ya arkadaşlar orjinal oyunu aldım ama yükleyiciyi genişletmek için başka bir yer seçin diye hata çıkıyor. hdd yeterli alan var. yani 80 lira para bayıldım başıma gelenlere bak. kopya alsaydım hiç sorun olmazdı kesin. çözümü bilen var mı ya delirecem nerdeyse.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar orjinal oyunu aldım ama yükleyiciyi genişletmek için başka bir yer seçin diye hata çıkıyor. hdd yeterli alan var. yani 80 lira para bayıldım başıma gelenlere bak. kopya alsaydım hiç sorun olmazdı kesin. çözümü bilen var mı ya delirecem nerdeyse.
Baska bir bölüme kur oyunu.
C'ye kurmaya calisiyorsan D'ye kur."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar orjinal oyunu aldım ama yükleyiciyi genişletmek için başka bir yer seçin diye hata çıkıyor. hdd yeterli alan var. yani 80 lira para bayıldım başıma gelenlere bak. kopya alsaydım hiç sorun olmazdı kesin. çözümü bilen var mı ya delirecem nerdeyse.
Ben de orjinal aldım o kadar parayı gözümü kırpmadan verdim ama yükleyemiyorum,inat ettim kopyasını da kurmayacağımYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
herkes dvd'den mi kurdu oyunu yoksa cd'de de var mı??
yoksa ben dvd okuyan bi alet mi almak zorunda kalacağımBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
Razvan Ochirosii : Trabzonspor'un ihtiyacı olan sol açık için müthiş bir oyuncu.Oyun başında cüzi bir fiyata alabilir ve 2 yıl içerisinde değerini çok fazla katlıyor.500 k aldım ve 1 yıl sonunda 8 milyon dolara çıktı fiyatı.
Gremio'dan Leo defansa iyi bir takviye olur. Giray'ı mutlaka oynatmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.Fransa milli takımından yanlış hatırlamıyorsam 21 yaş takımından orta sahaya Distel Zola'yı alabilirsiniz."Dünyada bir yerdeyim ben"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih tekke'yi sakin ama sakin almayin
Şampiyonluk yarışında son 2 haftaya girdim . Bakalım ne olacak
- Alıntı
Yorum
-
İlk 3 sezonda 3 Lig şampiyonluğu 1 Türkiye Kupası 2 Süper kupa aldım. 3. sezonda Juventus,R.Madrid,Lyon,Liverpool,Barcelona gibi ekipleri şansımıyla yardımıyla saf dışı bırakarak Şampiyonlar Liginde Arsenal'le final oynama şansını yakaladım.Maça harika başladım 5. dakikada 1-0 öne geçtim sonra Adebayor şov başladı 9. dakikada skoru 1-1 yaptı ve ardından yaptığı 2 asistle maçı Arsenal 3-1 kazandı.
Keşke gruplardan çıkamasaydım finalde kaybetmek çok koyuyor adama
- Alıntı
Yorum
Yorum