Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gökhan 8 maç 9 gol 2 asist gerçekte böyle olsa ne isteriz ondan
    Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...

Yorum

• Hüseyin, Serkan, Alanzinho, Colman, Tayfun, Ferhat giden isimler..

Toulouse'tan Gignac, Cruzeiro'dan Carioca ve Marvin Angulo'yu aldım.2 milyon dolar daha param var.Beleşe sol açık bulmayı planlıyorum.Harcamada ipin ucunu biraz fazla kaçırdım..

Sezon başında Süper Kupa'yı Fener'i penaltılarla yenerek kazandım.Ligde de ilk 2 maç geride kaldı.Kocaeli ve Kyaseri'yi 3-0 ve 1-0 ile geçtik..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Ligde ilk 7 haftada 2 yenilgi aldık.Buna rağmen liderin 2 puan gerisindeyiz..

Şampiyonlar Ligi'nde ise enteresan olaylar oluyor.Grubumda Roma, Villarreal ve Zenit var.İlk devre sona erdi ve hiç beklemediğim bir yerdeyim şuanda.Hedefim 3. olup UEFA'ya gitmekti ancak şimdi şansımız gruptan çıkma şansımızda önemli derecede var.Villarreal ve Zenit ile deplasmanda, Roma ile içerde oynayacağız.Villarreal deplasmanından eli boş dönmemiz yüksek ihtimal.Zenit'ten en az 1 puan almalıyız.Roma maçı ise final maçı olacak gibi.İşimiz çok zor..

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Şampiyon TRABZONSPOR !!

Sanırsam Son 9 Haftaydı . Şampiyonluk Özlemi Çeken Takımımız İçin Ve Taraftarı İçin İnanılmaz Stresli Bir 9 Haftaydı .

5 Puan Önde Girdik 9 Haftaya . 9 Maç'tan 5'ini Kazandık , 1'i Berabere Bitti . Berabere Kaldığımız Hafta Fb'de Berabere Kalmıştı .

Son 3 Maç , Ankaraspor , Denizlispor , Kayserispor .

Küme Düşmesi Garantilenen Ankaraspor'a 2-1 Yenildik Ve Hayaller Suya Düşüyor Gibi Olduk .
          Fb İle Aramızda 2 Puan Fark Kaldı . Denizlispor'u Full Atak Oynadığımız Maçta 6-0 Mağlup Ettik .

Bu Maçta Göze Çarpan En Büyük Etken Seleznyov'un 5 Gol Atmasıydı

Son Haftaya 2 Puan Fark İle Girdik . Rakip İddiasız Kayserispor .

İlk Yarı 0 - 0 Sona Erdi , Devre Arasında Baktım ki Fb Manisaspor'u 1 - 0 Mağlup Ediyor .

Dedik Heralde Buraya Kadarmış , 2.Yarıda 4 - 2 - 4'e Döndük Ve Karşılığını 4-1 Gibi Bir Skorlara Alarak Avni Aker Stadını Bayram Yerine Çevirdik

Diğer Maçta Fb Manisaspor ile 2-2 Berabere Kalmıştı . ( Lig Tablosunu Koyacağım )

Son 6-7 Hafta Takımımızın Beyni Olan Mehmet Topuzdan Yoksun Bir Şekilde Geçirdik .

5 Ay Sakatlık Yaşadı Kendisi . Artık Gözler Taransferdeydi , İşte Teknik Direkötürün Gelecek Sezona Ait Transfer Planlaması ;

Gelecek Sene İçin Fazla Bir Transfer Düşünmüyoruz Bu 3 Olur 4 Olur .
          Kiralık Oyuncularımız Var Onları'da Değerlendireceğiz . Çok Önemli Eksiklerimiz Yok .
          İyi Bir Oyuncu Kadromuz Var , 1-2 Bölgeye Takviye Yapıp Transferi Erken Kapatacağız .
          Gözlemcilerimiz Her Bölgeyi Dolaşıyor , TRABZONSPOR'a En İyisini Kazandırmak İçin Ellerinden Geleni Yaptıklarına İnanıyorum ''Şeklinde Konuştu

Fazla Transfer Yapmayacağım Dedim Ama Yetenekli Oyuncu Bulduk Mu Kapıyoruz .
          Her Zamanki Gibi Öncelikle Bonserivisi Elinde Futbolcular İle Görüşmeye Başladık .
          O Konuda 3 Futbolcu İle Görüştük 3'üde İmzayı Attı İşte O Futbolcular ;

Hakan Balta
          Servet Çetin
          Georgino Wijnaldum

Mevcut Kadrodan Gökhan Ünal , Giray Kaçar Ve Atiba Hutchinson'u Sattım . Her Birinden 5'er Milyon Aldım . Atiba'nın Yerini Genç Oyuncu Wijnaldum İle Doldurmayı Planlıyoruz .

Kaptanlığı Mehmet Topuz'a Verdik , 2. Kaptan Egemen . Aslında 1. Kaptan Egemen Yapacaktım Ama Çok Kart Gördüğü İçin Yapmadım .

Tony Sylva Devre Arasında Hull Ctiy İle Anlaşmıştı , Sene Sonu Gitti .
          Serkan Balcı 600 Bin'e Bjk'ye , El Yasa Süme İse , 1 Milyon'a Charleroi'ye Gitti .

Orduspor Süper Ligde Kaldığı İçin 1 Sene Daha Ki Sung Yueng Orda Oynayacak .
          Brüls Cska Sofia'ya Gitti Kiralık Olarak .

Kaleye Serdar Kulbilge , Volkan Babacan , Ve Luis Martinez 3'lüsüne Verdim .

Hee Unutmadan Gökhan Ünal'ı Sattık , Yerine Forvet Transferi Gerektiği İçin Transfer Listesinde Oyuncu Ararken İnter'den Kerlon Gözümüze Çarptı Ve 3.5 Milyon'a Bünyemize Kattık .

Transferi Kapattık Sayılır . Yeni Sezonun Hayırlı Geçmesi Dileğiyle

Yorum

• Napoli'yle oynuyorum ilk sezon bana pahalı olmayan orta sahanın ortasında çok yönlü (Gökhan İnler) gibi bir futbolcu önerir misiniz?
            "53"

Yorum

• Bu çocuğu İsviçre Alplerinden bulup getirdim

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Napoli'yle oynuyorum ilk sezon bana pahalı olmayan orta sahanın ortasında çok yönlü (Gökhan İnler) gibi bir futbolcu önerir misiniz?
                Adigun Salami

Yorum

• ilk sezonumda 4. oldum

1.gs 80 p
                  2.fb 80 p
                  3. bjk 69 p
                  4. ts 68 p

Yorum

• en hizli golü hüseyin cimsir atti 1 dakika 9 saniye ile

forvetemi koysam napsam

Yorum

• Süper Cupa Final'i Oynayacağız Fb İle .

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ilk sezonumda 4. oldum

1.gs 80 p
                        2.fb 80 p
                        3. bjk 69 p
                        4. ts 68 p
                        Hemen istifa senol gunes bostaysa o gelsin yoksa hami
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Oyun muhteşem sarıyor.Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Villarreal'e 3-1 yenildik, evimizde Roma ile 1-1 berabere kaldık ve son maçta Roma, Villarreal'i bizde Zenit'i 1-0 malup edince gruptan Roma ile 10 puanla 2. sırada bir üst tura çıktık.

Sonraki turda rakibimiz Chelsea'ydi.İlk maç Avni Aker'deydi.Az önce bitti.Yattara'nın yokluğunda sağa koyduğum Göksu ilk Avrupa maçında hayati bir gole imzasını attı.Maç 1-1 sona erdi.İkinci maça ise 2 hafta var..

Kötü başlayıp bir ara FB'nin 9 puan gerisine düştüğümüz ligde üst üste galibiyetlerle FB'yi yakaladık ve 2 puan önlerine geçtik:

Türkiye Kupası'nda yarı finaldeyim.Rakip Sivasspor.Onları da Sivas'ın dağlarına yollarız..

Yorum

• Forvet hattim

----------Umut
                            Ermin zec Ansa Sharbani Celso borges

Alanzinho Yattara

Yerli Almam lazim takim

Yattara i Seleznyov ile takas teklif ettim
                            En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 09.06.2009, 19:17.
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• BerK,

Oyun sende 9.3.0 pack'ıyla beraber Full Türkçe mi ?

Ayrıca arka plan rengini nasıl değiştiriyoruz ?

Bunun dışında Bonservisi elinde olan oyuncuları nasıl görüyoruz ?

Son sorum olarak Frikik,penaltı,korner atan oyuncuları nerden ayarlıyoruz ?

Bunları cevaplarsanız sevinirim
                              En son Serdær tarafından düzenlendi; 09.06.2009, 19:22.
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu çocuğu İsviçre Alplerinden bulup getirdim
                                Hangi sezonda bu
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X