ya bu fm 09 için son yamanın linkini verebilecek bir gönüllü aranıyor lütfen ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu fm 09 için son yamanın linkini verebilecek bir gönüllü aranıyor lütfen ...Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...
- Alıntı
Yorum
-
4 3 3 oyayın
----------------gökhan------------------
--barıs-------alanzinho---------yattara--
---------selcuk-----colman-------------
cale---------------------------ferhat---
---------egemen-----song-----------------
------------tony sylva------------------
yeni başlayanlar böyle oynayın
atak olsun taktiğiniz
tempo yavaş
kısa paslar
sıkı markaj
tamsaha baskı
dar alan
ilk sezonumda şampiyon oldumTrabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...
- Alıntı
Yorum
-
Hala 9.0 ile oynayanlar mı var?
Arkadaşlar 9.3'ü yükleneminizi şiddetle tavsiye ediyorum.9.0'la 2015'lere kadar geldim ama bir oyunda ancak bu kadar hata olur.Şimdi9.3 ile oynuyorum çok memnunum oyun oyuna benzemiş.Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Umut Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 3 3 oyayın
----------------gökhan------------------
--barıs-------alanzinho---------yattara--
---------selcuk-----colman-------------
cale---------------------------ferhat---
---------egemen-----song-----------------
------------tony sylva------------------
yeni başlayanlar böyle oynayın
atak olsun taktiğiniz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 3 3 oynayın. Atak oynayın. Götürürsünüz ligi. Sakatlık yaşamazsanız tabi..
Alternatifli bir kadro kurmalısınız veya yardımcı programla sakatları iyileştirmelisiniz..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen son oynadıgım 9.0.2 de giray cok harikaydı 9.0.3 de kotu mu kadroya yazmamışsın??Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Umut Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi fazla kötü değil ama ham gibi 1 sezon adam gibi oynatırsan 2 sezon süper olur ama song lider
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakatlık yaşamama gibi bir durum söz konusu olamaz.
Alternatifli bir kadro kurmalısınız veya yardımcı programla sakatları iyileştirmelisiniz..A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben songla girayı oynatıyodum...zaten 1 2 sezon sonra harika regenler çıkıyordu 9.2 deki en buyuk hatayda oydu regenler cok cok iyi oluyordu..Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...
- Alıntı
Yorum
Yorum