Bi bakayım Federico ya Gökhan ın yerini doldurmam lazım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlhan yoksa kovuldun da kendin mi düzenledin bu yazıyıİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor taraftarı ilhan ismine tapıyor!
Trabzonspor taraftarları, Jose İlhan adlı teknik direktörün Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunu kutluyor.
Sokak ve caddelerde yer alan bazı taraftarlar, Jose İlhan isimli teknik direktörlerinin büyük bir teknik bilgisi olduğunu, onunla çok kupalar kazanacaklarını söyledi.
Futbol uzmanları ise, bu kupanın Jose İlhan için büyük bir armağan olduğunu ve takım olmanın unsurlarını sahaya yansıtarak kupayı hakettiklerini belirtti.
---
Takımın efsaneleşmiş isimlerinden Ali Kemal Denizci, Jose İlhan isimli teknik direktörü övdü.
Ali Kemal Denizci, "ilhan adlı teknik adamın ileride başarılı olacağını ve onunla birlikte daha çok kupalara uzanacağımızı düşünüyorum" dedi.

Şaka bir yana tebrikler
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Yok yahu nereye kovulacağım
Kulüp benimle sözleşme yenilemek istediğinde şartları kabul etmedim, kendi şartlarımı 3-4 defa tekrarladım anca orta yolu bulduk. 3-0'dan 5-3 Fenerbahçe'yi yenerek süper kupayı aldım. Fortis'i ve lig şampiyonluğunu almıştım zaten. Neden Fenerle süper kupa oynadım anlamadım.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Ligde 2. Fenerbahçe olmuştur o yüzden İlhanİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yahu nereye kovulacağım
Kulüp benimle sözleşme yenilemek istediğinde şartları kabul etmedim, kendi şartlarımı 3-4 defa tekrarladım anca orta yolu bulduk. 3-0'dan 5-3 Fenerbahçe'yi yenerek süper kupayı aldım. Fortis'i ve lig şampiyonluğunu almıştım zaten. Neden Fenerle süper kupa oynadım anlamadım. 
.
Bir sol bek arıyorum , pahalı olsada olur
.
Yorum
-
Şampiyonlar liginde şanssız bir şekilde Celtic'e 2-1 yenildim. Recoba, Vieri, Yattara ve Gökhan o maçta sakatlandı. Ajax'la oynayacağım. Sanırım tarihi bir fark yerim.
@ Samet,
Ee şimdi Beşiktaş ile Sivasspor mu oynayacak süper kupa için?
diye sormuştum ki Atakan'ın mesajı gördüm. Eyvallah Atakan
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Şöyle bir şey beklerdim açıkçası fm yetkililerinden:İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yahu nereye kovulacağım
Sivasspor T.Direktörü Bülent Uygun, Süper Kupa finalinde kendilerinin oynaması gerektiğini iletti. "Trabzonspor şampiyon oldu. Bize de onlarla final oynamak düşer" dedi.
pouahuahahaha ççç
Yorum
-
İlhan ben Trabzonspor sözleşme teklif edince verdiği parayı sonuna kadar düşürüp kabul ediyorum...Trabzonspor dan para mı alacam bide...Zaten para yok ordan gelen para transfer e gider en azından..İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yahu nereye kovulacağım
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum