Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi "preferences" bölümüne o kadar baktım göremedim. Şimdi siz söyleyince buldum, sağolun.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi "preferences" bölümüne o kadar baktım göremedim. Şimdi siz söyleyince buldum, sağolun.
      Öyle de bir özelliğim var işte

Bu arada o kaleci kim
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eyvallah.. Bu arada o kaleci kim
        editlenmiş jefferson

not: soldaki türk bayrağına dikkat etmedim..

resimde siyahlık görünce direk yazıverdim
        En son Egemen tarafından düzenlendi; 07.05.2008, 21:22.
        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öyle de bir özelliğim var işte

Bu arada o kaleci kim
          Ufuk Ceylan.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            editlenmiş jefferson

not: soldaki türk bayrağına dikkat etmedim..

resimde siyahlık görünce direk yazıverdim
            Puhahaha Doğrudur vallahi..

İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ufuk Ceylan.

Eyvallah hocam
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

editlenmiş jefferson
              Yok öyle bir şey.

Bu arada beğendiğim bazı futbolcuları da yazayım:

Ufuk Ceylan, Ferhat Öztorun, Ufukhan Bayraktar, Selçuk İnan, Aydın Toscalı, Antunes, Danilinho, Gökdeniz Karadeniz, Morais, Eduardo, David (Stoper oynuyor) , İlhan Parlak, Yegor Filipenko (2 çuval un parasına gelir. ) ve Umut Bulut.

Yorum

• Ya arkadaşlar yeni bir Database çıkaralım... Ben yoktum o aralar bende olmak istiyorumm..
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya arkadaşlar yeni bir Database çıkaralım... Ben yoktum o aralar bende olmak istiyorumm..
                  FM 2009'a inşallah.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    FM 2009'a inşallah.
                    Tamam olur... Kaleci veya Sol açık oynarım ona göre...
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben hala CM oynuyorum... tam bir tutku benim için... özellikle de 01-02 sezonu...
                      aga bende senle aynı kafadayım orta okuldan beri aynı oyunu oynuyorum....ama yamaları indiriyorum çok fena sarıyor...en güzel yanı klasik,anlaşılır menüsü

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aga bende senle aynı kafadayım orta okuldan beri aynı oyunu oynuyorum....ama yamaları indiriyorum çok fena sarıyor...en güzel yanı klasik,anlaşılır menüsü
                        geçen sırtıma ağrılar girdi. laptopta cm kastım 2 gün aralıksız.. 3 sezonda 1 şampiyonluk la ligada atleticoyla

not: ilk sezon 2. ligde oldugum da belirtilir..
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bende tam bir cm 01-02 hastasıyım 1000 maça çıktım 2022 yılına geldim dinleniyorum bu aralar acaba cm 01-02 başlığımı açsak
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

geçen sırtıma ağrılar girdi. laptopta cm kastım 2 gün aralıksız.. 3 sezonda 1 şampiyonluk la ligada atleticoyla

not: ilk sezon 2. ligde oldugum da belirtilir..
                            aga aynı işi bende yaptım atletico ile buarada real betisle 2016 yılına kadar gelmiştim bi aralar he gidi günler....şimdilerde kartalspor takılıyorum

Yorum

• yaaa bu oynu deliler gibi oynuyordum ama bıaktım sonra yaaa sıkmaya başladı...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                FM 2009'a inşallah.
                                Mehmet 2009 ciktiginda ÖM atarim sana, aklima DB'yi güzellestirecek ve renklendirecek seyler geliyor
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X