Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya arkadaşlar orjinal oyunu aldım ama yükleyiciyi genişletmek için başka bir yer seçin diye hata çıkıyor. hdd yeterli alan var. yani 80 lira para bayıldım başıma gelenlere bak. kopya alsaydım hiç sorun olmazdı kesin. çözümü bilen var mı ya delirecem nerdeyse.

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya arkadaşlar orjinal oyunu aldım ama yükleyiciyi genişletmek için başka bir yer seçin diye hata çıkıyor. hdd yeterli alan var. yani 80 lira para bayıldım başıma gelenlere bak. kopya alsaydım hiç sorun olmazdı kesin. çözümü bilen var mı ya delirecem nerdeyse.
      Hdd alaniyla alakali degil de Hdd'de bozuk bölümler oldugundan o hata geliyor.
      Baska bir bölüme kur oyunu.
      C'ye kurmaya calisiyorsan D'ye kur.
      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• bu başlığın 2.sayfada olmasına gönlüm razı gelmedi Karadenizspor teknik direktörü olarak
        .

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya arkadaşlar orjinal oyunu aldım ama yükleyiciyi genişletmek için başka bir yer seçin diye hata çıkıyor. hdd yeterli alan var. yani 80 lira para bayıldım başıma gelenlere bak. kopya alsaydım hiç sorun olmazdı kesin. çözümü bilen var mı ya delirecem nerdeyse.

Ben de orjinal aldım o kadar parayı gözümü kırpmadan verdim ama yükleyemiyorum,inat ettim kopyasını da kurmayacağım
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Beklentilerimin altında kaldı 3d olayınıda ne yalan söyleyeyim hiç sevmedim...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• herkes dvd'den mi kurdu oyunu yoksa cd'de de var mı??
              yoksa ben dvd okuyan bi alet mi almak zorunda kalacağım
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Cok para lagzim coook Yattara yi bile satmaya calistim, ama sonra herkes bana kustu... hemen vazgectim:P.... Bir oyuncuyu en karli nasil satabilirsin?
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• Razvan Ochirosii : Trabzonspor'un ihtiyacı olan sol açık için müthiş bir oyuncu.Oyun başında cüzi bir fiyata alabilir ve 2 yıl içerisinde değerini çok fazla katlıyor.500 k aldım ve 1 yıl sonunda 8 milyon dolara çıktı fiyatı.
                  Gremio'dan Leo defansa iyi bir takviye olur. Giray'ı mutlaka oynatmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Fransa milli takımından yanlış hatırlamıyorsam 21 yaş takımından orta sahaya Distel Zola'yı alabilirsiniz.
                  "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Fatih tekke'yi sakin ama sakin almayin
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih tekke'yi sakin ama sakin almayin
                      Ben almadım kiraladım alternatif olsun diye 1 gol attı topu topu . Gerçi Gökhan'da saç baş yolduruyor ama

Şampiyonluk yarışında son 2 haftaya girdim . Bakalım ne olacak

Yorum

• ben oyunu yükledim ama crack işlemlerini yapamadım

yardımcı olabilir misiniz?
                        Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• gokhan unal iyi gol atiyor motive ettikten sonra, selcuk inan'i biturlu oynatamiyorum??? Jabi ve cale guzel oynuyor, jabi yi sattim yerine genc bir yildiz adayi aldim:P..
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• oyunu tam olarak indirebileceğim bir site var mı?

Yorum

• ozel mesaj atilmistir...
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk 3 sezonda 3 Lig şampiyonluğu 1 Türkiye Kupası 2 Süper kupa aldım. 3. sezonda Juventus,R.Madrid,Lyon,Liverpool,Barcelona gibi ekipleri şansımıyla yardımıyla saf dışı bırakarak Şampiyonlar Liginde Arsenal'le final oynama şansını yakaladım. Maça harika başladım 5. dakikada 1-0 öne geçtim sonra Adebayor şov başladı 9. dakikada skoru 1-1 yaptı ve ardından yaptığı 2 asistle maçı Arsenal 3-1 kazandı. Keşke gruplardan çıkamasaydım finalde kaybetmek çok koyuyor adama

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X