Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10.hafta itibariyle 2010-2011 sezonu

8.hafta itibayile bank aysa 1 lig

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İşte benim takımım, ligdeki durumu ve oyuncu kadrom.

Listenin altında Umut Bulut, Fatih Tekke ve Oliver Bozanic var.
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2010 yılındayım.Karadenizspor ve Ofspor Süper Ligde artık.Sebatspor ve Arsinsporda Bank Asyada.Sürmene ve Araklı 2.lige çıkarsa onlarada gerekli desteği vereceğim.

Yaşları 17-23 arasında değişen 50 yi aşkın oyuncuyu Karadeniz Of Arsin ve Sebatta değerlendiriyorum.

Hüseyinsiz Maç kazanamıyorum.Adam olmazsa olmaz

Hasan Üçüncü Karadenizdeki gençlere abilik yapıyor. İkinci ligde kaptan olup akımı süper lige taşıdı

Yalnız Avrupada Başarılı olamıyorum.2 yıldır Şampiyonlar Liginde Tek Başarım 2 galibiyet
        4-5-1 oyna avrupada hard oyna defansıf oyna bence.manu benı kendı sahamda 2-1 yendı deplasmanda 3-1 yendım manuyu grup macıydı romayla berabere kaldım deplasmanda.dıyecegım suki ben deplasmanda hep bu dızılısle oynuyorum eger 60 a kadar yenıksem all attack yapıyorum ya macı alıyorum yada fark yıyorum..

Yorum

• Sezon 2011-2012...Kanatlarda Mehmet Topuz ile Arda,Forvette Drogba ile Nihat...11 maçta 11 galibiyet,biri fener deplasmanı.Artık tek hedef Avrupa'da başarı
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Kaan Abi,senden genç yetenekli ve de en önemlisi ucuz futbolcu önerileri bekliyoruz

Yorum

• ya bu oyunu bana ulastirabilecek olan varmi.
              her yerde ariyorum ama yok bir turlu

Yorum

• Sylva'ya bak be.
                Bu arada oyundaki Trabzonspor'un transferleri.

Bu arada ben Giresunspor'un başındayım.Burdan gitmeyi planlıyorum Trabzonspor'a.İlk sezon play-of oynayarak Turkcell Süper Ligi'ne çıktım.Kadrom çok karışık.İşte:

Transfer bütçesi 0 $ olduğu için aldığım oyuncuların hepsi bedavadır.
                En son Atakan tarafından düzenlendi; 27.03.2009, 14:48.
                Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaan Abi,senden genç yetenekli ve de en önemlisi ucuz futbolcu önerileri bekliyoruz
                  Yıldız isteyen gökyüzüne baksın

Ben hiç öyle ucuz yıldızlar aramadım aslında.Oyunun can alıcı noktası sözleşmesi bitecek olan futbolcuları ve satış listesine konan kaliteli oyuncuları sürekli takip ederek almaya çalışmak,ama bunda başarılı olmak için takımın iyi işler başarmış olması şart.Rakiplerinizin sözleşmesi biten futbolcularını ise işinize yaramayacak bile olsa alın,başkasına satarsınız nasıl olsa.
                  Sonra,"judging player potential" özelliği en az 16 olan iki tane scoutunuzu PAF ligini taramaya gönderin,sürekli genç yetenek bulsunlar,dikkatinizi çekenleri de başka bir scoutla bir kaç maç izlettirin,sonra bunları alıp süper lig takımlarına kiralık verin,2-3 sene sonra bomba gibi bir kadronuz olur.

Tek başına takımınızı şampiyon yapabilecek üç oyuncu söyleyeyim: Keirrison(FC) ,Selezynov (SC) ve Marquinhos (AM-RLC,FC) ...Fiyatları 6-7 M Euro civarı.Birini 35M Euroya sattım,bir diğeri de aynı rakama gider yakında.

Yorum

• bu oyunu nerden bulabilirim?

almanyada satilmiyor malesef

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu oyunu nerden bulabilirim?

Bu yıl almadım.
                      Ama önceki oyunları (08 ve 07) ebay'den almıştım.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yıl almadım.
                        Ama önceki oyunları (08 ve 07) ebay'den almıştım.
                        deutsche versionu (sprache) da var dimi icinde? bosuna almayalim ebayden simdik

Yorum

bu oyunu nerden bulabilirim?

Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.

Buraya üye olup ücreti mukabilinde istediğin oyunu resmi olarak indirebilirsin,FM2009 da bu sene Steam ile anlaşma yaptı.Update filan hepsi anında otomatik yapılıyor.

Yorum

deutsche versionu (sprache) da var dimi icinde? bosuna almayalim ebayden simdik
                            Hayır, Almanca yok.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayır, Almanca yok.
                              türkceside yok sanirim ozaman, gerci yukarda hep türkce resimler

Yorum

• Steam'da oyun 29.99$ 'a düşmüş,ben 50$ 'a almıştım...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X