Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010 yılındayım.Karadenizspor ve Ofspor Süper Ligde artık.Sebatspor ve Arsinsporda Bank Asyada.Sürmene ve Araklı 2.lige çıkarsa onlarada gerekli desteği vereceğim.
Yaşları 17-23 arasında değişen 50 yi aşkın oyuncuyu Karadeniz Of Arsin ve Sebatta değerlendiriyorum.
Hüseyinsiz Maç kazanamıyorum.Adam olmazsa olmaz
Hasan Üçüncü Karadenizdeki gençlere abilik yapıyor.İkinci ligde kaptan olup akımı süper lige taşıdı
Yalnız Avrupada Başarılı olamıyorum.2 yıldır Şampiyonlar Liginde Tek Başarım 2 galibiyet
- Alıntı
Yorum
-
Sylva'ya bak be.
Bu arada oyundaki Trabzonspor'un transferleri.
Bu arada ben Giresunspor'un başındayım.Burdan gitmeyi planlıyorum Trabzonspor'a.İlk sezon play-of oynayarak Turkcell Süper Ligi'ne çıktım.Kadrom çok karışık.İşte:
Transfer bütçesi 0 $ olduğu için aldığım oyuncuların hepsi bedavadır.En son Atakan tarafından düzenlendi; 27.03.2009, 14:48.Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaan Abi,senden genç yetenekli ve de en önemlisi ucuz futbolcu önerileri bekliyoruz
Ben hiç öyle ucuz yıldızlar aramadım aslında.Oyunun can alıcı noktası sözleşmesi bitecek olan futbolcuları ve satış listesine konan kaliteli oyuncuları sürekli takip ederek almaya çalışmak,ama bunda başarılı olmak için takımın iyi işler başarmış olması şart.Rakiplerinizin sözleşmesi biten futbolcularını ise işinize yaramayacak bile olsa alın,başkasına satarsınız nasıl olsa.
Sonra,"judging player potential" özelliği en az 16 olan iki tane scoutunuzu PAF ligini taramaya gönderin,sürekli genç yetenek bulsunlar,dikkatinizi çekenleri de başka bir scoutla bir kaç maç izlettirin,sonra bunları alıp süper lig takımlarına kiralık verin,2-3 sene sonra bomba gibi bir kadronuz olur.
Tek başına takımınızı şampiyon yapabilecek üç oyuncu söyleyeyim: Keirrison(FC) ,Selezynov (SC) ve Marquinhos (AM-RLC,FC) ...Fiyatları 6-7 M Euro civarı.Birini 35M Euroya sattım,bir diğeri de aynı rakama gider yakında.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu oyunu nerden bulabilirim?
almanyada satilmiyor malesef
Ama önceki oyunları (08 ve 07) ebay'den almıştım.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yıl almadım.
Ama önceki oyunları (08 ve 07) ebay'den almıştım.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu oyunu nerden bulabilirim?
almanyada satilmiyor malesef
Buraya üye olup ücreti mukabilinde istediğin oyunu resmi olarak indirebilirsin,FM2009 da bu sene Steam ile anlaşma yaptı.Update filan hepsi anında otomatik yapılıyor.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeutsche versionu (sprache) da var dimi icinde? bosuna almayalim ebayden simdikTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır, Almanca yok.
- Alıntı
Yorum
Yorum