Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şampiyonluk Havasına Girilmişken Amansız Bir Düşüş Yaşadık Ve Ligi 5. Bitirdik .

Bursa , Konya , Gs , Antep Gibi Takımlara Mağlup Olduk .

Son Maç Fb İle . 75 Dakika Deplasmanda Gökhan Ünal'ın 2 Golü İle Öndeyim .

85-89 Arasında Yediğim Goller İle Berabere Bitti Maç . Yine Yönetime Kupalara Katılacağız Dedim ALLAH'tan

Lig Bitti Takımımızın En Gölcü Oyuncusu 17 Gol İle Seleznyov , Ardından 11 Gol Umut , 8 Gol Rossini . Rossini Yönetimin Beğendiği Bir Transfer Oldu . Öneririm

Asist Bazında Alanzinho 6 Gol 9 Asist . Abdurrahman'da 7 Asist İle Bitirdi Ligi .

Yeni Sezon İçin Revizyon Çalışmalarına Erken Başladık .

Song 5 Milyon'a Ajax'a Transfer Oldu .

Gökhan Ünalı'da Klüplere Önerdim Ona'da Ajax Talip Oldu . Gökhan İçin Görüştük Biraz En Sonunda 7 Milyon'a Sattım Kendisini . Zaten Normal Değeri 6.000.000'idi .

Bjk'den İ.Toraman İle Görüşüyoruz . Büyük Ölçüde Alacağım . Mükemmel Katkısı Olacaktır .

Lewandowski , Brüls , Boffin Geliyor .Brüls için Karadenizspor'a Bakmadım , BankAsya'ya Çıktılar İse Oraya Göndereceğim . Yoksa 1 Sene Daha Mvv'ye .

Boffin İçin Mvv Bonservisini İstedi Benden 200 Bin Verdiler Kabul Ettim .

Papy Orduspor'dan Geri Döndü 20 Maç 7 Asist .

Sene Başından Beri Psv Yattarayı İzliyor . Yokluyorlar Yavaş Yavaş

Kendi Değeri 11 Milyon Olmuş . Hiç Dikkat Etmedim Ama Son bi Kaç Hafta Çıkış Yakaladı .

İyi Bir Teklif Gelmesi Halinde Satacağım .
    Çok kötü olmuş o zaman.İyi giderken düşmek kötü bir duygu.Çok iyi bir transfer politikası izliyorsun.Seneye başarılar.

İlk olarak Umut Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    minumum ne özellik istiıo
    Oyunun Minimum Sistem Gereksinimleri:
    1.3 GHz Intel Pentium III veya ona denk bir işlemci
    512 MB RAM, 1024 MB gerekli (seçilen lig sayısına bağlı olarak değişebilir)
    64 MB (AGP/PCI-E) grafik kartı (2d veya 3d seçmenize göre değişebilir)
    4.5 GB boş alan gerekli
    DVD-ROM gerekli
    DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
    En son Atakan tarafından düzenlendi; 17.05.2009, 15:54.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok kötü olmuş o zaman.İyi giderken düşmek kötü bir duygu.Çok iyi bir transfer politikası izliyorsun.Seneye başarılar.

Oyunun Minimum Sistem Gereksinimleri:
      1.3 GHz Intel Pentium III veya ona denk bir işlemci
      512 MB RAM, 1024 MB gerekli (seçilen lig sayısına bağlı olarak değişebilir)
      64 MB (AGP/PCI-E) grafik kartı (2d veya 3d seçmenize göre değişebilir)
      4.5 GB boş alan gerekli
      DVD-ROM gerekli
      DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
      Transfer Politikam'da Sorun Yok .

Gol Makinası Gibi Bir Forvetim Var Ve Yine Onun Kadar Hatta Ondan Daha Golcü Bir Oyuncu Gelecek .

İ.Toraman Yerinde Transfer Bence .

Song'u Aratmaz .

Yorum

• Bende sorun var demedim zaten.Çok iyi bir transfer politikan var dedim.
        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende sorun var demedim zaten.Çok iyi bir transfer politikan var dedim.
          Ben Sana Tepkimden Yazmadım Zaten .

Politika'mı Övdüm . Kahretsin

Yorum

• 2009 , 2008'e Göre Daha Çok Değişti .

Özellikle Skinler .

Maç Motorları .

Yorum

• Sol Açık Önerileri Olan ?

Pires Boşta Şuan Teklif Ettim Ama Kabul Etmiyor ?

Kim Olabilir ?

Yorum

• Bende Cd Rom var hala oynayamadım şu 2009 u..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sol Açık Önerileri Olan ?

Pires Boşta Şuan Teklif Ettim Ama Kabul Etmiyor ?

Kim Olabilir ?
                  Sözleşmeleri bitince gsden Servet ve Arda'yı almıştım bedavaya.Uzun zaman stoper ve kanat sıkıntısı çekmedim.Alabiliyorsan Mehmet Topuz her iki kanatta da çok iyi iş yapar.Barış da çok iyi bir alternatif olur.
                  En son TheCrow tarafından düzenlendi; 18.05.2009, 17:02.
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sözleşmeleri bitince gsden Servet ve Arda'yı almıştım bedavaya.Uzun zaman stoper ve kanat sıkıntısı çekmedim.Alabiliyorsan Mehmet Topuz her iki kanatta da çok iyi iş yapar.Barış da çok iyi bir alternatif olur.
                    M.Topuz Olabilir .

Abi Barış Çok Sakatlık Yaşadı Ya .

Toplam 6 Maç Oynayabildi . Aydın Karabulut Var . Aydın'a Dha Öncelik Sağlıyorum

Barış'dan Daha İyi Barışı Karadenize Yollayacağım .

Karadeniz Çıkamadı 2.Lig'e .

Yorum

• 9.0.1 güncellemesi var ama 9.0.3 güncellemesini yükleyemiyorum.9.0.2 gerekli diyor aktive etmeye çalışırken.9.0.2 nin link'ini atabilirmisiniz aradım aradım yok bulamadım hiç biryerde.Yüklemeden de olur diyorsanız bi zahmet açıklarsanız çok memnun olurum.
                      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• unique çok sağolasın ya senin site çok yararlı valla

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          9.0.1 güncellemesi var ama 9.0.3 güncellemesini yükleyemiyorum.9.0.2 gerekli diyor aktive etmeye çalışırken.9.0.2 nin link'ini atabilirmisiniz aradım aradım yok bulamadım hiç biryerde.Yüklemeden de olur diyorsanız bi zahmet açıklarsanız çok memnun olurum.

Yardım edebilcek yok mu? Nasıl 9.3 güncellemesini yükleyebilirim?
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yardım edebilcek yok mu? Nasıl 9.3 güncellemesini yükleyebilirim?
                            Özelden attım.
                            Més Que Un Club

Yorum

• öyle ballandira ballandira anlatiyorsunuz insanin oynayasi geliyor. ama simdi kalkip oyunu almam... belki indiririmi oda uzun sürüyor

Yorum

• Uefa Kupası Elemelerine Garip Bir Takım İle Başladım

İlk Maç 0-5 İkinci Maç 4-1 Yendim . Ferhat Çökmüş'ü 1.800 Colman'ı İse 5.000.000'e Fb'ye Sattım .

Mehmet Topuz'u Aldım . Karşılığında İsmail Köybaşı'nı Almıştım Onu Ve 6 Milyon Verdim .

Uzun Pazarlıklar Sonunda Anlaştık . Zor Bir Transfer Oldu .

Yeni Sezona İ.Toraman , Lewandowski Ve M.Topuz Transferleri İle Girdim .

Uefa'da 2. Maç Vllaznia İleydi . İlk Maçı Kendi Sahamda 5-0 İkinci Maçı Deplasman'da 2-4 Aldım .

Ve Gruplar İçin Son Maç Rakip Lazio .

Umutsuz Başlamıştım Maça Ama İlk Maçı Deplasman'da 0-2 İkinci Maçı Kendi Evimde 2-2 Berabere Kalarak Gruplara Kaldık .

Grupta Steau , Roma Ve Diğer Takımı Hatırlamıyorum

İlk Maçta Roma İle Deplasmanda Oynadım . 2-0 Önde İken 4-2 Yenildik

2. Maç Steau İle Oynadık . Yine 2-0 Önde İken 2-2 Berabere Kaldım . Kendi Sahamda.

Ligde İdare Eder Bir Performansımız Var . 5-6 Maç Oynadık Mağlubiyetim Yok .

Oyuncu Performanslarında Guiseppe Rossini'yi Tüm Eleme Maçlarında Oynattım 6 Maç 6 Gol İle Avrupada Tavan Yaptı .

Lewandowski'nin Toplam 9 , Seleznyov'un 3 Golü Bulunuyor .

Seleznyov Tutuk Başladı Lige Ama Açılır Zaman İle .

BankAsya'ya Yükselemeyen Karadenize İyi Takviyeler Gönderdim . Bu Sefer Kesin Çıkarlar .

Brüls 1 Sene Daha Mvv'de Kaldı . Onur'uda Karadenize Yolladım .

Ve Şimdi Sorunumuz Var

Alanzinho'nun Bu Sene Son Yılı Ve Kontrat Yenilemiyor .

Onuda Sene Sonu Gelmeden İyi Paraya Çıkarmaya Çalışacağım .

Yoksa Bedavaya Gidecek .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X