Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alabilseydim Bombayi Gösterecektim

Obefemi martins 15 Mio gelmedi yahu
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alabilseydim Bombayi Gösterecektim

Obefemi martins 15 Mio gelmedi yahu
      Martinsi bence çok kötü yapmıslar...bedava verseler oynatmam..
      Bu arada Sakhoyu alamadım Real Madride gitti,Bende Feyenorddan Leoyu aldım 5.5m ye Leo da iyidir..
      Asıl Bomba seneye patlıyor,Seneye Diegoyu alırsam bombayı patlatırım..

Yorum

• CSKA ile eşleşmiştim UEFA'da. İlk maçı 1-0 yendim Avni Aker'de. Dionisio'nun golüyle. Rusya'ya avantajlı gidiyoruz, hadi bakalım.

Yorum

• ve 1 sezonda 3. kupa da geldi..
          3 sezonda toplam 5 kupa oldu..

Bu topcuların hepsi gitmek istiyo 1 tanesinin seneye sozlesmesi bitcek yenilemiyor yapabilcegim bişi var mı??

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            CSKA ile eşleşmiştim UEFA'da. İlk maçı 1-0 yendim Avni Aker'de. Dionisio'nun golüyle. Rusya'ya avantajlı gidiyoruz, hadi bakalım.
            Allah'ım sana geliyorum.

UEFA'da destan yazıyoruz. Son dakikaların takımı olduk adeta. Gruptan çıkış hikayemi anlatmıştım. Son dakikalarda gelen goller sağolsun... CSKA'yı 1-0 yendiğim için rahattım tabii. Ama 4.dakikada öne geçince ev sahibi tırstım, 23'de 2-0 olunca acaba bu güzel kupadan eleniyor muyuz dedim? Kadromda ciddi sakatlar vardı, kadro kurmakta zorlandım bu maç. Maç içerisinde dört defans, bir ön libero, üç orta saha, bir sol ofansif ve bir forvete döndüm. Sağ ofansif olmadığı için kadroda böyle bir şey yaptım. 70'lerde de verdim bütün takımı hücuma. Bunun meyvesini 83'te aldık. Çağlar çıktı sahneye, havalarda uçuyordum o dakikalarda. Kaza kurşununa gitmeyelim diye, defansife döndüm. Zaman geçirme sık sık, kontra atak.

90'a yaklaşırken, Akinfeev filan geldi kornerlerde. İkinci korner dönüşü İbrahim Dağaşan'ın orta sahadan attığı gol ile 2-2 bitti maç. Böylelikle UEFA'da bir üst tura yükseldim. Rakip Lokomotiv Moskova, Villareal'i elemişler.

Yorum

• İlk sene lig ve kupa alındı..
              Türkiye Süper kupası dda alındı ama avrupada başarı için erken
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk sene lig ve kupa alındı..
                Türkiye Süper kupası dda alındı ama avrupada başarı için erken
                Hemen nasıl yapıorsunuz bu kadar basit mi oyun yaa...??..Herkes 5 kupa falan....Ben iyi bir fm ciyim ama m'boro ile ligde kalmaya ugrasıyorum...
                Twitter Adresim

Yorum

• Seçili liglerin maçlarını görmek istemiyorum onun için bişey yapılıyor mu ?
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Sanmam....Olabileceğini...
                    Twitter Adresim

Yorum

• scott ları oyuncu aramaya gönderdim 5 ay oldu hala iz yok...ne kadar zamanda dönüyolar?
                      En son Akif Gür tarafından düzenlendi; 21.06.2009, 19:04.
                      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hemen nasıl yapıorsunuz bu kadar basit mi oyun yaa...??..Herkes 5 kupa falan....Ben iyi bir fm ciyim ama m'boro ile ligde kalmaya ugrasıyorum...
                        Valla Umut 20 gol atınca, hepsi de bu sene berabere biten maçlarda atamadığımız goller gibi, lazım olan anlarda gelince, olduk şampiyon..
                        Alanzinho'nun payı yadsınamaz tabii ki
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bana gore en kolay Fm bu..
                          Daha once ilk sezonumda sampiyon oldugumu hatırlamıyorum,9.0.3 te transfer yapmadan sampiyon oldum..

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bana gore en kolay Fm bu..
                            Daha once ilk sezonumda sampiyon oldugumu hatırlamıyorum,9.0.3 te transfer yapmadan sampiyon oldum..
                            Bende kolay dedikleri için 2008 oynuyorum hala..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ve UEFA'da çeyrek final geldi, CSKA'dan sonra Lokomotif ile eşleştim. İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybetmeme rağmen, rövanşta 3-1'lik galibiyet ile tur geldi. Mutluyuz..

İnter ile eşleştim çeyrek finalde, oldu da tur atladım Tottenham-Atl.Madrid galibiyle oynayacağım. Bir de İnter ile ilk maç içeride, işler kötü UEFA'da.
                              En son Hüseyin İlkin tarafından düzenlendi; 21.06.2009, 23:19. Sebep: Ekleme

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                scott ları oyuncu aramaya gönderdim 5 ay oldu hala iz yok...ne kadar zamanda dönüyolar?
                                ?????????????????????*
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X