Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adında anlaşıldığı gibi bir futbol takımının menajerliğini yapıyorsun. Takıma oyuncu aldırıyor, göndertiyor, antrenmanları sen veriyorsun vs. vs. gerçek hayatta bir antrenör ne yapıyorsa sen de oyunda onları yapıyorsun.

Oyunu almana gerek yok internetten indirebilirsin.

@ Mahmut,

Hepsine "Sana güveniyorum" diyorum.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Mahmut, ilhan herseferinde aynisini soylememenizi tavsiye ediyorum etkisi azaliyor. Maclardan sonra kemal hocaya feedback sor.
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• fitness coach olarak Pincolini yi tavsiye ederim.
        ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Maradonna'yi avni aker de agirladim Colman'i seyretmeye gelmis.. oyunda cok buyuk bir hata var ama, besiktas fair play liginde birinci oldu (ben ise ikinci..)
          En son Erkan tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 02:28.
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yerli genc ve kaliteli kaleci lazim Onur a yedek Tolga villareal e gittide
            Sinan Bolat
            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Bana golcü ve iyi asist yapan sağ ve sol bek lazım...
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bana golcü ve iyi asist yapan sağ ve sol bek lazım...
                eğer alabilirsen rafinha yı dene istersen
                https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana golcü ve iyi asist yapan sağ ve sol bek lazım...
                  srna..........

Yorum

• Ankaraspor u takipteyim ve onlarla maçımı oynamadım...Gs lede maçım var kendi kaderimi kendim belirleyeceğim...

Yorum

• Gökçek'in takım coşmuş

Yorum

• çalısan bi torrent linki verebilcek var mı??
                        bi türlü bulamadım...

Yorum

• 32. haftada lider Ankaraspor u konuk ettim...Ankara ekibi şampiyonluk sitresini kaldıramadı...

33. haftada Gs ye 4-1 yenildim ve Ankaraspor Bursaspor u yenerek liderliği tekrar almıştı...Ve sadece 1 puan fark vardı...Son hafta Fırtına Konya yı evinde ağırladı ve 2-0 mağlup etti...Artık herşey Ankaraspor un mağlubiyetine kalmıştı...Ve Ankara ekibe küme düşen Denizli deplasmanındaydı..Herkes küme düşen Denizlinin maçı vereceğini düşünüyordu lakin öyle olmadı...Denizli Ankaraspor u mağlup ederek Kupa yı Ankaranın elinden alıp Trabzonspor verdi...

Yorum

• Oyunun ilk hali img olarak var bende ve akşam kuracağım..
                            İndirmem gereken yamalar ıvır zıvır, oyunun kalitesi açısından nelerdir, kısaca yazan olursa dua ederim
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oyunun ilk hali img olarak var bende ve akşam kuracağım..
                              İndirmem gereken yamalar ıvır zıvır, oyunun kalitesi açısından nelerdir, kısaca yazan olursa dua ederim
                              ben de yeni kurucam sadece 9.0.3 patch ve turkce yama indiricem...
                              başka bişi gerekmez herhalde...

Yorum

• İlk sezonumuzda 3. olmuştuk , 2. sezonda ise giderek artan performansımız ile tam 26 yıl sonra şampiyon olduk Takıma teşekkür ediyorum .

Gökhan Ünal yine gol kralı oldu .

[IMG][URL=http://img44.imageshack.us/i/adszofh.png/][/URL[/IMG]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim