korsanın orjinal kopyası oldugunu bende biliyorum. Ancak bu oyunda korsanlarda birsürü fake var! En basitinden go on holiday işlevsiz, amc ve tek st oynadıgında oyun şizofren oluyor kadromda biranda 13 kişi oluyor, oyun gereginden fazla kasıyo, camacho'ya atl madrid 11.5 $ istedi, verdim kabul etmedi. ne istiyon dedim, 11.5 dedi tekrar. al dedim 11.5.. olmaz dedi. paralar sahteydi heralde, anlam veremedim. Gol attım dakikası olarak 79+1 ne demektir yahu ? patchle oynamama ragmen her mac mın. 2 tane sakatlık oluyor.mac gunlerıne de dıkkat edılmemıs.pazar gunu butun lıg macları ve carsamba gunlerıde sampıyonlar lıgının butun macları ıle uefa kupasının butun macları oynanıyor. Bu olayada uyuz oluyorum. kesinlikle oyunu en kötü yönü -hata mı bilemedim- rating vermede. forvetler gol atmadığı sürece çok nadiren 6'nın üzerine çıkıyorlar. halbu ki gol yediğin bir çok maçta defans oyuncuları 7'nin üzerinde puan alıyor. bir de forvet oyuncunu rating'i 5.9 iken aml -amr- pozizyonuna alır almaz rating'i 6.8 oluyor ayağına top değmeden. mc pozisyonu için de forvet oyuncuları kadar olmasa da aynı sorun var. Yada birkeresinde bana musallat olan su hatadanmı söz edeyim xml passing error! "not well-formed(invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml" bu uyarı cıkınca direk oyununuz kapanıyor birdaha acılmıyor xml hatalarından en az 10tür daha var bunun yanında crash dumps var. Bİr oyuncu kiraladım Takıma katıldıığnda ise kiralık sözleşmesi başlama tarihi bitiş süresinden sonra.Ya ugrsaşsam daha birsürü yazarım! Devrim yapacagız dediler oyun fake doldu hata doldu! He bide almanya ve bazı milli takımların kadrosu fake oyuncularla dolu!
Orjinal oyunlardada hatalar oluyomuş baya onlar patch ile bi şekilde düzeltebilir ama korsanın genelinde konulmuş hatalar var! Bundan dolayı kızamayızda adamlara iyi önlem almışlar bu sene!

Yorum