Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    defans ve orta saha icin futbolcu isimleri rica ediyorum

forvet hattimda adailton cok iyi oynuyor orta sahanin ortasinda celso borges de iyi.

cok ofansif oldugum icin defans hattinda aciklar veriyorum
    Federico Fazio...

Arjantinli Genç oyuncu.Dc Dm Mc pozisyonlarında oynayabiliyor.Transferi zor oluyor ancak çok kaliteli bir oyuncu.Ben stoper olarak kullanıyorum.1.95 lik boy avantajını çok iyi kullanıyor.Maçın sıkıştığı anlarda forvet olarak görev veriyorum.stoper olmasına karşın her sezon 8-10 golü var.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Federico Fazio...

Arjantinli Genç oyuncu.Dc Dm Mc pozisyonlarında oynayabiliyor.Transferi zor oluyor ancak çok kaliteli bir oyuncu.Ben stoper olarak kullanıyorum.1.95 lik boy avantajını çok iyi kullanıyor.Maçın sıkıştığı anlarda forvet olarak görev veriyorum.stoper olmasına karşın her sezon 8-10 golü var.
      6,5 mio € degeri suan almam imkansiz

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar fm 2009-tl diye bir dosya kullanarak yükledim ben oyunu.şimdi bu yeni patchyi yüklemek istiyorum.
        oyun kopya olduğundan çalışır mı bilemiyorum?
        atakan öztürk arkadaşın anlattığının aynısını uygulasam çalışır mı?napmam gerekli?
        .................
        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tolgayı benfıcaya 14 mılyon dolara sattım takımı kurdum hemen
          ben 2.5M £ ya satabildim. sen nasıl o kadar paraya sattın anlamadım. ticari zekana hayran kaldım valla
          ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben 2.5M £ ya satabildim. sen nasıl o kadar paraya sattın anlamadım. ticari zekana hayran kaldım valla
            Bende 2.5'a sattım. 1.5'a da Serkan'ı sattım.

İbrahim Dağaşan, Sezer ikilisinden birini alacaktım ama Sezer'i Sivas, İbrahim'i de kendisi kabul etmedi.

Sağ bek bölgesine Uğur Kavuk'u alırken, sol bek kısmına da Çağlar'ı aldım. Devre arası Cale'yi satarım..

Ligde altıncı haftaya geldim. İçeride takım taş gibi, deplasmanda ortalıkta yok. Ayrıntılı 10.hafta raporumda maç sonuçlarını göreceksiniz. Sadece şunu söyliyim, Fener'i 3-1 yendim ilk maçta. Avni Aker'de. Ondan üç hafta önce son hazırlık maçında da Kadıköy'deydim, 3-2 yendim orada da.

Kupada da yolumuza devam ediyoruz, hayırlı olsun.

Yalnız Umut küstü bana. Kayseri'den teklif gelmişti, peşin ödemedikleri için vermedim ki verseydiler Fatih Tekke ile anlaşmıştım ama transfer bütçem yoktu. 2 milyon euroya Zenit ile anlaşmıştım.. Kayseri'nin teklifini kabul etmedim diye küstü, bende fazla oynatmıyorum zaten. Tek forvette tercihim Gökhan, yedekten de Isaac'ı alıyorum. Valla müthiş oynuyor...

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              defans ve orta saha icin futbolcu isimleri rica ediyorum

forvet hattimda adailton cok iyi oynuyor orta sahanin ortasinda celso borges de iyi.

cok ofansif oldugum icin defans hattinda aciklar veriyorum
              defansa Jonny Magallon.. Orta Sahaya Özer yada Yıldıray Olabilir..
              Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
              Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• arkadaşlar birisi bana cevap verebilir mi??????????????????
                yükledim şu an oynuyorum fakat options bölümü kapalı gözüküyor.oyunu kaydedemiyorum.napacağım
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Ya ben oyun başlangıcında tüm ligleri seçeyim dedim bayağ ülke vardı. Şuan hala yükleniyor. Tüm ülkeleri seçmem iyi mi sizce?

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya ben oyun başlangıcında tüm ligleri seçeyim dedim bayağ ülke vardı. Şuan hala yükleniyor. Tüm ülkeleri seçmem iyi mi sizce?
                    Oyunu bir süre sonra oynayamazsın.. Yada Şimdide oynayamazsın büyük ihtimal
                    Cok yavaşlar.. veya hiç acılmaz.

Yorum

• Hangi ülkeleri seçmemi tavsiye edersin peki? Ve en fazla kaç ülke seçmeliyim ilerde sorun yaşamamak için?

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya ben oyun başlangıcında tüm ligleri seçeyim dedim bayağ ülke vardı. Şuan hala yükleniyor. Tüm ülkeleri seçmem iyi mi sizce?
                        naptın abi sen

çok kasar oyunu.. denildiği gibi oynaman zorlaşır..

Yorum

• Kaleye Liege'den Sinan Bolat'ı aldım.2011de Real Madrid ve Barcelona peşine düştü Casillas'a alternatif arıyomuş Madrid.Takas teklif ettim yemedi

Yorum

• 2 Sezon uefa gruplar Öncesi Son mac MAN city

ve ligdeki ilk 3 mac GS GA ve FB
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Halit abi bence.(Eğer sistemin iyi ise)
                              İngiltere
                              Türkiye
                              İtalya
                              İspanya
                              Fransa
                              Almanya

Başta bunları seç.En önemlileri bunlar.Tabi yanında bazı bonus ligleri seçebilirsin.Arjantin, Meksika, Brezilya vb.
                              Més Que Un Club

Yorum

• Meksika hariç diğerlerini seçtim Atakan

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X