalamıcagını soruyorum alttaki cevabı veriyor..
        Bi turlu yeniliyemedim sozlesmeyi..
        Altte ne demek istemiş??

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oyuncuya sozlesme imzalayıp imzalamıcagını soruyorum alttaki cevabı veriyor..
          Bi turlu yeniliyemedim sozlesmeyi..
          Altte ne demek istemiş??
          acil biri ne demek istedigini soyleyebilir mi??

Yorum

Ben 2008 oynuyorum orda nereden yapıcaz..
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Ben 2008 oynuyorum orda nereden yapıcaz..
              Oyundan oyuna değişen bir özellik değil bu.Aynı şekilde yapabilirsin..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Oyundan oyuna değişen bir özellik değil bu.Aynı şekilde yapabilirsin..
                Yok abi anlamadın..Nereye giripte yapıyoruz onu Game Status nerde..

Yorum

Yok abi anlamadın..Nereye giripte yapıyoruz onu Game Status nerde..
                  Options > Game Status'a gir.Sol tarafta 'Detay Derecesi' var (2. sırada).Karşına seçtiğin ligler gelecek.Orda ligin karşısına tıkla ayrıntı derecesini belirle.Diğer lig seonuçlarını görmek istemiyorsan 'None' yap.

Yorum

Options > Game Status'a gir.Sol tarafta 'Detay Derecesi' var (2. sırada).Karşına seçtiğin ligler gelecek.Orda ligin karşısına tıkla ayrıntı derecesini belirle.Diğer lig seonuçlarını görmek istemiyorsan 'None' yap.
                    Şöyle bir yer var ama...

Yorum

• Statü'nün altındaki Detail Level'e tıkla.Oradan istediğin ligin ayrıntı seviyesini seç..

Yorum

• Ben trabzonsporla 1 sezon oynadım. Hem Kupayı hemde ligi aldım. Sarmadı kolay geldi. Başka ülkelerin birinden orta sıra takımı alıcam.

Yorum

Statü'nün altındaki Detail Level'e tıkla.Oradan istediğin ligin ayrıntı seviyesini seç..
                          Oldu Berk sağolasın..Bende onları görüyordum ne işe yarıyor diyordum..Biraz içeriğine bakınca anladım şimdi...Tekrar sağolasın...

Yorum

• 5 hafta önceden 20 puan fark..

6.şampiyonluk..

Eğer şampiyonlar ligini alırsam,yeni kariyer'e başlıyacağım..

Bu arada yıllardır çeyrek finalde elendiğim şampiyonlar liginde yarı-finale Liverpool'u eleyerek ulaştım..Yarı-finalde Bayern ile eşleştim...

Hayırlısı..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              scott ları oyuncu aramaya gönderdim 5 ay oldu hala iz yok...ne kadar zamanda dönüyolar?
                              cevap verebilecek olan yok mu?
                              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• UEFA'da finale yükseldim. İkinci sezonum. Porto rakibim. İlerleyen saatlerde oynarım. Bugün pek oynayamadım, dışardaydım.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X